Güncellemeyi hala yüklemeyen varsa onlar için vermek istediğim bazı bilgiler var ve özet olarak yüklenmemesini tavsiye ediyorum. Bir güncelleme daha gerekli olduğu açık. Evet şarj sorunu yok. Cihaz akıcı çalışıyor. 11.0.5.0 veya 11.0.3.0 sürümünde benim cihazımın kamera arayüzünde takılmalar vardı. Bu da kısmen çözüldü. Ancak bu sürümde beni delirten 2 sorun ortaya çıktı.
Zaman zaman bildirim paneli sapıtıyor. Tam ekran (yatay) çalışan uygulamalarda ekran parlaklık çubuğu neredeyse yok oluyor. İncecik bir çubuk haline geliyor ve ne kadar uğraşsam da parlaklık değişimi yapılamıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca birkaç defa kısayolların ızgara düzeni sapıttı. Arasındaki boşluklar kendi kendine değişti. Hatta bir keresinde komple ekrandan taştı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bununla birlikte bazen -iki farklı- tarayıcı üzerinden yine tam ekran video izlerken kendi kendine ekran kararması ve sonra tamamen kapanması sorunu var. Birkaç kez de oyun esnasında oldu. Biliyorsunuz bir video izlerken veya oyun oynarken hiç dokunmasanız bile ekran sabit bir parlaklıkla açık kalır. Halbuki sanki boşta duruyormuş gibi önce karartıp sonra kapatıyor.