Yardım Redmi Note 13 Pro 4G cihazım güncelleme almıyor

Furkanblk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Rn 13 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14.0.8.0 Global
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar benim Redmi note 13 pro 4G telefonum var ve hala HyperOS güncellemesi almadı neden bilmiyorum. Normalde bu cihaz miui 14.0.5.0 sürümünden sonra hyperos sürümüne geçmiş ama benim telefonum miui 14.0.8.0 sürümünde ve biraz araştırdığımda benim sorunumu yaşayan birçok insan gördüm. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim manuel olarak da güncelleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-02-23-44-47-631_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-02-23-44-47-631_com.android.settings.jpg
    262,7 KB · Görüntüleme: 155
  • Screenshot_2024-11-02-23-47-14-875_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2024-11-02-23-47-14-875_com.android.updater.jpg
    149,9 KB · Görüntüleme: 24

Alacran21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
33
Şuan benimde elimde bu telefon var Türkiye garantili ancak gelmiyor aynı şeyleri yaşıyorum anlayamadım

Oyla:

huluyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Note 13
Konular
2
Ayni sorunu yasiyorum. Yakin zamanda yd pro4g aldim. Cihaz 14.0.5 miu da idi. Guncelleme kontrol ettigimde 14.0.8 geldigini gordum. Bu guncellemden sonr hyper os gelecektir diye dusunerek guncelledim. Tabiki gelmedi. Tlf fabrika ayarlarina sifirladim. Sonuc yine ayniydi fakat rom fake roma donmustu. Sanirim cozum tr cihaz ocin bootlader acarak hyper os Guncelleme yapmak

Oyla:

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
1
Arkadaslar affınıza sığınarak bu başlık altında bir soruma bilenden cevap rica ediyorum. Redmi note 13 pro cihazıma Endonezya rom ve yazılımsal imei attırdım şuan güncellemesi var güncellemeyi yapsam imei gider mi ?

Oyla:

Hknbgd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
0
Bende aynı sorunu yaşıyorum Türkiye kayıtlı faturalı garantili telefona neden hyperos güncelleme gelmez bir gariplik var bu işte.

Oyla:

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
Bende aynı sorunu yaşıyorum Türkiye kayıtlı faturalı garantili telefona neden hyperos güncelleme gelmez bir gariplik var bu işte.
kardeşim bende dün aldım migrostan orjinal yurtiçi cihaz diye aynı rom bendede yüklü güncelleme gelmiyor napmamız lazım sen naptın halledebildinmi

Oyla:

Hknbgd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Note 13 Pro
Konular
0
kardeşim bende dün aldım migrostan orjinal yurtiçi cihaz diye aynı rom bendede yüklü güncelleme gelmiyor napmamız lazım sen naptın halledebildinmi
Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum güncelleme gelmedi. Cihazı hepsi buradan Xiaomi Türkiye garantili olarak aldım seri numarası üzerinden sorgulama yaptım orijinal amma velakin güncelleme gelmiyor. Şuan için hyperos güncelleme ihtiyaç olmayabilir ama hyperos 2 geldiği zaman ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.

Oyla:

hüseyin acar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hüseyin
Cihazım
note 12pro 5g
Konular
13
Yaklaşık 20 gündür kullanıyorum güncelleme gelmedi. Cihazı hepsi buradan Xiaomi Türkiye garantili olarak aldım seri numarası üzerinden sorgulama yaptım orijinal amma velakin güncelleme gelmiyor. Şuan için hyperos güncelleme ihtiyaç olmayabilir ama hyperos 2 geldiği zaman ihtiyaç olacaktır diye düşünüyorum.
kardeşim inan kafayı yicem artık sebeb ne olabilir anlamadım

Oyla:

Furkanblk16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Rn 13 pro
Konular
2
Ayni sorunu yasiyorum. Yakin zamanda yd pro4g aldim. Cihaz 14.0.5 miu da idi. Guncelleme kontrol ettigimde 14.0.8 geldigini gordum. Bu guncellemden sonr hyper os gelecektir diye dusunerek guncelledim. Tabiki gelmedi. Tlf fabrika ayarlarina sifirladim. Sonuc yine ayniydi fakat rom fake roma donmustu. Sanirim cozum tr cihaz ocin bootlader acarak hyper os Guncelleme yapmak
O gelen güncelleme ne güncellemesiydi güvenlik güncellemesi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeşim inan kafayı yicem artık sebeb ne olabilir anlamadım
Bende bi anlasam çok saçma bir durum araştırdım ama tek yolu bl açıp pc ile rom yüklemek galiba

Evet haklısın ve güncelleme almıyor xiaominin bu duruma bi el atması lazım bence.

Arkadaslar affınıza sığınarak bu başlık altında bir soruma bilenden cevap rica ediyorum. Redmi note 13 pro cihazıma Endonezya rom ve yazılımsal imei attırdım şuan güncellemesi var güncellemeyi yapsam imei gider mi ?

Oyla:

huluyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halil
Cihazım
Note 13
Konular
2
Sanırım evet 14.0.5 di 14.0.8 oldu ve güncelleme kayıtlarına erişim izniniz yok yazmaya başladı. internetten baktım 14.0.8 rom yok 14.0.5 den sonra hyperosa güncellenmiş cihaz

Oyla:

Kartal4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kartal
Cihazım
Huawei
Konular
1

Bende bi anlasam çok saçma bir durum araştırdım ama tek yolu bl açıp pc ile rom yüklemek galiba

Evet haklısın ve güncelleme almıyor xiaominin bu duruma bi el atması lazım bence.

Cevap için teşekkür ederim . yönlendirdiğin yerde redmi note 13 pro 4g için
"Kayıt yazılımsal da olur. Güncelleme yapılamaz. Sıfırlama yapılamaz. Çift SIM'dir. "
Bu şekilde yazıyor. Biraz daha açıklayıcı ve emin olmak adına soruyorum. Yazılana göre Güncelleme ve sıfırlama yapılması durumunda imei gider tekrar attırmam gerektiğini mi anlatıyor ? Yoksa imei ve rom atıldıktan sonra güncelleme gelmeyeceğinden güncelleme yapılamaz mı ?
Bu konudan emin olamıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-11-30-17-18-29-874_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-11-30-17-18-29-874_com.android.settings.jpg
    221,9 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:
Üst Alt