Yardım Redmi Note 12 Pro HyperOS Yükleme

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
IMEI atma gibi konularda yönlendirme yapmak yasak yapabilirmisin bilmiyorum ama forumda nasıl yapacağını bulamazsın, forumda sana IMEI atmak için ücretle yardımcı olacak teknisyenler bulunuyor istersen onlara ücreti sorabilirsin.
imei atınca sofırlanır mı telefon peki bana biri sıfırlanır dedi de

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
usta birşey dicem bende tuşlu telefon var da onun imeisi kendime attığımda 1 yılda 1 o telefona hat tak çıkar mı yapmam gerekiyor ? yani o gerçek mi 1 yıl sonra kapanma muhabbeti bir de abi benim çift hat redmi note 12 pro 5g şimdi çift hat var o nasıl olucak 1 yılda bir 2 telefonum mu olması lazım çünkü bende 2 hat takılı da cevaplarsan ya da yönlendirirsen alalh razı olsun abi tekrardan

batuhannn16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
4
Bilmiyorum maalesef
merhaba abi birşey sorcam birazdan telefon alcam da yeni benim redmi note 12 pro 5g telefonumun sürümü 1.0.4.0. UMOMIXM alacağım telefon xiaomi mi 11 t pro hyper os sürümü ise 1.0.2.0. UKDMIXM hyperos sürümü neden düşük cihazın abi düşük

xRaven

Return My Queen ♱
Premium Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali İmran
Cihazım
15 Pro Max
Konular
16
merhaba abi birşey sorcam birazdan telefon alcam da yeni benim redmi note 12 pro 5g telefonumun sürümü 1.0.4.0. UMOMIXM alacağım telefon xiaomi mi 11 t pro hyper os sürümü ise 1.0.2.0. UKDMIXM hyperos sürümü neden düşük cihazın abi düşük
her cihazın sürümü aynı değil ki alacağın cihaz 2 kere hyperos güncellemesi almıştır 12pro 4 kere almıştır versiyon numarası telefondan telefona değişiyor önemli bi detay değil bu

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Güzel cihaz hocam, kaça alıyorsunuz acaba

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Üst Alt