Yardım Redmi Note 13 Pro 4G cihazım güncelleme almıyor

Furkanblk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Rn 13 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14.0.8.0 Global
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar benim Redmi note 13 pro 4G telefonum var ve hala HyperOS güncellemesi almadı neden bilmiyorum. Normalde bu cihaz miui 14.0.5.0 sürümünden sonra hyperos sürümüne geçmiş ama benim telefonum miui 14.0.8.0 sürümünde ve biraz araştırdığımda benim sorunumu yaşayan birçok insan gördüm. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim manuel olarak da güncelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-02-23-44-47-631_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-02-23-44-47-631_com.android.settings.jpg
    262,7 KB · Görüntüleme: 156
  • Screenshot_2024-11-02-23-47-14-875_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-11-02-23-47-14-875_com.android.updater.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 25

Hknbgd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
0
Sanırım evet 14.0.5 di 14.0.8 oldu ve güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok yazmaya başladı. internetten baktım 14.0.8 rom yok 14.0.5 den sonra hyperosa güncellenmiş cihaz
Aynı şekilde 14.0.5 ile açılış yaptım kurulum bitince 14.0.8 sürümüne güncellendi ama bende güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok yazmadı. Mevcut güncelleme yok diyor bu durum 1 aydır böyle malesef. Kayıtlı garantili faturalı telefon ama bir yerde sıkıntı var

Oyla:

Schmidt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
3
aynı durum bende de var 14.0.5.0 dan 14.0.8.0 sürümüne güncelledim ve kayıtlara erişim yok uyarısı veriyor. telefon yurtiçi resmi mağazadan alındı.

Oyla:

Furkanblk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Rn 13 pro
Konular
2
Cevap için teşekkür ederim . yönlendirdiğin yerde redmi note 13 pro 4g için
"Kayıt yazılımsal da olur. Güncelleme yapılamaz. Sıfırlama yapılamaz. Çift SIM'dir. "
Bu şekilde yazıyor. Biraz daha açıklayıcı ve emin olmak adına soruyorum. Yazılana göre Güncelleme ve sıfırlama yapılması durumunda imei gider tekrar attırmam gerektiğini mi anlatıyor ? Yoksa imei ve rom atıldıktan sonra güncelleme gelmeyeceğinden güncelleme yapılamaz mı ?
Bu konudan emin olamıyorum.
Güncelleme ve sıfırlama durumunda imei gider onu belirtiyor yazılımsal kayıt yapıldıysa ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım evet 14.0.5 di 14.0.8 oldu ve güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok yazmaya başladı. internetten baktım 14.0.8 rom yok 14.0.5 den sonra hyperosa güncellenmiş cihaz
Vallahi çok saçma bir durum ya Xiaomi inşallah düzeltir bu sorunu ama sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde 14.0.5 ile açılış yaptım kurulum bitince 14.0.8 sürümüne güncellendi ama bende güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok yazmadı. Mevcut güncelleme yok diyor bu durum 1 aydır böyle malesef. Kayıtlı garantili faturalı telefon ama bir yerde sıkıntı var
Şu 14.0.8.0 romunu indirebilsek manuel olarak kurulum yaparız aslında ama hiçbir yerde yok.

Oyla:

Schmidt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
3
Ben yetkili serviste hyperos yuklettim boyle cozdum.

Oyla:

B T B

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bekir Talay
Cihazım
Xiaomi 12T
Konular
23
Bu sorun bildiğim kadarıyla xiaominin redmi note 13 ler üstünde çalıştığı idi galiba. Alan cihazlarda flash ile aldığı için onlar beta diye biliyorum ama kesinlik yok daha lakin büyük ihtimalle bu dediğiminden kaynaklı diye düşünüyorum. Harbiden çok saçma bir durum ama

Oyla:

Hknbgd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
0
Bu sorun bildiğim kadarıyla xiaominin redmi note 13 ler üstünde çalıştığı idi galiba. Alan cihazlarda flash ile aldığı için onlar beta diye biliyorum ama kesinlik yok daha lakin büyük ihtimalle bu dediğiminden kaynaklı diye düşünüyorum. Harbiden çok saçma bir durum ama
Gerçekten saçma bir durum y.d telefon alıp IMEI uçmasın diye güncelleme gelmesin yüklemeyelim derdik arka arkaya güncelleme gelirdi kayıtlı garantili faturalı son seri telefon aldık şimdide güncelleme gelmiyor uğraştığımız meseleye bakarmısınız cihaz kaçakmı sahtemi yoksa kayıtlımı belli değil

Oyla:
Üst Alt