Rehber Redmi Note 3 Pro Bootloader Kilidi Açmadan Global Rom Kurma

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
xxSpecter hocam şuan baya şaşmış durumdayım. Daha önce redmi note 3 mtk cihaza mi flash tool ile (mtk olduğunu bilmeden) rom kurmaya çalışıp ta kuramayan biriyim. Şimdi siz mtk cihazlara mi flash rom kuruyor diyorsunuz, gözümle görmeden inanmam :) yanlış anlamayın size inanmadığımdan değil mtk ve snapdragon cihazların partisyon tabloları çok farklı yukarıda arkadaş mtk note 3 e mi flashla denemiş boot sektörünü bulamamış program mesela. Anlatabilmişimdir umarım, sakın yamlış anlamayın :)

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
tamam yardım istemez :)
gerek kalmadı aşağıdaki linkten hallettim nurtopu gibi miui 8 im oldu devil~~
-
bu arada teli sıfırlayan biri olarak mtk larda miFlash olumsuz, yada ben beceremedim :@

Son düzenleme:

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Zenex chatin_62

Şuan ikinizinde yazdıklarını hayretler içinde okuyorum. İki kardeşim var ve ikisinde de Redmi Note 2 var. Her iki telefona da Mi Flash'la stabil rom attım. Kaldı ki telefonlardan biri önceden bendeydi, yüzlerce kez MiFlash ile rom attım. Snapdragon modellerdeki gibi fastboot romu MiFlash'a gösteriyorum bu kadar. 1-2 aydır rom atmıyorum, Xiaomi bir kısıtlama getirdiyse bilemem, ama sanmıyorum getireceğini.

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Zenex chatin_62

Şuan ikinizinde yazdıklarını hayretler içinde okuyorum. İki kardeşim var ve ikisinde de Redmi Note 2 var. Her iki telefona da Mi Flash'la stabil rom attım. Kaldı ki telefonlardan biri önceden bendeydi, yüzlerce kez MiFlash ile rom attım. Snapdragon modellerdeki gibi fastboot romu MiFlash'a gösteriyorum bu kadar. 1-2 aydır rom atmıyorum, Xiaomi bir kısıtlama getirdiyse bilemem, ama sanmıyorum getireceğini.
hocam MiFlash ile SD + MTK ya rom işlemi denemiş biri olarak olur diyorsan mutlaka doğrudur, çaylak birinin (ben) yapamamış olması olmuyor anlamına tabiki gelmez hi~~

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Zenex chatin_62

Hocam yanlış anlamayın ben size yanlış bilgi veriyorsunuz demedim. Bugüne kadar ben yanlış biliyormuşum dedim. Siz ben yaptım diyorsanız doğrudur.
Dosyaları göstermek konusunda da yani diyorsunuz ki dosyaları tek tek göstermek gerekmiyor, Snapdragon'larda images klasörünün de bulunduğu, batch dosyaların olduğu klasörü gösterdiğimiz gibi, MTK'larda da indirdiğimiz romu açtıktan sonra önümüze gelen klasörü göstermek yetiyor.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Bl kilidi açık cihazda Redmi note 3 Pro da, fastboot sıkıntı olmadan kurar mı ki?

gawuer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ersan
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
merhaba, flasha başlamadan önce 9.aşamada refresh dediğimde herhangi bir şey çıkmıyor. ne yapabilirim?

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
ertanx bl kilidi açıksa fastboot tan sorunsuz kurabilirsiniz.

gawuer driver sorunu var gibi. Aygıt yöneticisinin fotoğrafını atarsanız yardımcı olabilirim.

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Zenex hocam Redmi Note 3 TWRp tükledim sorunsuz fakat cihaz mi logosunda kalıyor. Nerede hata yaptım

Üst Alt