- Adım
- AKIN
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 7
Bu sahte rom olayı nedir? Niye böyle bir rom var arkadaşlar?
Bende telefonu yeni aldım. Kurulum sonrası hemen hyperos geldi. O zaman benim rom sorunsuz diyebilir miyiz.Global yazan ama guncelleme almayan bir rom hocam.Özellikle çin çıkışlı ürünlerde mevcut..
Direnç kayıtlı mı aldınız hocam cihazı direnç kayıtlı olanlarda fake rom oluyor mu ?Bende telefonu yeni aldım. Kurulum sonrası hemen hyperos geldi. O zaman benim rom sorunsuz diyebilir miyiz.
Direnc yapan ustaya bagli direnc imei islemide yapsa fake olur ama eger direnc imei yazilim isinu yaparsa olur biter bununda fiyatini sordum 400-800 tl arasi direnc+imei+orj. Resmi gunceleme alan romDirenç kayıtlı mı aldınız hocam cihazı direnç kayıtlı olanlarda fake rom oluyor mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direnç kayıtlı mı aldınız hocam cihazı direnç kayıtlı olanlarda fake rom oluyor mu ?
global olanlarda ce yazar emin olmak adına resmi sitesinden kontrol edip alınız. Yoksa lazerle bile ce damgasını yazıyorlarmış. Gerçi çin harici cihaz bulmak zorlaştı bende çin cihazı kullanıyorum şimdilik bl kilidi açamamak dışında bir sorun yok.Selam dostlar yurt dışı Note 13 pro plus un global olan modeli varmıdır ve varsa model numarasini biliyomusunuz acaba ?