Ü
Üye silindi 265308
Guest
Official twrp çıkmadı cunkiEe bu cihazda Twrp ne işe yarıyor? yedek alıp yükleyelim diyoruz olmuyor. Rom atalım diyoruz olmuyor. İşlev olarak normal recovery'den farkı yok o zaman. Magisk dışında.
Official twrp çıkmadı cunkiEe bu cihazda Twrp ne işe yarıyor? yedek alıp yükleyelim diyoruz olmuyor. Rom atalım diyoruz olmuyor. İşlev olarak normal recovery'den farkı yok o zaman. Magisk dışında.
Magisk uyarısını es geçiyorum fakat malesef LSPosed root düzgün yapılmadı uyarısı veriyor ve çalışmıyor. O yüzden mecburen patched boot.img ile magisk içerisinden yapıyorum.Ben rootladim nasıl olmuyor. Uyarıya bakma root çalışıyor
Lsposed de çalışıyor.Magisk uyarısını es geçiyorum fakat malesef LSPosed root düzgün yapılmadı uyarısı veriyor ve çalışmıyor. O yüzden mecburen patched boot.img ile magisk içerisinden yapıyorum.
Android 12 olacakArkadaslar meraba bu adimlari uyguluyorum ama twrp den depolama yi goremiyorum acaba sorun nedir miu 14 android surumu 13
Evet ben yapabiliyorum hatta şuan kuruluAndroid 13 te root yapabiliyormuyuz peki?
Merhaba temanızı çok beğendim hangi tema ve yazı tipi kullanıyorsunuz aynı iPhone gibi 🫠Evet ben yapabiliyorum hatta şuan kurulu
Arkadaşım bu video sana yardımcı olacaktır.oradaki dosyayı indir onunla dene olacaktır.Merhaba temanızı çok beğendim hangi tema ve yazı tipi kullanıyorsunuz aynı iPhone gibi 🫠
merhaba bu ücretli romu nereden bulabilirim ? skaıncası yoksa link atabilirmisiniz.Rom atarsanız gider eu rom var ama ücretli sebebi eu romun sadece snapdragon cihazalara rom yapıyor olması mtk cihazlar baya zor olduğu için ücretli yapmışlar artık