Soru Redmi note 4 konuşma ses sorunu

gurkancavdar

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
3
Telefonla konuşurken ara ara (her zaman yapmıyor)) sesim karsiya yankılı ve anlaşılmaz bir şekilde gidiyor. Genel bir problem mi acaba ?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

weyselaysel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
4
Türk telekom yerine başka bir operatöre geçebilirsiniz. Sorun cihazınızda değil, tam aksine cihazınızın şebeke desteğinin fazla olmasından ancak türk telekomun bu desteği kaliteli bir şekilde sunamamasından kaynaklanıyor. Band 20 olarak forumumuzda arama yaparsanız çok daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Üstad bende Vodafone operatöründe sorun çoktu.
Türk Telekoma geçtim bulunduğum yerde daha iyi çekiyor ve sorun yok.
bulunduğunuz yerde hangi operatör güçlü ise sorun o kadar az oluyor sanki.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Üstad bende Vodafone operatöründe sorun çoktu.
Türk Telekoma geçtim bulunduğum yerde daha iyi çekiyor ve sorun yok.
bulunduğunuz yerde hangi operatör güçlü ise sorun o kadar az oluyor sanki.
Evet hocam genellikle operatörle ilgili oluyor bu tarz sıkıntılar. Vodafone en sık sorun yaşanan operatör, Türk Telekom onun ardından geliyor. Turkcell'de ise sorun yaşayan kullanıcı sayısı oldukça az.

Oyla:

termomen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom yükleme
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
diğer hattım türkcell ve sıkıntısız, vodafoneda aynı sorun var, şimdilik böyle devam edeceğiz, zaten telefonnçekmediğinde zayıf sinyal deyip görüşmeyi sonlandırıyor

Oyla:

termomen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom yükleme
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
2 haftalık testten sonra kılıfın ses sinyal zayıflığı oluşturduğunu gördüm sürekli arama sinyali zayıf hatası veriyordu kesilmelerde, şuan kılıfsız kullanıyorum evde her yerden sorunsuz kullanıyorum,

Oyla:

weyselaysel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
veysel
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
4
Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar Çocuk Diş fırçası ile hoparlör deliklerini fırçalasınlar sorun kalmıyor.
Neden çocuk diş fırçası? Çünkü kılları daha ince daha performanslı oluyor.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
2 haftalık testten sonra kılıfın ses sinyal zayıflığı oluşturduğunu gördüm sürekli arama sinyali zayıf hatası veriyordu kesilmelerde, şuan kılıfsız kullanıyorum evde her yerden sorunsuz kullanıyorum,
Kullandığın kılıf, standart bilinen kılıflardan mı, yoksa farklı bir kılıf mı? Geçmiş olsun, bilgilendirme için ayrıca teşekkürler.

Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar Çocuk Diş fırçası ile hoparlör deliklerini fırçalasınlar sorun kalmıyor.
Ahizenin toz toplaması neticesi sesin azalmasına en güzel çözümlerden biridir diş fırçası... sun~~

Oyla:

termomen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rom yükleme
Cihazım
redmi note 4
Konular
1
Kullandığın kılıf, standart bilinen kılıflardan mı, yoksa farklı bir kılıf mı? Geçmiş olsun, bilgilendirme için ayrıca teşekkürler.

Ahizenin toz toplaması neticesi sesin azalmasına en güzel çözümlerden biridir diş fırçası... sun~~
nasıl desem şu meşhur zırhlı kılıflardandı kendi kendimize işkence etmişiz lakin koruma kalktı dikkat etmek gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu ben çok denedim hatta kasayı çıkarıp hem içten hem dıştan temizledim işe yaramadı, yani dediğim gibi tamamen sinyal azlığı, birde nerde olursa olsun konuşma sırasında 4g den otomatikman 3g ye düşüyor

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
nasıl desem şu meşhur zırhlı kılıflardandı kendi kendimize işkence etmişiz lakin koruma kalktı dikkat etmek gerekiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu ben çok denedim hatta kasayı çıkarıp hem içten hem dıştan temizledim işe yaramadı, yani dediğim gibi tamamen sinyal azlığı, birde nerde olursa olsun konuşma sırasında 4g den otomatikman 3g ye düşüyor
O tarz kılıf olduğunu tahmin ettiğim için sormuştum... Teşekkürler. Aliexpress'ten 0,6 dolara aldığım (iki ay içinde 1.5 dolar olmuş) slim silikon kılıf benim işimi fazlasıyla görüyor sinyal vs. konusunda sorun sıkıntısını görmedim, tavsiye ederim.

Oyla:

kalyonkaptani

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kazım
Cihazım
redmi note 4
Konular
4
1haftadir 4 aramanin 2sinde karsi tarafin sesi gelmiyor bana, benim sesim ise gidiyor karşıya.

Neden olabilir?
Başına böyle birşey gelen var mi?

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt