Güncelleme Redmi Note 4/4X için Miui 10 8.8.2 Global/China Beta Rom

Beydeba

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi6
Konular
6
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Beyler konuyla alakasız ama bu telefon Note4 mü yoksa Note 4X mi

halil.halil2000

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Halil
Cihazım
Redmi note 11
Konular
0
Beyler konuyla alakasız ama bu telefon Note4 mü yoksa Note 4X mi
İki model de aynı romu kullanıyor.Farkı kırsalda note 4x 4.5g çekmez.Eğer kırsalda değilseniz fark hissetmesiniz.

winleonidas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Resmi note 4
Konular
0
Bende ilk başta çok araştırdım ve boatloader kilidi açılması gerekli yazıyordu hemen hemen heryerde...

Denemekten ne zarar olurki dedim ve beta sürümü indirdim. Yedeklerimi alıp güncelleyici üzerinden yükle dedim ve hiçbir hata olmadan beta versiyona geçtim. Telefon açıldıktan sonra da tekrar fabrika ayarlarına dön dedim garanti olsun diye :)

Yalnız beta ve stabil arasında geçiş yaparken tüm veriler siliniyor ona göre yedeklerinizi muhakkak alın. Yani aynı şekilde stabil sürümü yükleyebildim ben.
Bu arada bahsettiğim beta, miui'nin yanınladığı global beta sürümü , xiaomi.eu nun beta sürümleri için boatloader kilinin açık olması ve twrp yüklenmesi gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ilk başta çok araştırdım ve boatloader kilidi açılması gerekli yazıyordu hemen hemen heryerde...

Denemekten ne zarar olurki dedim ve beta sürümü indirdim. Yedeklerimi alıp güncelleyici üzerinden yükle dedim ve hiçbir hata olmadan beta versiyona geçtim. Telefon açıldıktan sonra da tekrar fabrika ayarlarına dön dedim garanti olsun diye :)

Yalnız beta ve stabil arasında geçiş yaparken tüm veriler siliniyor ona göre yedeklerinizi muhakkak alın. Yani aynı şekilde stabil sürümü yükleyebildim ben.
Bu arada bahsettiğim beta, miui'nin yanınladığı global beta sürümü , xiaomi.eu nun beta sürümleri için boatloader kilinin açık olması ve twrp yüklenmesi gerekiyor.

Hocam nasıl yani şimdi MIUI yüksek indirirsek bootlader açmadan guncelleyiciden yükleyebilir miyiz ben o kadar rom yüklemeye çalıştım guncelleyiciden hep hata verdi size zahmet bahsettiğiniz rom un linkini paylaşır mısınız telefonun redmi note 4 snapdragon

umit35izm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 2
Konular
5
Hocam nasıl yani şimdi MIUI yüksek indirirsek bootlader açmadan guncelleyiciden yükleyebilir miyiz ben o kadar rom yüklemeye çalıştım guncelleyiciden hep hata verdi size zahmet bahsettiğiniz rom un linkini paylaşır mısınız telefonun redmi note 4 snapdragon

Ben bu yılın başında global stabil kullanırken o zamanki beta romu indirdim ve güncelleyiciden gösterip hata almadan kurdum. Miui 9'un ilk sürümlerinden biriydi kullandığım stabil rom. Tekrar hatırlatmak isterim ki telefondaki tüm veriler sıfırlanıyor!!!
Bu arada romu telefondan tarayıcıyı açıp indirin bilgisayardan indirip telefona atınca hata verebiliyor. Bazen telefondan indirince de hata verebiliyor, sanırım sürümle alakalı oluyor bu.

Boatloader kilidi için başvuru yapmış ve cevabını almıştım ama telefonda uygulamamıştım...

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250

Recovery:

Fastboot:

Son düzenleme:

winleonidas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Resmi note 4
Konular
0
teşekkürler hocam bugün resmi olarak kendi güncelledi bilginize

karadeli23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Benim telefona ne zaman guncelleme gelir arkadaslar bir bilginiz varmi teşekkür ederim

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Salı günü gelen beta güncellemesi ile pil performansı bariz şekilde düştü... |-)

Üst Alt