- Adım
- Barış Kumral
- Cihazım
- Mi 11 Ultra
- Konular
- 17
TeşekkürlerSilmez
TeşekkürlerSilmez
merhabalar hocam redmi note 12 pro 5 g cihazım var eskiden içerisinde fake rom yüklüydü (Smomixn) bende bu konudan yararlanarak twrp attım ve smomixm orijinal bir rom yükledim şuanda cihazım bu twrp yi almıyor bat dosyasını başlatıyorum 5 6 sn sonra okay okay yazıyor ve cihaz kapanıyor yaklaşık bir buçuk dakika boyunca hiçbir şekilde açılmıyor bir buçuk dakika sonra kendisini stock recovery modda başlatıyor twrp almıyor ne yapabilirim ve ek olarak : Usb hata ayıklama açmadan bilgisayara bağladığımda cihaz redmi note 12 pro 5g olarak gözüküyor fakat usb hata ayıklama açarsam Redmi note 12R pro yazıyor yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar(adımları dikkatli takip edin. repair yapıldıysa imeiler gidebilir. herhangi bir durumda site ve ben sorumlu değilim. kendim denedim çalışıyor)
bootloader kilidinin açık olduğunu varsayarsak telefonda ekran kilidi olması ŞARTTIR
1 telefonun hafızasına verdiğim dosyadaki twrp klasörü gönderilir
2 telefon fastboot modunda açılır
3 flash recovery dosyası çift tıklanarak yükleme sağlanır
4 cihaz twrpde açıldıktan sonra ekran kilidinizi girin
5 reboot kısmından slot a seçilir
6 install kısmından twrp klasörüne girilerek img yüklemesi seçilip boot recovery.img seçilerek açılan pencerede en altta install recovery ramdisk seçilir
7 yüklendikten sonra reboot recovery yapılır
8 yeniden twrp açıldıktan sonra advanced kısmından install root yada install magisk seçilerek cihaz rootlanır sonra yeniden başlatabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu arada söylemeyi unuttum cihazımı magisk patched boot.img ile rootladım ama bu yeterli olmuyor özel durumlar için magisk kaldırmam gerektiğinde uygulama içinden silinmiyor twrp gerekiyor veya orijinal boot.img ile de yapılabilir fakat bu yöntem twrp den uninstall flashlamaya nazaran çok zahmetli lütfen yardımcı olun iyi forumlarmerhabalar hocam redmi note 12 pro 5 g cihazım var eskiden içerisinde fake rom yüklüydü (Smomixn) bende bu konudan yararlanarak twrp attım ve smomixm orijinal bir rom yükledim şuanda cihazım bu twrp yi almıyor bat dosyasını başlatıyorum 5 6 sn sonra okay okay yazıyor ve cihaz kapanıyor yaklaşık bir buçuk dakika boyunca hiçbir şekilde açılmıyor bir buçuk dakika sonra kendisini stock recovery modda başlatıyor twrp almıyor ne yapabilirim ve ek olarak : Usb hata ayıklama açmadan bilgisayara bağladığımda cihaz redmi note 12 pro 5g olarak gözüküyor fakat usb hata ayıklama açarsam Redmi note 12R pro yazıyor yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar
android 12 cihaz hocam almıyor twrpyi lütfen yardımcı olunAndroid 13 ise diğer konudaki twrpyi kurun bu Android 12 için olan
Bu hesap bana ait bu arada bilgisayarımda açık olanandroid 12 cihaz hocam almıyor twrpyi lütfen yardımcı olun
Merhaba, telefonda miui tn2.2 yüklü android 12. belirtilen tüm adımları doğru yapmama rağmen boot ekranında kalıyor sonrasına geçmiyor. custom rom olduğu için olmuyor olma olasılığı var mı ? yoksa farklı bir yöntem var mıdır ?
twrp açılıyor, root yapıyorum sonrasında boot ekranında kalıyor telefon.Twrp açılmıyor mu yoksa rootlamada mi sorun yaşadınız
Aşamaları doğru yaptığınıza emin misiniz? Özellikle slot seçimi çok önemli. Sizin custom romunuz başka slotu kullanıyor olabilir. Aşamaları dikkatli yapın olmuyorsa custom rom başka slota kurulmuş olduğu içindir.twrp açılıyor, root yapıyorum sonrasında boot ekranında kalıyor telefon.