Çözüldü Redmi Note 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Arkadaşlar merhaba 21 aralikta cepporttan xiaomi note 4x aldim fakat aldigimdan beri sorunlarla karsilasiyorum cihazimi aldigimda arkadasinda hic bir poset imei numarasi yazan yapiskan bantlardan yoktu telefonun koselerinden gicir gicir kirilmis gibi sesler geliyor sim kart yuvasinin tutan yerleri sallaniyor kirik gibi maalesef aldigimdan beri bu sorunlar ile karsilastim ve gercekten moralim bozuk yetkili arkadaslardan yardim bekliyorum.

asepam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sezgin
Cihazım
mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
2
ben de cepporttan farklı zamalarda ve farklı modellerde 5 adet telefon aldım hiç sorun olmadı, şirketten son derece memnunum. fakat birçok yerde cepportun aynı ofiste 3 şirket ismiyle çalıştıkları, müşteriye her türlü zorluğu çıkardıkları, nereye başvurursanız başvurun falan filan dedikoduları dönüyor.

Oyla:

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
telefonun yanında 3-5 liralık kılıf gelmedi tr çevirici gelmedi gibi çok küçük eksiklerden dolayı bu konular açıldı biliyorum hepside çözüldü cepport dan ben cihaz hiç almadım forumdaki çoğu kullanıcı zaten oradan almıştır diye tahmin ediyorum zaten 100 kişi telefonu alır kullanır 3-5 kişi en küçük sorunu daha yetkililere iletmeden burada şikayet konusu açar siz yetkililerle çözün çözülmezse burda konuyu açıp istediğiniz firmayı istediğiniz gibi eleştirebilirsiniz
Kardeşim sen ne demeye çalışıyorsun?? Telefon açılmadı dün Cepportu aradım ulaşamadım paketli sipariş vermiştim.Yanında Silikon kılıf+kırılmaz cam da gelecekti.Lakin kutu açılışında bana kâğıtta stokta yok gönderemedik yazıyordu.Önder Beyin numarası yazıyordu aradım.Stokta var kılıf dedi?? Telefon açılmadı şarj etmek için dönüştürücüye baktım dönüştürücü de gelmemiş.Böylece haksız yorumlardan dolayı seni kınıyorum.Derdimiz 3-5₺'lik kılıflarda değil çok şükür.Herkese gönderilen şey bana neden gönderilmedi? Eğer açılsaydı telefon dert etmezdik merak etme.Ha bu arada yazmadan etmeden buraya konu açıyorlar demişsin ben ulaşamayınca konuya (Mi Note 3 İnceleme) yazdım.Cepporta güvenip sipariş vermem mi suçum?? Allah'tan Cantara hocam gibiler var da hemen yardımcı oluyorlar senin gibi konuya hakim olmayıp orada burada sallamıyorlar.
Not:Cantara hocam sayesinde geçtim.Cepport çok ilgili gerçekten iade edin değişim yapalım dediler sorun çıkarmadılar.Arada sırada böyle şeyler olur nadiren.Cepport kaliteli bir firma.Güvenebilirsiniz
[doublepost=1517122888,1517122492][/doublepost]
Son günlerde Cepport hakkında çok fazla şikayet konusu açıldı, telefon alacağım ancak tedirgin oldum...

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ürünü satarken de sattıktan sonra da müşterinin yanındalar hocam.Kesinlikle güvenilir bir satıcı.Rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.Olumsuz bir durumda değişim yapıyorlar

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Kardeşim sen ne demeye çalışıyorsun?? Telefon açılmadı dün Cepportu aradım ulaşamadım paketli sipariş vermiştim.Yanında Silikon kılıf+kırılmaz cam da gelecekti.Lakin kutu açılışında bana kâğıtta stokta yok gönderemedik yazıyordu.Önder Beyin numarası yazıyordu aradım.Stokta var kılıf dedi?? Telefon açılmadı şarj etmek için dönüştürücüye baktım dönüştürücü de gelmemiş.Böylece haksız yorumlardan dolayı seni kınıyorum.Derdimiz 3-5₺'lik kılıflarda değil çok şükür.Herkese gönderilen şey bana neden gönderilmedi? Eğer açılsaydı telefon dert etmezdik merak etme.Ha bu arada yazmadan etmeden buraya konu açıyorlar demişsin ben ulaşamayınca konuya (Mi Note 3 İnceleme) yazdım.Cepporta güvenip sipariş vermem mi suçum?? Allah'tan Cantara hocam gibiler var da hemen yardımcı oluyorlar senin gibi konuya hakim olmayıp orada burada sallamıyorlar.
Not:Cantara hocam sayesinde geçtim.Cepport çok ilgili gerçekten iade edin değişim yapalım dediler sorun çıkarmadılar.Arada sırada böyle şeyler olur nadiren.Cepport kaliteli bir firma.Güvenebilirsiniz
[doublepost=1517122888,1517122492][/doublepost]
Ürünü satarken de sattıktan sonra da müşterinin yanındalar hocam.Kesinlikle güvenilir bir satıcı.Rahatlıkla sipariş verebilirsiniz.Olumsuz bir durumda değişim yapıyorlar
nerde ne sallamışım sana bir yorum mu yaptım ? üzerinize niye alınıyorsunuz siz küfür etmişim gibi konuşmayınız ben okuduğum 1-2 konudan bahsettim sizin sorununuz beni ilgilendirmiyor okuduğum konularda çözüme ulaştı yazdım yapıcı insanlardan olun pozitif yorumlar yapın beni sabahtan akşama kadar kınayabilirsiniz

"Ola ki bir musibet musallat olur başa
Rezil olup aleme olmayasın temaşa
De ki; "kemlik, düşmanlık yakışmaz bana, haşa"
Düşmanlık, fitne-fesat, kin adamı öldürür
Eden varsa aldırma, it ürür kervan yürür."

Oyla:

Yuniforce

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi
Konular
5
nerde ne sallamışım sana bir yorum mu yaptım ? üzerinize niye alınıyorsunuz siz küfür etmişim gibi konuşmayınız ben okuduğum 1-2 konudan bahsettim sizin sorununuz beni ilgilendirmiyor okuduğum konularda çözüme ulaştı yazdım yapıcı insanlardan olun pozitif yorumlar yapın beni sabahtan akşama kadar kınayabilirsiniz

(1) Nerede sallamışım diyorsun?
"Konuyu bile bilmeden beni kastederek millete beni zan altında bırakacak yorumlarda bulunuyorsun."

(2) Sana bir yorum mu yaptım diyorsun?
"Bulunduğum şikayet, ilk ve tek.Olayın dün olması da cabası.Beni kastederek yorum yapıyorsun.Bir de üzerine niye alınıyordu diyorsun

(3)Küfür mü ettim diyorsun?
"Küfür etmedin lakin küfür etmiş kadar oldun.Bir insan hakkında çok ağır yorumlarda bulunuyorsun.

(4)Ben okuduğum 1-2 konudan bahsettim diyorsun?
"Okuduğun konular benim şahsıma ait ve tekrar 2 numaraya bak kendi kendini batırıyorsun.

(5) Pozitif yorum yapın diyorsun?
"Ben sana küfür mu ettim? Olumsuz zan altında bıraktığın yorumlara karşı oturup teşekkür mu etmemi etmemi bekliyorsun?

(6)Beni sabahtan akşama kadar kınayabilirsin diyorsun?

Kınamak sözlük anlamı:Söylenen bir sözün yersiz, uygunsuz, çirkin, kötü görüldüğünü bildirir biçimde söz söylemek.

O zaman söylediğin sözlerinin çirkinliğini kabul ediyorsun?

(7) Bir de özür dileyeceğin yere tarayıcıdan kopyalayıp yapıştırdığın şeye bak.Konuştukça batıyorsun bir de hala ahkam kesiyorsun.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
(1) Nerede sallamışım diyorsun?
"Konuyu bile bilmeden beni kastederek millete beni zan altında bırakacak yorumlarda bulunuyorsun."

(2) Sana bir yorum mu yaptım diyorsun?
"Bulunduğum şikayet, ilk ve tek.Olayın dün olması da cabası.Beni kastederek yorum yapıyorsun.Bir de üzerine niye alınıyordu diyorsun

(3)Küfür mü ettim diyorsun?
"Küfür etmedin lakin küfür etmiş kadar oldun.Bir insan hakkında çok ağır yorumlarda bulunuyorsun.

(4)Ben okuduğum 1-2 konudan bahsettim diyorsun?
"Okuduğun konular benim şahsıma ait ve tekrar 2 numaraya bak kendi kendini batırıyorsun.

(5) Pozitif yorum yapın diyorsun?
"Ben sana küfür mu ettim? Olumsuz zan altında bıraktığın yorumlara karşı oturup teşekkür mu etmemi etmemi bekliyorsun?

(6)Beni sabahtan akşama kadar kınayabilirsin diyorsun?

Kınamak sözlük anlamı:Söylenen bir sözün yersiz, uygunsuz, çirkin, kötü görüldüğünü bildirir biçimde söz söylemek.

O zaman söylediğin sözlerinin çirkinliğini kabul ediyorsun?

(7) Bir de özür dileyeceğin yere tarayıcıdan kopyalayıp yapıştırdığın şeye bak.Konuştukça batıyorsun bir de hala ahkam kesiyorsun.
he hocam sen haklısın he ne diyeyim senin dün açtığın konudan banane sen halen üzerine alınıyorsun senin konu da ben bir yorum yaptım mı tarayıcıdan kopyalayacak kadar düşünüyorum ben varmı sıkıntı ?

Oyla:

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Yarın firma açıktır. İletişim kurun değişim isteyin sorun çözülmezse cantara hocamı meşgul ederiz. Yanlış anlamayın cantara hocam da insan ve bu aralar çok uğraştı bazı şeyler kullanıcı hatası olmasına rağmen kendiniz halledemediginiz zaman rahatsız ederiz hocam

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.25

Oyla:

opsmudedin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
opsmu dedin
Cihazım
Mi 13T Pro
Konular
4
Cepportun işyerine giderek mi band2 aldım çok ilgili sıcak davranıyorlar beklerken cay bile söylediler.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt