Rica ederimusta allah razı olsun miflash ile indirdim ama indirdim hyperos millet 500 tl istiyor hyper yüklemeye ...
abi indirdim bilgin olsun haberin olsun Allah razı olsun ama bir sorun var google play sistem güncellemesi varya 1 mart 2022 felandı 1 defa 80mb indirdim sonra tekrar başlattı sonrasında 1mart 2024 yaptı 1mart 2024 iken tekrar denetle dedim 2.1 mb güncelleme indirdi bu şekilde sen de 10 ben diyin 15 defa tekrar tekrar yükledim hepsi 2.1.mb devam ediyim mi bu şekilde bi sıkıntı olur mu yapmalı mıyım yoksa bug felan mıfastboot indireceksin tgz olacak uzantısı indirdiğin dosyayı klasöre çıkarttıktan sonra içinde flash.all dosyasını çalıştır o sırada telefon fastboot modunda bilgisayara bağlı olsun tabi orda cmd kendi açıp yapıyor zaten
Bazen bu şekil buglar yaptığı olabiliyor format atmayı deneyebilirsin çünkü güncellemenin sonu yok hep olacakabi indirdim bilgin olsun haberin olsun Allah razı olsun ama bir sorun var google play sistem güncellemesi varya 1 mart 2022 felandı 1 defa 80mb indirdim sonra tekrar başlattı sonrasında 1mart 2024 yaptı 1mart 2024 iken tekrar denetle dedim 2.1 mb güncelleme indirdi bu şekilde sen de 10 ben diyin 15 defa tekrar tekrar yükledim hepsi 2.1.mb devam ediyim mi bu şekilde bi sıkıntı olur mu yapmalı mıyım yoksa bug felan mı
format atmaktan kastın nasıl format atılır bilmiyorum ama..Bazen bu şekil buglar yaptığı olabiliyor format atmayı deneyebilirsin çünkü güncellemenin sonu yok hep olacak
Telefonu sıfırlamak yani ayarlara girip fabrika ayarlarına sıfırla seçeneğini bulup her şeyi sıfırdan kurmayı deneformat atmaktan kastın nasıl format atılır bilmiyorum ama..
Ben güncelleyince sıkıntı olmuyordu dene sıkıntı çıkarsa yardımcı oluruzusta ben 1.0.2.0.UMOMİXM kurdum şimdi güncelleme geldi banan e yapmam gerekiyor günelleme içeriği 1.0.3.0 UMOMİMX 600mb güncellenen uygulamalar sistem güvenlik patchi nisan 2024 diyor yaparsam bi sıkıntı olur mu
günxelledim birşey olmadı abim eyw teşekkürler Allah razı olsun birşey sorcam kendi başıma imei atamaz mııiyım öğrenip mesela öğrenip hyperos kurdum şimdi imei atamaz mıyımBen güncelleyince sıkıntı olmuyordu dene sıkıntı çıkarsa yardımcı oluruz
IMEI atma gibi konularda yönlendirme yapmak yasak yapabilirmisin bilmiyorum ama forumda nasıl yapacağını bulamazsın, forumda sana IMEI atmak için ücretle yardımcı olacak teknisyenler bulunuyor istersen onlara ücreti sorabilirsin.günxelledim birşey olmadı abim eyw teşekkürler Allah razı olsun birşey sorcam kendi başıma imei atamaz mııiyım öğrenip mesela öğrenip hyperos kurdum şimdi imei atamaz mıyım