Soru Redmi note 5 AI ve cepport yada miui türkiye hakkında

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese, umarım sorunlarıma çare bulabilirim.

Ben yukarıda verdiğim bağlantı üstünden yani kısacası miui Türkiye üzerinden bu telefonu almak istiyorum. Fakat aklımda birkaç adet soru var. Öncelikle ben bu link üzerinden aldığım zaman herhangi bir yükleme yapmama veya garantisi için kvk ile bir işlem gerçekleştirmeme gerek var mı? Veya bu siteden alıp bir sorun çıktığında kvk şubesine götürüp bir işlem gerçekleştiren var mı? Aklıma geldikçe sizinle bir kaç soru daha paylaşacağım ama öncelikle bu sorunlar beni düşündürüyor. Çok teşekkür ederim şimdiden. Eğer sorularıma çare bulabilir isem pazartesi günü almayı düşünüyorum, teşekkürler.

hakangur15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
REdmi
Konular
0
Cihazın kutusunun üzerinde Global Version yazmasına dikkat ediniz. Ülkemiz için ve Avrupa bölgesi için uyumlu sürüm bu bildiğim kadarıyla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örnek:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok aldığınızda. Hemen kullanmaya başlayabilirsin. Eğer cihaz ile bir ilgili bir sorun yaşarsan KVK şubelerinden gerekli servis hizmetini alabilirsin.

Oyla:

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın kutusunun üzerinde Global Version yazmasına dikkat ediniz. Ülkemiz için ve Avrupa bölgesi için uyumlu sürüm bu bildiğim kadarıyla.

Örnek:

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
teşekkür ederim herhalde bu site üzerinden alınan telefon global versiyon

Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok aldığınızda. Hemen kullanmaya başlayabilirsin. Eğer cihaz ile bir ilgili bir sorun yaşarsan KVK şubelerinden gerekli servis hizmetini alabilirsin.
siz herhangi bir hizmet aldınız mı acaba herhangi bir kvk şubesinden

Oyla:

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
peki imei numaraları orjinal mi yani nasıl diyim başka telefonların imei numaralarının kullanılması gibi. Bu konuda pek bir bilgim yok ama umarım kendimi anlatabildim

Oyla:

sunqfu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sunqfu
Cihazım
Mi 8
Konular
11
peki imei numaraları orjinal mi yani nasıl diyim başka telefonların imei numaralarının kullanılması gibi. Bu konuda pek bir bilgim yok ama umarım kendimi anlatabildim
O konuda bir şüpheniz olmasın gayet güvenilir satıcıdır Cepport. Cihazı elinize aldığınız gibi *#06# yapıp imei numaralarını E-devlet platformu üzerinden imei sorgulaması ile kontrol edebilirsiniz. İthalat yoluyla kaydedilen IMEI ile karşılaşıp alt kısımda cihazın marka model bilgisini görebilirsiniz. Aynı zamanda kutu üzerinde ki ve *#06# ile ekrana gelen imei numarası tutarlı ise bir sorun yoktur.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Cepport resmi bir kurum.
Çakma veya başka cihaza ait imei atmaları söz konusu olamaz hocam.
Merak etmeyin tüm imeiler sıfır ve kayıtlı :)
Bizzat Cepporttan 3 cihaz aldım toplamda 6 imei var ve hepside sorunsuz :)
İmei konusunda kafanızda soru işareti varsa yok edebilirsiniz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
O konuda bir şüpheniz olmasın gayet güvenilir satıcıdır Cepport. Cihazı elinize aldığınız gibi *#06# yapıp imei numaralarını E-devlet platformu üzerinden imei sorgulaması ile kontrol edebilirsiniz. İthalat yoluyla kaydedilen IMEI ile karşılaşıp alt kısımda cihazın marka model bilgisini görebilirsiniz. Aynı zamanda kutu üzerinde ki ve *#06# ile ekrana gelen imei numarası tutarlı ise bir sorun yoktur.
çok teşekkür ederim inanın telefon elime ulaştığında hemen deneyeceğim. Sizi rahatsız etmeye devam edeceğim telefonun bir çok inceleme videosunu izledim herhangi bir kronik sorundan bahsedilmedi sizin diyeceğiniz bir sorun var mı acaba ?

Cepport resmi bir kurum.
Çakma veya başka cihaza ait imei atmaları söz konusu olamaz hocam.
Merak etmeyin tüm imeiler sıfır ve kayıtlı :)
Bizzat Cepporttan 3 cihaz aldım toplamda 6 imei var ve hepside sorunsuz :)
İmei konusunda kafanızda soru işareti varsa yok edebilirsiniz :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok teşekkürler cihazı pazartesi almayı düşünüyorum. garanti konusunda şüphem var, hak verirsiniz ki bu evofon olayları yok resmi biziz muhabbetleri biraz kafamı karıştırdı. Bu yüzden kvk ya ulaşmayı bekliyorum ordanda teyit edebilir isem hemen alacağım cihazı.

Oyla:

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Forum yetkilileri sadece Cepport cihazlarına değil, her türlü Xiaomi cihaza destek veriyorlar. Allah razı olsun. Buradaki konuları okuyarak çok şey öğrendim. İhtiyaç duyduğumda da teknik destek aldım.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt