Yardım Redmi Note 12 pro 5G

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Hocam benim gibi IMEI atılmış alın bu modele IMEI repeir var.
Tek sim imei li kullanın mı diyorsunuz?
Ama daha öncede yazdığım gibi. Benim için güncelleme önemli. Takıntı biraz 🙂
Bide büyük güncelleme alınca sıfırlama yapmak gerekiyor Xiaomi telefonları. Zırt pırt imei işi ile uğraşmak istemem açıkçası.

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Tek sim imei li kullanın mı diyorsunuz?
Ama daha öncede yazdığım gibi. Benim için güncelleme önemli. Takıntı biraz 🙂
Bide büyük güncelleme alınca sıfırlama yapmak gerekiyor Xiaomi telefonları. Zırt pırt imei işi ile uğraşmak istemem açıkçası.
Hocam tek sim olunca "genel" olarak IMEI gitmiyor telefon MIUI 12 ile gelmişti herhalde 4 güncelleme +format yaptım.İmei gitmedi

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
9
Hocam tek sim olunca "genel" olarak IMEI gitmiyor telefon MIUI 12 ile gelmişti herhalde 4 güncelleme +format yaptım.İmei gitmedi
Telefon modeli nedir? Redmi Note 12 Pro 5G (ruby) için "Yazılımsal olarak çift SIM mümkündür. Güncelleme ile numaralar silinir, sıfırlama ile silinmez, Donanımsal olarak çift SIM kayıt olur, güncelleme ve sıfırlama sorunsu" deniyor.

Fakat mesela Redmi Note 10S (rosemary) için "Yazılım ile tek SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez, Yazılım ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinir, Direnç ile çift SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez." deniyor.

bildiğimiz kadarıyla Tek sim ile güncelleme ve sıfırlamayla imei gitmeyen yöntem 12 Pro 5g için geçerli değil.

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
9

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Sefa Genç hocamla WhatsApp üzerinden iletişime geçtim. Muhtemelen ondan alcam cihazı ama. Direnç kayıtlı ve Endonezya rom da NFC çalışmıyor diye hatırlıyorum dedi.
Direnç kayıtlı Endonezya kullanan varmı bu telefonu?
NFC olayını teyit edebilecek biri varmı?

Üst Alt