Soru Redmi note 5 AI ve cepport yada miui türkiye hakkında

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese, umarım sorunlarıma çare bulabilirim.

Ben yukarıda verdiğim bağlantı üstünden yani kısacası miui Türkiye üzerinden bu telefonu almak istiyorum. Fakat aklımda birkaç adet soru var. Öncelikle ben bu link üzerinden aldığım zaman herhangi bir yükleme yapmama veya garantisi için kvk ile bir işlem gerçekleştirmeme gerek var mı? Veya bu siteden alıp bir sorun çıktığında kvk şubesine götürüp bir işlem gerçekleştiren var mı? Aklıma geldikçe sizinle bir kaç soru daha paylaşacağım ama öncelikle bu sorunlar beni düşündürüyor. Çok teşekkür ederim şimdiden. Eğer sorularıma çare bulabilir isem pazartesi günü almayı düşünüyorum, teşekkürler.

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
Dostum bende yeni note 5 aldım siyah renk açısından hoşuma gidiyor telefona yakışıyor. Cihazı açarken üstünde KVK ibaresi vardı telefoncuya bizzat sordum bir sıkıntı olduğuna KVK bakıyor mu diye evet dedi. Cihazın kendisi de gayet güzel zaten arastirdiysan biliyorsundur
Eyvallah dostum bende pazartesi sipariş vermeyi düşünüyorum. Sorularım yavaş yavaş çözüm buluyor galiba :) sende cepport tan mı aldın ?

Oyla:

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
Yok Bizim buradaki telefoncu dan aldım
Cepportunda internet hariç bi kaç telefoncusu varda yinede internetten alacağım galiba

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hakangur15

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
REdmi
Konular
0
Cepportunda internet hariç bi kaç telefoncusu varda yinede internetten alacağım galiba

Cepport ile MIUI Türkiye aynı diye biliyorum. Market kısmından doğruca MIUI Türkiye garantili alabiliyorsunuz sanırım sitede mevcut ürün satışı.

Oyla:

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
Cepport ile MIUI Türkiye aynı diye biliyorum. Market kısmından doğruca MIUI Türkiye garantili alabiliyorsunuz sanırım sitede mevcut ürün satışı.
Biliyorum zaten miui türkiyeden satın al diyince cepportun gittigidiyor sayfasına yönlendiriyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
hakangur15 sunqfu

"Redmi Note 5" olarak adlandırılan ilk model öncelikle Hindistan'da "Redmi Note 5 Pro" ile aynı zamanda tanıtıldı ve satışa sunuldu. Hindistan'da satılan bu "Redmi Note 5" modeli snapdragon 625 işlemci kullanıyor ve redmi note 4, 4x, A1, Max 2 vb. pek çok cihazdan ciddi bir farkı yok.

Şu an sitemiz marketinde satılmakta olan, "Redmi Note 5 AI" olarak adlandırdığımız model ise öncelikle Malezya, Singapur gibi global pazarda satışa çıkarıldı ve Snapragon 636 (Pro ile aynı olan) işlemciyi kullanıyor. "Redmi Note 5"ten bir gömlek üstün diyebiliriz yani.

Buradaki sıkıntı Xiaomi'nin 625'li cihazı Hindistan'da, 636'lı modeli ise globalde "Redmi Note 5" olarak adlandırmasından kaynaklanıyor. Oysa her iki cihaz birbirlerinden çok farklı. Bu farkı belli etmek ve kullanıcıların mağdur olmasını engellemek için 636'lı olan -iyi- model tüm dünyada -gayrı resmi bir adlandırmayla- "Redmi Note 5 AI" olarak satılıyor. Benim de tavsiyem bu seri içerisinde "Redmi Note 5 AI" modelinin kullanılması yönünde olacaktır.

Oyla:

umut96

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
umut can
Cihazım
redmi note 5
Konular
8
hakangur15 sunqfu

"Redmi Note 5" olarak adlandırılan ilk model öncelikle Hindistan'da "Redmi Note 5 Pro" ile aynı zamanda tanıtıldı ve satışa sunuldu. Hindistan'da satılan bu "Redmi Note 5" modeli snapdragon 625 işlemci kullanıyor ve redmi note 4, 4x, A1, Max 2 vb. pek çok cihazdan ciddi bir farkı yok.

Şu an sitemiz marketinde satılmakta olan, "Redmi Note 5 AI" olarak adlandırdığımız model ise öncelikle Malezya, Singapur gibi global pazarda satışa çıkarıldı ve Snapragon 636 (Pro ile aynı olan) işlemciyi kullanıyor. "Redmi Note 5"ten bir gömlek üstün diyebiliriz yani.

Buradaki sıkıntı Xiaomi'nin 625'li cihazı Hindistan'da, 636'lı modeli ise globalde "Redmi Note 5" olarak adlandırmasından kaynaklanıyor. Oysa her iki cihaz birbirlerinden çok farklı. Bu farkı belli etmek ve kullanıcıların mağdur olmasını engellemek için 636'lı olan -iyi- model tüm dünyada -gayrı resmi bir adlandırmayla- "Redmi Note 5 AI" olarak satılıyor. Benim de tavsiyem bu seri içerisinde "Redmi Note 5 AI" modelinin kullanılması yönünde olacaktır.
Çok teşekkürler

Oyla:
Üst Alt