- Adım
- ilqar
- Cihazım
- redmi note 9 pr
- Konular
- 8
Pil kullanımı fena değil.
Telefonumun bataryasını ilk günden itibaren hiç değiştirmediğimi ve pil sağlığının 3200mAh a kadar düştüğünü düşünürsek, MIUI 11 pil kullanımı fena değil.
Yani bana göre en azından MIUI 10 dan kötü değil.
Yoğun kullandım sürekli telefonla oynadım.
Hocam iyi ekran süreleri almiwsiniz bende bugün dayanamayıp kurdum ama okadarda howum gitmedi yani hakkatden bow bir guncellem ne o vara ne bu var falza rem tüketiyor ve arada kasma donmaya benzer hareketler yapıyor dayanamadım az önce port rom kurdum ama şimdilik en iyi rom pixel plus final+entereal 19 kernel
Bu arada siz daha iyi bilirsiniz elbet ama ben yinede düşüncelerimi yazayım pil ölçen program bende bir ara denedim merkadan programın mantığı jarji 20/80 arası tutunca batarya sağlığı rakamlarda yükseliyor ama 100 jarj yaptığınızda her defasında azalıyor tekrarda 20/80 arası şarjda yeniden yükseliyor yani okadar güvenilmez
Sürekli 4G kullandım, telefondan maçı izledim. Pil kullanımı kötü değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladığım seneden yukarıda herşey karışmış tekra anlaşılır şekilde yazayım
Hocam iyi ekran süreleri almiwsiniz bende bugün dayanamayıp kurdum ama okadarda howum gitmedi yani hakkatden bow bir guncellem ne o var ne bu var fazla rem tüketiyor ve arada kasma donmaya benzer hareketler yapıyor dayanamadım az önce port rom kurdum ama şimdilik en iyi rom pixel plus final+entereal 19 kernel
Bu arada siz daha iyi bilirsiniz elbet ama ben yinede düşüncelerimi yazayım pil ölçen program bende bir ara denedim merkadan programın mantığı jarji 20/80 arası tutunca batarya sağlığı rakamlarda yükseliyor ama 100 jarj yaptığınızda her defasında azalıyor tekrarda 20/80 arası şarjda yeniden yükseliyor yani okadar güvenilmez
Sürekli 4G kullandım, telefondan maçı izledim. Pil kullanımı kötü değil.