- Adım
- Halil
- Cihazım
- Poco X5 Pro 5G
- Meslek
- Bilişim ırgatı
- Konular
- 211
Herkese merhaba. Redmi Note serüvenime şu anda Redmi Note 10s ile devam ediyorum. Özellikle 5G ve NFC destekli bir cihaz arayışı içine girdim. Hemen söyleyeyim imei repair yada dirençli imei işlerine pek sıcak bakmıyorum. Yazılımsal imei de güncelleme olmuyor, direnç de fabrika ayarlarına dönmek olmuyor falan. Sıkar beni. Bootloader başvurumu yaparım. Süre dolunca açar Endonezya rom yükler hayatıma devam ederim. Özellikle Poco X5 Pro 5G modelini ve Redmi Note 12 pro 5G modelini takibe aldım. Poco X5 Pro 5G 14bin gibi bir rakama sahip. Bunun dışında Redmi 12 Pro 5G ise internet sitelerinde 10bin, 10bin500 gibi rakamlara ithalatçı garantili olarak satılıyor. İnternet sitelerindeki satış yapan firmalara soru sorduğumda adam gibi cevap alamadım. Yorumlara bakınca bu firmaların cihazları sahte romla, çakma imei ile falan sattıklarını gördüm. Bazı firmalara sorduğumda imei ler BTK kayıtlı diyen de oldu. İlk Xiaomi telefonum olan Redmi Note 4X mido yu Cepport dan aldığımda oda ithalatçı garantili idi ama her iki sim de kayıtlıydı. Aranızda internetten Redmi Note 12 pro 5G alıp her iki simde yasal kayıtlı kullanan varmı? Redmi Note 12 pro 5G de alabilirim böyle bulursam.
Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir