Yardım Redmi note 13 pro plus 16/512gb aldım cihaz çin cihazi fakat fake rom kurulu bootlader kilidi açamıyorum. Sistem yükseltiliyor hatası alıyorum

Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mrb arkadaslar resmi 13 pro plus aldım cihaz çine özel üretilmis bootlader kilidini açmasını başaramadım nasıl bl kilidini acabilirim yada nasıl fake romdan kurtulabilirim. Şuan açmazsam bile ilerde açılma durumu var midir? Cihaz cok guzel ama fake rom olması canımı sıkıyor yardimlarinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-05-08-23-05-31-571_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-05-08-23-05-31-571_com.android.settings.jpg
    544,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2024-05-08-23-05-08-719_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-05-08-23-05-08-719_com.android.updater.jpg
    156,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2024-05-08-23-04-40-041_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2024-05-08-23-04-40-041_com.mi.global.bbs.jpg
    613,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Aynı cihazdan bende mevcut aynı durumu yaşadım. Cihaza hint romu kurdur hocam. Arama kaydetme özelliği yeni numarayı googleye sim kartınıza ve miu hesabınıza kaydetme seçenekleri sunuyor. Bence global sürümden kat kat iyi..

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
dirençli imei atılmış olarak aldım hocam ben. Nfc açılıyor geçen banka işlemi için kullandım kimliği tanımladı sonra okumadı bl kilit kapalı onu denedik süre verdi. Bekliyorum zaten nfc lik bir kullanımımda pek olmadı. Hindistan romu evet hocam bence stabil geldi önermek istedim tercih sizin tabikide.. Batarya konusunda da globaldan daha iyi olduğunu deneyip gördüm.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Süre verdi dediğim yanlış anlaşılmış ileri tarihe attı açılacak diye süre vermedi hocam. Açılırsa nfc için açılmasını istiyordum bende bir halt anlamadım cihazdan.

Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Süre verdi dediğim yanlış anlaşılmış ileri tarihe attı açılacak diye süre vermedi hocam. Açılırsa nfc için açılmasını istiyordum bende bir halt anlamadım cihazdan.
Normalde ayarlardan hesap ve cihazi estirmede sistem yukseltiliyo hatasi veriyir onun icin sordum

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Hocam ben cihazı ilk aldığım gün fake rom vardı sizin paylaşımınızdaki görselin aynısı hemde haliyle durumu izah ettim hindistan romu kurdu pc üzerinden özellikleri ve stabil olması hoşuma gitti. Global de yükle desen yüklenir. İşi bilen birine teslim edersen şayet emin ol kolay yardımcı olacaktır. ben romu attırdım sonra güncellemeler geldi cihaz en son güncellemeye kadar aldı. Kullanımda stabillikte sorun yok tek sorun ekran kenarlarına alışmaya çalışıyorum :) Yoksa cihaz gerçekten harika.. Cihazı aldığınız kişi bekleyin sistemler kitli diyor ise onun ustalığından şüphe ederim muhakkak size yardımcı olacak birine gidin güncelleme alsın kafi hocam gerisini pek takmayın kullanın gitsin bende öyle yapacağım.

Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Yok yok aldigim yerde sikinti yok ben gercekten cihazi cok sevdim kavisli ekran yuzunden tercih ettim s7 edge den beridir icimde kaldi o zaman onu alamamistim bari bunu alayim dedim. Alirkende en ust modelini tercih ettim istedigim renk beyazdi uygunada almak istedim cihazi almadan önce arastirdim zaten fake rom oldugunu bile bile aldım cihaz henuz 10 15 gunluk direnc yolunu biliyorum fakat suan yaptirmak istemiyorum. Yoksa direnc+imei+istedigin resmi rom isinide arastirdim. 400-800 arasi bir fiyat var zaten bu sekilde cihazi 16 ay kesintisiz kullanabilirim o zamana kadar BL kilidini actirip butun resmi romlari denemek istiyorum yazilim isini cok seviyorum sadece benm merk ettigim acaba siz bl kilit basvuru yaparken hesap ve cihaz eslemesinden sistem yukseltiliyor gibi bir hata aliyormusunuz
Hocam ben cihazı ilk aldığım gün fake rom vardı sizin paylaşımınızdaki görselin aynısı hemde haliyle durumu izah ettim hindistan romu kurdu pc üzerinden özellikleri ve stabil olması hoşuma gitti. Global de yükle desen yüklenir. İşi bilen birine teslim edersen şayet emin ol kolay yardımcı olacaktır. ben romu attırdım sonra güncellemeler geldi cihaz en son güncellemeye kadar aldı. Kullanımda stabillikte sorun yok tek sorun ekran kenarlarına alışmaya çalışıyorum :) Yoksa cihaz gerçekten harika.. Cihazı aldığınız kişi bekleyin sistemler kitli diyor ise onun ustalığından şüphe ederim muhakkak size yardımcı olacak birine gidin güncelleme alsın kafi hocam gerisini pek takmayın kullanın gitsin bende öyle yapacağım.

elturco0935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak Enis
Cihazım
Redmi not 8
Konular
31
Şuan için bir halt edemiyorum beklemedeyim diyelim hocam :) En kesin cevap bu sanırım.

Üst Alt