Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberRedmi Note 4/4X (SD) İçin V10.2.3.0.NCFMIXM Global MIUI 10 Rom Yayınlandı
pil sonucunuzu merakla bekliyorum.
tabi ek olarak kullanım senaryonuzu da yazarsanız süper olur
sürekli 4G yada wifi kullandım GPS açık kapalı gibi gibi.
Selamlar,
Sayın Hocam güncelleme sonrası açılması mı uzun sürdü ?
Yoksa sessizliğe bürünmenizden memnuniyetsizlik mi sezsek bilemedim
Zira sizin gaza gelmenizin vesilesi ile gaza gelip güncelleme yapmaya niyetlenen bizler merakla yorumunuzu bekliyoruz bilesiniz.
evet güncelleme bitti açıldı
hıımmmm ilk izlenim güzel benim daha önce kullandığım 6x7 grid tema da hala kullanılabiliyor
full şarj yapıcam bakalım nasıl olcak
cihaz açılışı gayet hızlı olmuş (reboot)
seslerin çoğu değişmiş.
hızlı erişim gayet kompakt yapıda
ayrıca bazı uygulamaların kısa yolları buraya gelebiliyor (mesela benim kullandığım ACR kayıt programı burda kısayolu var)
hızlı erişimde ekran sınırlarını göster kısa yolu gelmiş (geliştirici seçeneklerindeydi) heralde geliştiriciler için bir seçenek olsa gerek.
Profik GPU çözümleme kısayolu da gelmiş (buda geliştirici seçeneğiydi)
empty dish, selfie, kamera ve video kaydı kısa yolları da gelmiş. bu kısma eklenebiliyor.
kamerada portre yok. sadece ön kamera da derinlik efekti gelmiş. portre modunun temeli diyebiliriz.
uygulamalar arası geçiş çok hızlı
ekran bölme gayet hızlı ve stabil
kalan ram artık 1.4 (bende daha önce 1.1 yada 1.2 kalıyordu. son uygulamalara çift baarak iki uygulama arasında geçiş hızlı stabil.
ayrıntıları keşfettikçe yazcam.
pili de full yapıp bakcam ne kadar gidiyor
ek:
kullanım senaryom iş yerinde bile olsa 4G full ve GPS orta düzey, arka planda sürekli çalışan ACR, BİP,EZAN VAKTİ, HAVA DURUMU, OUTLOOK, TAKVİM, GMAİL, WHATSAPP
Selamlar,
Sayın Hocam güncelleme sonrası açılması mı uzun sürdü ?
Yoksa sessizliğe bürünmenizden memnuniyetsizlik mi sezsek bilemedim
Zira sizin gaza gelmenizin vesilesi ile gaza gelip güncelleme yapmaya niyetlenen bizler merakla yorumunuzu bekliyoruz bilesiniz.
uzun uzun yazayım dedim de
yapın yapın valla güzel şimdilik bakalım sıkıntı çıkarsa döneriz 9.5.11.0 sürüme
ama bu yayınlanan daha beta gibi geldi bana tam kararlı değil gibi.
daha önceki mesajıımda söylediğim gibi geliştiriciler için birşeyler bırakılmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada @Ottoman Hocamın yeni temasını da yükledim güzel olmuş