Çözüldü Redmi Note 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Arkadaşlar merhaba 21 aralikta cepporttan xiaomi note 4x aldim fakat aldigimdan beri sorunlarla karsilasiyorum cihazimi aldigimda arkadasinda hic bir poset imei numarasi yazan yapiskan bantlardan yoktu telefonun koselerinden gicir gicir kirilmis gibi sesler geliyor sim kart yuvasinin tutan yerleri sallaniyor kirik gibi maalesef aldigimdan beri bu sorunlar ile karsilastim ve gercekten moralim bozuk yetkili arkadaslardan yardim bekliyorum.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Hocam geçmiş olsun. Keşke cihazınız gelir gelmez haber verseydiniz hemen iletişime geçer ve bir şekilde halletmeye çalışırdık. Ancak şu anda yaklaşık 40 gün kullanılmış olan bir cihaz hakkında konuşuyoruz ve bahsettiğiniz sıkıntıların kullanımla beraber oluşmadığını kanıtlamak oldukça zor olacak. Siz yarın Cepport ile bir iletişime geçin ve durumdan beni de haberdar edin, elimden gelen yardımı elbette ki sağlamaya çalışırım :)

Oyla:

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Hocam geçmiş olsun. Keşke cihazınız gelir gelmez haber verseydiniz hemen iletişime geçer ve bir şekilde halletmeye çalışırdık. Ancak şu anda yaklaşık 40 gün kullanılmış olan bir cihaz hakkında konuşuyoruz ve bahsettiğiniz sıkıntıların kullanımla beraber oluşmadığını kanıtlamak oldukça zor olacak. Siz yarın Cepport ile bir iletişime geçin ve durumdan beni de haberdar edin, elimden gelen yardımı elbette ki sağlamaya çalışırım :)
Hocam kullanınca farkettim bende ilk aldığımda da da vardı bu sorunlar fakat geçer diye düşündüm fakat geçmedi ben bugün cepport ile iletişime geçip bana ne derler ise size aktaracağım. Ilginiz için teşekkürler. :)

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam kullanınca farkettim bende ilk aldığımda da da vardı bu sorunlar fakat geçer diye düşündüm fakat geçmedi ben bugün cepport ile iletişime geçip bana ne derler ise size aktaracağım. Ilginiz için teşekkürler. :)

Hocam satın almanızın üzerinden çok uzun süre geçmiş. Cihazı bu kadar uzun süre kullandıktan sonra yazdığınız için muhtemelen sizi servise yönlendreceklerdir tahmin ediyorum... Farklı bir şey söylenirse özel mesajla bana ulaşın lütfen. :)

Oyla:

Syan40

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
20 Ocak 2018
Konular
22
Hocam satın almanızın üzerinden çok uzun süre geçmiş. Cihazı bu kadar uzun süre kullandıktan sonra yazdığınız için muhtemelen sizi servise yönlendreceklerdir tahmin ediyorum... Farklı bir şey söylenirse özel mesajla bana ulaşın lütfen. :)
Hocam yani en azindan sim kart yuvasi kirik gibi onun icin bir cozum sunsalar :)
[doublepost=1517210866,1517209579][/doublepost]
Hocam jelatinler bazı ürünlerde olmuyormuş yani sorun değil sim kart da kronikmiş arayan arkadaş baska bir note 4x de baktı ondada öyleymiş yardım ettiğiniz için teşekkür ederim gönlüm sonunda ferahladı :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt