Rom Redmi Note 4X - V8.5.4.0 Güncellemesi

faraza

''Yalan Dünya''
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi Note 10
Konular
22
Bugün gelen güncelleme
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Arkadaşlar bana da kararlı güncelleme geldi , fakat güncelledikten sonra whatsapp mesajı gelince sadece titriyor ses çıkmıyor, neden acaba ? güncelleme öncesi böyle bir sorun yoktu.
hocam bende de hiç bildirim gelmiyor 1-2 uygulama dışında..whatsapp,instagram,tapatalk uygulamaya girinceye kadar bildirim yok sonra hepsi birden geliyor

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
hocam bende de hiç bildirim gelmiyor 1-2 uygulama dışında..whatsapp,instagram,tapatalk uygulamaya girinceye kadar bildirim yok sonra hepsi birden geliyor
Hocam rom geçişlerinde bu tür hatalar olabiliyor, uygulamari tekrardan yukledikten sonra bildirim ayarlarını yaparsanız sorun yaşamazsınız galiba.

GöZTePeLee

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
Hocam rom geçişlerinde bu tür hatalar olabiliyor, uygulamari tekrardan yukledikten sonra bildirim ayarlarını yaparsanız sorun yaşamazsınız galiba.

yaptım hocam 3 kez kaldırıp kurdum.izinler kısmından otomatik başlatmayıda açtım bildirim alamadığım uygulamalar için..bide miui 9 mu denesem diyorum bilemedim :D resur.rem.de hiç sıkıntı yoktuda onda da pokemon oynayamıyorum :D

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
yaptım hocam 3 kez kaldırıp kurdum.izinler kısmından otomatik başlatmayıda açtım bildirim alamadığım uygulamalar için..bide miui 9 mu denesem diyorum bilemedim :D resur.rem.de hiç sıkıntı yoktuda onda da pokemon oynayamıyorum :D
İsterseniz bir deneyin diyeceğim ama benim hata almadigimda siz nasil hata aldiniz şaştım açıkçası..

GöZTePeLee

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
bende şaşırdım hocam çünkü bu şikayetleri yazan bi ben varım ..acaba sıfırdan tekrar m kursam diye düşünüyorum da bakalım artık :)

KyhnVrgli41

****GALATASARAY****
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayhan
Cihazım
REDMİ K40 GMİNG
Meslek
GKK Sorumlusu
Konular
34
bende şaşırdım hocam çünkü bu şikayetleri yazan bi ben varım ..acaba sıfırdan tekrar m kursam diye düşünüyorum da bakalım artık :)
Yedekleme alıp bir fabrika ayarlarına dönmenizi tavsiye ederim

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Arkadaşlar bana da kararlı güncelleme geldi , fakat güncelledikten sonra whatsapp mesajı gelince sadece titriyor ses çıkmıyor, neden acaba ? güncelleme öncesi böyle bir sorun yoktu.

bende sorun yok ben her büyük android güncellemesinden sonra telefonu sıfırlarım sıfırladım telefonu herşeyi tekrar kurdum hiç bir uygulamada vs birşeyde sorun yok şuan için şarjdan emin değilim ama 8.2.10 la aynı gidiyor gibi görünüyor

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
bende sorun yok ben her büyük android güncellemesinden sonra telefonu sıfırlarım sıfırladım telefonu herşeyi tekrar kurdum hiç bir uygulamada vs birşeyde sorun yok şuan için şarjdan emin değilim ama 8.2.10 la aynı gidiyor gibi görünüyor
Aslında sorun şu, seçilen bildirim sesi süresi 1 saniye ise ses çıkmıyor, 3 saniyelik bir ses seçiyorum bildirim gelince çalıyor, anlamadım gitti.

Üst Alt