- Adım
- batuhan
- Cihazım
- note 12 pro 5g
- Konular
- 8
arkadaşlar hyperos nasıl yükleyebilirim redmi note 12 pro 5g
burayı kullanmayı pek bilmiyorum ama ota ve flash toolda bilmiyorum abi öğrenciyim çok para istiyorlar ya kendim yükleyemez miyimBl kilidini açıp manuel olarak Flash tooldan yükleyebilirsiniz veya Ota dan kendi güncelleme gelmesini bekleyebilirsiniz, yüklü rom kısmını ss atar mısınız
he şimdi anladım ben şöyle yapçam abi zip dosyası indirmem lazım hyperos sonra flash tool ile kendim yapçam güncellicem sonra imei attırcam abi öyle yapçam imei bitmesine 3 gün varBl kilidini açıp manuel olarak Flash tooldan yükleyebilirsiniz veya Ota dan kendi güncelleme gelmesini bekleyebilirsiniz, yüklü rom kısmını ss atar mısınız
22101316G miui 14.0.3.1 (SMOMIXN) modeli android sürümü 12Bl kilidini açıp manuel olarak Flash tooldan yükleyebilirsiniz veya Ota dan kendi güncelleme gelmesini bekleyebilirsiniz, yüklü rom kısmını ss atar mısınız
bl kilidini açtım bugün rom nereden hangi şeyi indirip nasıl yapçam cmd üzerinden yapmam lazım sanırımTelefonda yüklü olan rom fake rom önce bl kilidi kapalıysa açmak için telefondan başvuru yapman lazım 1 hafta sonra da bilgisayar üstünden kilidi açarsın açtıktan sonra zaten rom atması kolay önceliğin şu an bl kilidi açma başvurusu yapıp 1 hafta beklemek
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
illaha mi flaş tool ile mi olmalı yoksa abi cmd ile de yapıluyor sanırım birde recoveruiy ve fastboot var hangi tipi indireyimMi firm sitesinden kendi telefonuna istediğin bölgenin romunu indir Flash tooldan da telefona kur forumda bununla ilgili konular var onlara bak zor bi tarafı yok zaten
fastboot indireceksin tgz olacak uzantısı indirdiğin dosyayı klasöre çıkarttıktan sonra içinde flash.all dosyasını çalıştır o sırada telefon fastboot modunda bilgisayara bağlı olsun tabi orda cmd kendi açıp yapıyor zatenillaha mi flaş tool ile mi olmalı yoksa abi cmd ile de yapıluyor sanırım birde recoveruiy ve fastboot var hangi tipi indireyim
abi çalışıyorum da ben evde internet yok dükkana gitçem gexe 12 de indirxem sana fönüş yaparım tekrardan Allah tazı olsun abifastboot indireceksin tgz olacak uzantısı indirdiğin dosyayı klasöre çıkarttıktan sonra içinde flash.all dosyasını çalıştır o sırada telefon fastboot modunda bilgisayara bağlı olsun tabi orda cmd kendi açıp yapıyor zaten