- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
şu belirttiğiniz değerler bence güzelPil kullanımı sanki biraz fazla arkadaşlar. Tam net birşey diyemiyorum ama daha hızlı düşüyor gibi geldi bana. Ama hızlı derken öyle dağlar kadar fark yok gibi.
Pil kullanımı: 1gün7saat19dakika
Ekran süresi:1 saat 5 dakika
KAlan pil: %58
bende bugün güncellemeyi yaptım ve %100 şarj ettim bakalım %20 seviyesine kadar ne süre verecek
genelde %20 de şarja koyuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bildirimi sola çekince ertleme güzel olmuş siz söyleyince farkettim 15dk-30dk ve 2 saat ertele seçenekleri var.Sayın hocamın gaza gelmesine mütevellit ben de yüklemiş bulunuyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım şu ana kadar. Zaten köklü bir değişiklik yok, daha çok görsel düzenlemeler yapılmış. En büyük artısı sayın hocamın belirttiği gibi sistemin daha az ram bellek kullanması olmuş bence, önceki sürüme nazaran 200 MB daha az bellek kullanıyor bende şu anda (Aynı uygulamalar ve sistem yükü altında). Bu da hiç şüphesiz pil dayanma süresine az da olsa katkı yapacaktır. Bildirimler daha hoş ve kullanışlı görünüyor. Miui 9'da var mıydı hatırlayamadım ancak gelen bildirim sola kaydırıldığında o bildirim ertelenebiliyor veya direk olarak o uygulamanın ayarlar kısmına ulaşabiliyoruz. Sağa kaydırılarak bildirim silinebiliyor yine. Yükleyenlerin pişman olacağını zannetmiyorum şahsen. Miui 10 gelecek vadediyor görebildiğim kadarıyla.
kullanılırmı? neden olmasın