- Adım
- Feridun
- Cihazım
- 12 Pro 5g
- Konular
- 2
Yalnız yurtdışı ve bl açık cihaz olduğunu belirtmeyi unutmuşum yine alır mı hocam?
Yalnız yurtdışı ve bl açık cihaz olduğunu belirtmeyi unutmuşum yine alır mı hocam?
Neden?Alır ama guncellemez
Neden?
Rom başlığı altında mevcut nasıl yapacağınız.Nasıl Yüklüyoruz?
Fastboot ve Recovery arasındaki fark nedir?
Win7de yüklüyebilir miyiz?
Teşekkürler.
İyi akşamlar, Miflash üzerinden ikinci HyperOS rom yükleme yapacağım, başlıktaki romu kuracağım. Cihazın BL açık, imei direnç atılmamış. İlk yükleme yaptığımda ''flash_all_lock.bat'' seçeneği aktif yapıp flaşlayınca Miflash hata vermişti, telefon HyperOS yazısında açılıp kapanıyordu, bir şekilde recovery moda girip düzeltmiştim ve telefondan kurulumu bitirmiştim. Şuan sorunsuz kullanıyorum. Şimdi tekrar yüklemeye başlarsam Miflashtan hangi seçeneği seçmem gerek?
İlk kurulumda aldığım hatayı forumda sorarken, bir arkadaş "clean all seçtiysen geçmiş olsun, servis yolu gözüktü" demişti. Acaba böyle bir risk var mı? Tamamen yetkili servisin onarabileceği bir sorun meydana gelir mi acaba?Clean all
İlk kurulumda aldığım hatayı forumda sorarken, bir arkadaş "clean all seçtiysen geçmiş olsun, servis yolu gözüktü" demişti. Acaba böyle bir risk var mı? Tamamen yetkili servisin onarabileceği bir sorun meydana gelir mi acaba?
clean all en risksiz yoldur hocam keyfinize bakınİlk kurulumda aldığım hatayı forumda sorarken, bir arkadaş "clean all seçtiysen geçmiş olsun, servis yolu gözüktü" demişti. Acaba böyle bir risk var mı? Tamamen yetkili servisin onarabileceği bir sorun meydana gelir mi acaba?