Video Redmi note 4 Vs redmi 5 plus videosu

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ona baktım fakat eu beta da varmış o yüzden deneyemedim bende çok merak ediyorum normalde.

Ne demek rica ederim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki Elif hanım sağolun :)
[doublepost=1519058146,1519058109][/doublepost]
Teşekkürler elifednah hcaom. Çok büyük farklılık olacağını zannetmiyorum ama yine de aklımızdaki soru işaretlerini giderir :)

Mkalkan21 hocam 5 Plus için video olarak izlediğim tek video incelemesi bu oldu desem yalan olmaz herhalde. Diğerlerinde durum nasıl bilemiyorum o yüzden. Yorumum genel olarak yazmış olduğum bir şeydi :)

buraoca2 hocam benim de çok merak ettiğim özelliklerden bir tanesi bu. Sadece bunu denemek için bir tane test cihazı mı bulsam bir yerlerden diye düşünüyorum :D

Bence Edinin hocam :) Bildiğim kadarıyla Yıllar sonra Xiaomi bu tarz kullanım tarzını değiştiren farklı bir yenilik yaptı sonuçta :) Hatta Bize de kullanım ile alakalı Bir Video çekme şansınız olursa seviniriz hocam :D

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Öncelikle ellerinize sağlık , Redmi Note 4X'in Tasarımı farklı sadece onun dışında bence yeni alacaklar Redmi 5 Plus Tercih etmeliler.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
redmi note 4 veya redmi 5 plus iki çipsette de adreno 506 gpu grafik var antutu veya benchmark skorları benzer hızları alabilir arada fazla bir fark yok cihazlar halen elinizdemi bilmiyorum ama kendi şahsi görüşüm 3-5 fotograf çekseydiniz aynı ışık ortamlarında aynı nesne olur manzara olur tabi birde ön kamera performası için 1-2 fotograf daha iyi olacaktır alacak arkadaşlar biraz daha kesin sonuçlara ulaşırlar redmi 5 plus daha yeni cihaz oldugu için alacak olsam o cihazı almak istedim ekran olarak da 6 inç diyebiliriz

elifednah

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hande
Cihazım
mi 5 prime
Konular
17
redmi note 4 veya redmi 5 plus iki çipsette de adreno 506 gpu grafik var antutu veya benchmark skorları benzer hızları alabilir arada fazla bir fark yok cihazlar halen elinizdemi bilmiyorum ama kendi şahsi görüşüm 3-5 fotograf çekseydiniz aynı ışık ortamlarında aynı nesne olur manzara olur tabi birde ön kamera performası için 1-2 fotograf daha iyi olacaktır alacak arkadaşlar biraz daha kesin sonuçlara ulaşırlar redmi 5 plus daha yeni cihaz oldugu için alacak olsam o cihazı almak istedim ekran olarak da 6 inç diyebiliriz
Resimleri çektim. Yalnız ön kamera değil arka kamera. Ev ortamında gece ve gündüz olarak.
Onları da en kısa sürede paylaşıcam

elifednah

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hande
Cihazım
mi 5 prime
Konular
17
Öncelikle ellerinize sağlık , Redmi Note 4X'in Tasarımı farklı sadece onun dışında bence yeni alacaklar Redmi 5 Plus Tercih etmeliler.
Teşekkürler.

Bence de öyle hem yeni olduğu için hemde kamera olarak 5 plus daha önce. O yüzden tercih edilebilir

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Resimleri çektim. Yalnız ön kamera değil arka kamera. Ev ortamında gece ve gündüz olarak.
Onları da en kısa sürede paylaşıcam

çok teşekkürler kayıpsız paylaşım için foruma yükleyin birde acaba bilginiz varmı redmi note 4 ve 5 plusda ön ve arka kamerada hangi kamera sensörlerini kullanmışlar epey com sitesinde 2 cihazada baktım bilgiler tam dogru mu bilmem note 4 arka kamera diyafram açıklığı daha iyi görünüyor

elifednah

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hande
Cihazım
mi 5 prime
Konular
17
çok teşekkürler kayıpsız paylaşım için foruma yükleyin birde acaba bilginiz varmı redmi note 4 ve 5 plusda ön ve arka kamerada hangi kamera sensörlerini kullanmışlar epey com sitesinde 2 cihazada baktım bilgiler tam dogru mu bilmem note 4 arka kamera diyafram açıklığı daha iyi görünüyor
Hiç bilmiyorum malesef

Üst Alt