Yardım Redmi Note 12 pro 5G

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Herkese merhaba. Redmi Note serüvenime şu anda Redmi Note 10s ile devam ediyorum. Özellikle 5G ve NFC destekli bir cihaz arayışı içine girdim. Hemen söyleyeyim imei repair yada dirençli imei işlerine pek sıcak bakmıyorum. Yazılımsal imei de güncelleme olmuyor, direnç de fabrika ayarlarına dönmek olmuyor falan. Sıkar beni. Bootloader başvurumu yaparım. Süre dolunca açar Endonezya rom yükler hayatıma devam ederim. Özellikle Poco X5 Pro 5G modelini ve Redmi Note 12 pro 5G modelini takibe aldım. Poco X5 Pro 5G 14bin gibi bir rakama sahip. Bunun dışında Redmi 12 Pro 5G ise internet sitelerinde 10bin, 10bin500 gibi rakamlara ithalatçı garantili olarak satılıyor. İnternet sitelerindeki satış yapan firmalara soru sorduğumda adam gibi cevap alamadım. Yorumlara bakınca bu firmaların cihazları sahte romla, çakma imei ile falan sattıklarını gördüm. Bazı firmalara sorduğumda imei ler BTK kayıtlı diyen de oldu. İlk Xiaomi telefonum olan Redmi Note 4X mido yu Cepport dan aldığımda oda ithalatçı garantili idi ama her iki sim de kayıtlıydı. Aranızda internetten Redmi Note 12 pro 5G alıp her iki simde yasal kayıtlı kullanan varmı? Redmi Note 12 pro 5G de alabilirim böyle bulursam.
Yorum yapan herkese şimdiden teşekkür ederim.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Hocam öncelikle internette satılan cihazların hepsi ithalatcı garantili ve büyük ihtimalle ileride sorun yaşarsanız muhattab bulmanız çok zor imei kayıt durumu nasıl bilmiyorum internetten alırsanız ama bir ara yorumlara bakmıştım cihazın kendi imei si yazıyordu ama tek imei atıp yolluyorlar haberiniz olsun yani tek sim kullanabilirsiniz yorumlara bakabilirsiniz ben ilk çıktığı dönemlerde 4000 e almıştım cihaz her yönüyle çok güzel ama ortada böyle sorunlar varken 10000 bin verilmez kaçak olarak 7000 8000 Arası bulabilirsiniz zaten 1 yıl kullanma süreniz var miui 15 yükler sonra imei atar rahat rahat kullanırsınız

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle internette satılan cihazların hepsi ithalatcı garantili ve büyük ihtimalle ileride sorun yaşarsanız muhattab bulmanız çok zor imei kayıt durumu nasıl bilmiyorum internetten alırsanız ama bir ara yorumlara bakmıştım cihazın kendi imei si yazıyordu ama tel imei atıp yolluyorlar haberiniz olsun ben ilk çıktığı dönemlerde 4000 e almıştım cihaz her yönüyle çok güzel ama ortada böyle sorunlar varken 10000 bin verilmez kaçak olarak 7000 8000 Arası bulabilirsiniz zaten 1 yıl kullanma süreniz var miui 15 yükler sonra imei atar rahat rahat kullanırsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yorum için teşekkürler. Ama dediğim gibi imei işlerine hiç sıcak bakmıyorum. Benim aradığım. Bu cihazı getirmiş ve BTK ya imei kaydını yapmış olan global bir cihaz. BL kilidini açıp Endonezya yükler devam ederim. Ama imei olayına soğuk bakıyorum.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Yorum için teşekkürler. Ama dediğim gibi imei işlerine hiç sıcak bakmıyorum. Benim aradığım. Bu cihazı getirmiş ve BTK ya imei kaydını yapmış olan global bir cihaz. BL kilidini açıp Endonezya yükler devam ederim. Ama imei olayına soğuk bakıyorum.
Hocam global cihaz bulmak çok zor siz yine olurda ithalat garantili alırsanız mutlaka satıcıya sorun global olup olmadığını ama dediğim gibi satıcılar bu konuda çok agrasif iade almamak için ellerinden geleni yaparlar yorumlarada dikkatlice okuyun çünkü bu cihazla ilgili çok fazla şikayet var insanlar alıyor cihazı cift sim diye bir bakıyor tek sim var global diye alıyor çin veya hint cihazı çıkıyor bunlara dikkat ederek alın

Hocam global cihaz bulmak çok zor siz yine olurda ithalat garantili alırsanız mutlaka satıcıya sorun global olup olmadığını ama dediğim gibi satıcılar bu konuda çok agrasif iade almamak için ellerinden geleni yaparlar yorumlarada dikkatlice okuyun çünkü bu cihazla ilgili çok fazla şikayet var insanlar alıyor cihazı cift sim diye bir bakıyor tek sim var global diye alıyor çin veya hint cihazı çıkıyor bunlara dikkat ederek alın
Hint cihazında ayrıca NFC yok bunada dikkat edin

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Hocam benim düşüncem, yurt dışı daha uyguna alıp istediğiniz roma geçip 8 ay kullanmak. Bu süre zarfında belki yazılımsal olarak çözümler üretilebilir. Güncelleme yapma konusunda v.s

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Hocam bu cihazı garantili, faturalı da alsanız kaçak olacak. Düzgün ithalat olursa da maliyeti zaten kaçak K60 Pro fiyatına gelir. Hiç kasmayın alın kaçağı geçin. Kaçak değil, oynanmamış diye alsanız bile kaçak ve oynanmış cihaz gelecek.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar Veysel Kılıçdoğan gibi sağlam satıcılar var. Dirençli kayıt ile güncelleme alır hâle de geliyor cihaz. Ama o bile demişki fabrika ayarlarına dönmeyin. Biliyorsunuz Xiaomi büyük güncelleme alınca sapıtıyor. İlla bi fabrika ayarlarına dönmek gerekiyor. Bu yüzden ithalatçı garantili ama sağlam garantili olması benim için önemli. Sitelerde satılanlar nasıl oluyorda ithalatçı garantili yazıp çakma imei oluyor onuda anlamıyorum açıkçası

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
Arkadaşlar Veysel Kılıçdoğan gibi sağlam satıcılar var. Dirençli kayıt ile güncelleme alır hâle de geliyor cihaz. Ama o bile demişki fabrika ayarlarına dönmeyin. Biliyorsunuz Xiaomi büyük güncelleme alınca sapıtıyor. İlla bi fabrika ayarlarına dönmek gerekiyor. Bu yüzden ithalatçı garantili ama sağlam garantili olması benim için önemli. Sitelerde satılanlar nasıl oluyorda ithalatçı garantili yazıp çakma imei oluyor onuda anlamıyorum açıkçası
Çünkü denetleyen yok hocam. İsteyen istediği gibi minareyi çalıp kılıfına uyduruyor...

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1

Hint cihazında ayrıca NFC yok bunada dikkat edin
hocam hint cihazı olup olmadıgını nasıl anlarız dün aldım cıhazda fake rom denilen rom yuklu ve malum o romda da nfc valsımıyor BL kilidini acıp endonezya veya global rom yuklemeyı dusunuyorum da

Twrp12

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulanmete
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
Öğretmen
Konular
12
hocam hint cihazı olup olmadıgını nasıl anlarız dün aldım cıhazda fake rom denilen rom yuklu ve malum o romda da nfc valsımıyor BL kilidini acıp endonezya veya global rom yuklemeyı dusunuyorum da
Model numarasının sonunda I yazar

Üst Alt