Fake rom var bl açılır 1 güne ve bunu kursam nfc gelir mi Veya önce miui global sonra hyperos mu kurmam lazım
Hayırlı ramazanlar herkese, şuan en son çıkan HyperOS 1.0.3.0 veya 1.0.2.0 sürümlerinin ilk çıkan 1.0.1.0 sürüme göre önemli farklılıklar içeriyor mu? Hızlı şekilde sürüm yükseliyor ve tüm ülkelere aynı sürüm numarasını dağıtmıyorlar. Bir ülkeye ilk sürümü dağıtırken, başka bir ülkeye bir üst versiyonu dağıtıyorlar.
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun diyeyim.Akıcı sorunsuz çalışıyor. Sürekli telefon şarjına bakıp hesaplama yapanlardan değilim pil konusunda bir anormallik göremedim
teşekkürlerGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz .OTA Rom Dosyasını İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip TWRP Kurulu ise Cihazınızda TWRP Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu Mi Flash üzerinden Kurabilirsiniz.
Device: Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G Indonesia
Codename: #ruby
Type: Stable Fastboot
Version: OS1.0.2.0.UMOIDXM | 14.0
Size: 6.9 GB
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu sorun genelde yurt dışı kayıtsız cihazlarda oluyor bendede aynı Google güvenlik güncellemesi yüklüyor açılıp kapanınca başa dönüyorKardeşim öncelikle hayırlı olsun diyeyim.
aynı telefon var bende hyperos yükledim herşey stabil ama bildirimler de geliyo özellikle ekran kapalı olup üzerinden biraz zaman geçtikten sonra WhatsApp bildirimlerinde ses çıkmıyo ekranı açınca whatsapp tan bildirim geldiğini görüyorum ayrıca googleplay güvenlik güncellemesi son güncellemeyi yüklüyorum telefon açılıyo ama bir süre sonra kendiliğinden kapanıp açılıyo ve yüklenmiş olan güvenlik güncellemesini tekrar eski haline döndüğünü görüyorum sizde bu sorunlar olacakmı takip edip bilgi verebilirmisiniz teşekkürler
cihazı kapatıp ses açma tuşuna basarak açıp wipe menüsündenBiraz açarmısınız, ne demek istediğinizi tam anlayamadım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1:OTA Yolu ile Yazılımın Size Ulaşmasını Bekleyebilirsiniz .OTA Rom Dosyasını İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip TWRP Kurulu ise Cihazınızda TWRP Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu Mi Flash üzerinden Kurabilirsiniz.
Device: Redmi Note 12 Pro / Pro+ 5G Indonesia
Codename: #ruby
Type: Stable Fastboot
Version: OS1.0.2.0.UMOIDXM | 14.0
Size: 6.9 GB
Arkadaşlar Hyperos'a geçersem cihaz ota üzerinden güncelleme alır mı?