- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Redmi s2
- Konular
- 9
Arkadaşlar Redmi S2 ve Redmi Note 4 için güncelleme gelmiş ve geri çekilmiş tekrar gelir mi veya APK kurulum nasıl yapabiliriz.
Ne zaman gelmiş bu zaten yeni geldiArkadaşlar Redmi S2 ve Redmi Note 4 için güncelleme gelmiş ve geri çekilmiş tekrar gelir mi veya APK kurulum nasıl yapabiliriz.
İşte kardeşim mıuı 11 gelmiş çoğu kişiye güncelleme geri çekilmişNe zaman gelmiş bu zaten yeni geldi
Hocam redmi note 4 global cihaz sıkıntı olmaz değil mi 4x değilBüyük boyutlu olanı yapın.
Snapdragon işlemci ise sıkıntı olmaz.Hocam redmi note 4 global cihaz sıkıntı olmaz değil mi 4x değil
Android Sistem fazlaca şarj harcıyor. Çözümü; telefon Yüzde 100 şarj olduktan sonra, şarjdan aldıktan sonra ekranı hiç kapatmadan 4-5 dakika telefon ile işlem yapmak... Android sistemin yüzde 20'lerin altına inmeden sağlıklı şarj performansı olmuyor maalesef.Pil kullanımı fena değil.
Telefonumun bataryasını ilk günden itibaren hiç değiştirmediğimi ve pil sağlığının 3200mAh a kadar düştüğünü düşünürsek, MIUI 11 pil kullanımı fena değil.
Yani bana göre en azından MIUI 10 dan kötü değil.
Yoğun kullandım sürekli telefonla oynadım.
Sürekli 4G kullandım, telefondan maçı izledim. Pil kullanımı kötü değil.
Valla denemeye değer bendede aynı sıkıntı var çok sarj yiyor android sistemi inşallah çözüm olur.Snapdragon işlemci ise sıkıntı olmaz.
Android Sistem fazlaca şarj harcıyor. Çözümü; telefon Yüzde 100 şarj olduktan sonra, şarjdan aldıktan sonra ekranı hiç kapatmadan 4-5 dakika telefon ile işlem yapmak... Android sistemin yüzde 20'lerin altına inmeden sağlıklı şarj performansı olmuyor maalesef.
Deneme yanılma ile keşfettim, aylardır aynı şekilde devam ediyorum. 10-12 saat ekran süresi alıyorum.Valla denemeye değer bendede aynı sıkıntı var çok sarj yiyor android sistemi inşallah çözüm olur.
Snapdragon işlemcili olan ise yapın.Hocam redmi note 4 global cihaz sıkıntı olmaz değil mi 4x değil