Sa, Arkadaşlar. Bende 2 haftadır Redmi Note 3 kullanıyorum. MIUI sürümü MIUI 7 Global 5.12.10 / Beta olarak gözüküyor. Kameradan galeriye geçiş sorunu bunda da var. O konuda Google Marketten Google kamerayı indirdim onu kullanıyorum. Gerektiğinde kendi kamerasını açıyorum.
Benin yaşadığın en büyük sorun şu ki; Ben bilgisayardan sms göndermeye yarayan 2 anroid uygulama kullanmaktayım.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu uygulamalar üzerinden PC imden mesaj yazıyorum, ama gönderemiyorum. Mesaj telefon ekranına düşüyor ama gönderilemedi tekrar dene şeklinde, telefon üzerinden tekrar dene dediğimde mesaj gidiyor. Garanti bankasının cep şifrematik uygulamasının ilk açılışında uygulama tarafından gönderilmek istenen cihaz doğrulama sms side gönderilemiyor ve bu nedenle uygulama açılmıyor. Bunu bir türlü çözemedim. Uygulamaların izinlerine bakıyorum herhangi bir sorun yok. Telefonda uygulamalar tarafından mesaj göndermeyi engelleyen bir ayar var ama bulamıyorum.
Bir diğer konu bu telefonun kızıl ötesi nasıl çalışır, kızıl ötesi ile alakalı bir araç yok cihaz da.
Cihazdan ziyadesiyle memnunum. Performansı, ekranı, pili on numara. 2 günü rahat çıkartıyor. Ayrıca belli bir şarz oranından sonra %10-15 siz belirsiyorsunuz Marathon isimli bir moda geçiyor ki, pil tüketen bütün uygulamaları kapatıyor. Cihaz bu durumda ve şarz % 15 iken eğer farklı bir şey yapmazsanız rahat bir şekilde en az 6-7 saat çalıışyor. Yani sizi kesinlikle yarı yolda bırakmaz. şarzım bitti arayamadım muhabbetleri olmaz.