Redmi Note 3 Güncelleme

selimben

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Selim varol
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Gardaşım bende aynı sıkıntıyı çekiyorum Senle bis bi çözüm vardır bununla ilgili en kısa zamanda acil güncelleme gelmesi gerekiyor. Note 3'e

Mustafa Emre

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
redmi note 3
Konular
0
Kisa bir sure once redmi note 3 aldim mi surumu su an 7.0.19.0 ancak 7.022.0 update geldi ama cihaz bunu bir turlu kurmuyor surekli reset atiyor ama sistem yine eski sistem sorun sizce ne olabilir

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

selimben

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Selim varol
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Kisa bir sure once redmi note 3 aldim mi surumu su an 7.0.19.0 ancak 7.022.0 update geldi ama cihaz bunu bir turlu kurmuyor surekli reset atiyor ama sistem yine eski sistem sorun sizce ne olabilir

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ayrıca redmi note 3 şuan kullanılabilinir en son sürüm 7.0.99.77 stabil sürüm mevcuttur. Sizdeki yine eski sürüm bi nevi kapanma soruni yukardaki sürüm romdada vardır ama cok nadir ben iki haftadır kullanıyorum. En fazla 3 kere kapandı en kısa sürede inşallah sorunların çözülmüş güncellmesi bekliyoruz ve kesin gelecektirde çünkü 2 aylık cihaz gayet normal miui 7 nin. Şu performansı bile samsung ronlarından hızlı, cihaz iphone vari çalışıyor atma ötme kokma takılma kasma kesinlik bir kere yaşamadım arkadaşım da lg g3 gel gör takır takır öksürüyor. Telefon ayrıca cihazda 2 gb bi yer kaldı 32 gbden artık performansı siz düşünün

By_MEM0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
Beyler şuan için en iyi rahat kullanabileceğimiz sürüm hangisi acaba telefon geleli 2 gün oldu imei olayını hallettim fakat gönderenin yüklediği global rom var sorunları var güncelleme alamazmışız ona uygun olarak ne yükleyebilirim türkçe dil olması yeterli eski miui sürümü olmasıda önemli değil telefon hakkında pek türkçe içerik yok redmi note 3 için bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi

Nizamettin

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nizamettin
Cihazım
Redmi note 3
Konular
14
Sa, Arkadaşlar. Bende 2 haftadır Redmi Note 3 kullanıyorum. MIUI sürümü MIUI 7 Global 5.12.10 / Beta olarak gözüküyor. Kameradan galeriye geçiş sorunu bunda da var. O konuda Google Marketten Google kamerayı indirdim onu kullanıyorum. Gerektiğinde kendi kamerasını açıyorum.

Benin yaşadığın en büyük sorun şu ki; Ben bilgisayardan sms göndermeye yarayan 2 anroid uygulama kullanmaktayım.

Bu uygulamalar üzerinden PC imden mesaj yazıyorum, ama gönderemiyorum. Mesaj telefon ekranına düşüyor ama gönderilemedi tekrar dene şeklinde, telefon üzerinden tekrar dene dediğimde mesaj gidiyor. Garanti bankasının cep şifrematik uygulamasının ilk açılışında uygulama tarafından gönderilmek istenen cihaz doğrulama sms side gönderilemiyor ve bu nedenle uygulama açılmıyor. Bunu bir türlü çözemedim. Uygulamaların izinlerine bakıyorum herhangi bir sorun yok. Telefonda uygulamalar tarafından mesaj göndermeyi engelleyen bir ayar var ama bulamıyorum.

Bir diğer konu bu telefonun kızıl ötesi nasıl çalışır, kızıl ötesi ile alakalı bir araç yok cihaz da.

Cihazdan ziyadesiyle memnunum. Performansı, ekranı, pili on numara. 2 günü rahat çıkartıyor. Ayrıca belli bir şarz oranından sonra %10-15 siz belirsiyorsunuz Marathon isimli bir moda geçiyor ki, pil tüketen bütün uygulamaları kapatıyor. Cihaz bu durumda ve şarz % 15 iken eğer farklı bir şey yapmazsanız rahat bir şekilde en az 6-7 saat çalıışyor. Yani sizi kesinlikle yarı yolda bırakmaz. şarzım bitti arayamadım muhabbetleri olmaz.

Ekli dosyalar

• m3.jpg
    m3.jpg
    47,1 KB · Görüntüleme: 46
  • m1.jpg
    m1.jpg
    7,3 KB · Görüntüleme: 46
  • m2.jpg
    m2.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 42
  • m5.jpg
    m5.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 44
  • m4.jpg
    m4.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 45
  • m6.jpg
    m6.jpg
    83,2 KB · Görüntüleme: 44

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
..... Bir diğer konu bu telefonun kızıl ötesi nasıl çalışır, kızıl ötesi ile alakalı bir araç yok cihaz da.........

Sadece bu sorun için birşey yazabilirim.
Forumda Türkçe yapılmış Mi Kumanda uygulaması var. Onu indirip yükleyebilirsiniz.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackandblackeye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BilgeHan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Okuduğum birkaç soruya cevap vereyim. Öncelikle cihazınizda kurulu ROM a gore update olayı farklılık gösterir, cihazınizin bootloader kilidi açık değilse (ki herhangi bir işlem yapmadiysaniz kilitli olur) dev romlarda update i unutun. Devamlı kapanır açılır. Flash tool kullanarak update edebilirsiniz. Dikkatli olun preloader clickini kaldirmazsiz cihaz brick olur. Gerçi bunun da çaresi var. İkinci olarak maalesef su ana kadar çıkan bütün redmi Note 3 ROM lari bazı bankacılık aplikasyon larini çalıştırmıyor. Başta Vakıfbank olmak üzere. Bunun için bekleyeceğiz. Üçüncü olarak sphinx isimli romlar en fazla kurulan romlar a b c d olmak üzere 4 versiyonu var. A çok kötü bir çok şey çalışmıyor. B aralarında en kullanılasi , mesela c de hava durumu yokken b de var. D de hava durumu var lakin tema gibi zil sesi gibi mi.com dan indirme çalışmıyor, titreşim yoğunluğu ayarı yok v.b . sırayla gelişmemiş abcd den en iyisi d olması gerekirken su durumda b gibi duruyor. Ben EU.Xiaomi den indirdigim haftalık güncelleme alan bir rom kurdum gayet memnunum, lakin bootloader açık olmadığı için haftalık güncelleme almıyor.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blackandblackeye

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
BilgeHan
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
1
Son olarak uzaktan kumanda için mi nin kendi uygulaması çok kötü, bunun için market ten indirebileceğiniz peel smart remote biçilmiş kaftan. Harika bir kumanda uygulaması.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By_MEM0

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Redmi note 3
Konular
2
Peel smart remote çok iyi dostum sağol turksat kablotv ve TV ile sorunsuz kullanılıyor.Dostum ayrıca bootloader kilitli olup olmadığı nasıl anlaşılır telefon aldığımda global rom kurulu geldi daha detaylı anlatım yapabilirmisin güncelleme alan surumu nasıl yükleyebiliriz kaynak çok yok ve herkes yararlansin teşekkürler.

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
bende redmi note 3 düşünüyorum :) bunları okuyunca kafam karıştı alim mi almıyım mi

Üst Alt