Wifi hocam pixel her türlü daha iyiFena değilmiş, ama pixel daha iyi gibi. Wifi mi mobil veri mi?
Stock rom ekran süresi bakımından çok iyi bence. (MIUI 10.2.3.0)merhaba hocam cok yararli ve guzel konu ocadiginiz icin evvele tewekkur ediyorum ve konuda nerdeyse tum yazilanlari okudum 10 saat usdu ekran surelerini gorunce insan bi heycanlaniyor tabiki ama ben hic pie kullanmadim ve 2 gundurki aex 5.8 oreo-dayim bugun biraz canimi sikdi bende rom arayiwina girdim mecbur konida yazan arkadawlar ve siz hala bu romdamisiniz ve hangi version daha makul ve yeterli olur stable acisindan caf var aosp var varda var hangisi ama ?
benim icin onemli weyler
ses kayidi yapa biome hem telefon gowumesinde hem kende bide ram tuketimi hala fazlami
bir a uzin oldu
masik p 4.2 oreo soyluyorsunuz dimi ? bugun bende denenemeyi duwunuyorum bu romu ama oc olunmus kernel var icinde buda beni tereddute sokuyor batarya acisindanStock rom ekran süresi bakımından çok iyi bence. (MIUI 10.2.3.0)
Ben gcam desteği olmadığından ve tema aktarma konusunda sıkıntı yaşadığımdan Masik Rom kullanıyorum. Şarj biraz hızlı azalıyor gibi geldi, ancak tam olarak test etmedim. (Masik 10 saati çıkaracak gibi duruyor şuanlık)
Masik Mdb Preimumdan bahsediyorum, resmi sitesinde mevcutmasik p 4.2 oreo soyluyorsunuz dimi ? bugun bende denenemeyi duwunuyorum bu romu ama oc olunmus kernel var icinde buda beni tereddute sokuyor batarya acisindan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazi hatalri var ama kamufliaj etdikden sonra farkina bile varilmiyor
Nasıl rom yapmiwlarsa demek kuran başka Roma geçmiyor bataryası nasıl hocam 8 saat falan verebiliyorum ekranBen masikteyim 2 haftadir başka roma geçince sim kartı görmüyor mi flashtan rom atınca geçer dedi bi kaç kişi ama bu rom da kötü değil
En son çıkanı diyorsun çıkanı masik hepsinde mdb var miui 9 primyum da var onumu söylüyorsunuzMasik Mdb Preimumdan bahsediyorum, resmi sitesinde mevcut