Tvsiye ettiğiniz ayar varmı ?Gfx Tool bir kere kullanın, kaldırın. Her başlangıçta kullanmanız gerekmez.
Şu miui guncellemesini bekliyorum geçicem direk pixele1 saatlik pubg sonucunda:
%15 şarj gitti
Sıcaklık 38,2 Derece
Oyun ayarları : Akıcı, Aşırı Yüksek
Tel: Redmi Note 4 Sd (4/64)
Rom: PixelExperience
Durum böyle arkadaşlar, bence güzel rom. Miui'da da test edebilecek varsa sonuçları paylaşabilir, karşılaştırırız.
Grafikleri en düşüğe al, çözünürlük telefonlar için en yüksek seviye olsun(tablet olanı seçme) anti aliasing 4x, gpu enable bunları hatırlıyorum hocam. Oyuna girince akıcı ve aşırı yüksek seçenekleri işaretlenmiş olsun.Tvsiye ettiğiniz ayar varmı ?
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui kullanıyor ve pubg oynuyorsanız ufak bir test gönderebilirseniz sevinirimŞu miui guncellemesini bekliyorum geçicem direk pixele
Çok saolun hocamGrafikleri en düşüğe al, çözünürlük telefonlar için en yüksek seviye olsun(tablet olanı seçme) anti aliasing 4x, gpu enable bunları hatırlıyorum hocam. Oyuna girince akıcı ve aşırı yüksek seçenekleri işaretlenmiş olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Miui kullanıyor ve pubg oynuyorsanız ufak bir test gönderebilirseniz sevinirim
Pubg oynamıyorum hocam maalesefGrafikleri en düşüğe al, çözünürlük telefonlar için en yüksek seviye olsun(tablet olanı seçme) anti aliasing 4x, gpu enable bunları hatırlıyorum hocam. Oyuna girince akıcı ve aşırı yüksek seçenekleri işaretlenmiş olsun.
Son gelen güncelleme de şôyle bir sıkıntı var arkadaşlar magisk flashladim sonrasında sim kartı görmüyor sim kart kilitli diye bir uyarı veriyor cihazı kapatıp açtığımda pin kodu ekranı gelmiyor tekrar bir alt sürüme geçiş yaptım bilginize
Tamam hocam teşekkürler24.01 tarihli güncelleme biraz sorunlu o yüzden yayınlamadım, yayınlanan güncellemeleri test edip foruma ekliyorum sizde o konudan güncellenirse eğer indirirseniz daha sağlıklı olur sizin için
İndirdim 30 dkda pil tasarrufunda %10 gitti akıcı grafik yüksek fps ayarindaGrafikleri en düşüğe al, çözünürlük telefonlar için en yüksek seviye olsun(tablet olanı seçme) anti aliasing 4x, gpu enable bunları hatırlıyorum hocam. Oyuna girince akıcı ve aşırı yüksek seçenekleri işaretlenmiş olsun.