- Adım
- Veli
- Cihazım
- Redmi Note 4X
- Konular
- 10
Kızım kullanmış olduğu Redmi Note 4 telefonun sim kartını operatör değişikliği nedeniyle değiştirmek istemiş ve sim kart bölmesinde hafıza kartı da olduğu için sökerken karıştırmış ve kartları takarken slot bölümüne kartların olduğu sürgüyü ters takmış telefonu açtığında Mİ yazan ekrandan ileriye gitmemiş, şarja taktığında telefon normal şekilde açılmış ama aşırı derecede ısınmış.
Akşam eve geldiğinde önce ters takılan slot'u zor da olsa çıkardım, kartları düzgün şekilde yerleştirerek yerine taktım, telefonu açtım ve normal şekilde açıldı...
Sormak istediğim nokta; ısınması ve Mİ ekranında kalması slotta ters takılı olan sim kart ve hafıza kartı sebebiyle midir? Yoksa başka bir durum olabilir mi?
3-4 saattir telefon sorunsuz ve ısınma olmadan çalışıyor.
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
Akşam eve geldiğinde önce ters takılan slot'u zor da olsa çıkardım, kartları düzgün şekilde yerleştirerek yerine taktım, telefonu açtım ve normal şekilde açıldı...
Sormak istediğim nokta; ısınması ve Mİ ekranında kalması slotta ters takılı olan sim kart ve hafıza kartı sebebiyle midir? Yoksa başka bir durum olabilir mi?
3-4 saattir telefon sorunsuz ve ısınma olmadan çalışıyor.
İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.