HyperOS Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G – HyperOs Güncellemesi EEA Stable OS1.0.1.0.UMOEUXM

eucly79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel öz
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
6

Redmi Note 12 Pro 5G / Pro+ 5G – EEA Stable OS1.0.1.0.UMOEUXM
📆25/01/2024📱#ruby #eea

*HyperOS Pilot release.

📝Changelog:
[System]
Updated Android Security Patch to January 2024. Increased system security.
[Vibrant aesthetics]
Global aesthetics draw inspiration from life itself and change the way your device looks and feels
New animation language makes interactions with your device wholesome and intuitive
Natural colors bring vibrancy and vitality to every corner of your device
Our all-new system font supports multiple writing systems
Redesigned Weather app not only gives you important information, but also shows you how it feels outside
Notifications are focused on important information, presenting it to you in the most efficient way
Every photo can look like an art poster on your Lock screen, enhanced by multiple effects and dynamic rendering
New Home screen icons refresh familiar items with new shapes and colors
Our in-house multi-rendering technology makes visuals delicate and comfortable across the whole system
Multitasking is now even more straightforward and convenient with an upgraded multi-window interface

Moderatör tarafında düzenlendi:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
4

eucly79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel öz
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g
genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
g

genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim
elinize sağlık hocam denediniz mi romu

eucly79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel öz
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
6
g
genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim bizim modelin forumunda
elinize sağlık hocam denediniz mi romu
bunu denemedim fakat çin hyperos romunu bir hafta filan denemiştim, hatasızdı

furkan0412

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
0
g

genel haberleri takip etmeyip kendi telefon modelinin forumuna bakanlar olabilir (benim gibi) ben burada görmemiştim, telegramda rastladım paylaşayım dedim bizim modelin forumunda

bunu denemedim fakat çin hyperos romunu bir hafta filan denemiştim, hatasızdı
ben de şuanda çin hyperos kullanıyorum aod hatası düzelmiş küçük bir hata var aodde de hala ama geriye kalan her şey çok iyi

panorama_ömer16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Lenovo K3
Konular
8

📆25/01/2024📱#ruby #eea

*HyperOS Pilot release.

📝Changelog:
[System]
[Vibrant aesthetics]
Global aesthetics draw inspiration from life itself and change the way your device looks and feels
New animation language makes interactions with your device wholesome and intuitive
Redesigned Weather app not only gives you important information, but also shows you how it feels outside
Notifications are focused on important information, presenting it to you in the most efficient way
Every photo can look like an art poster on your Lock screen, enhanced by multiple effects and dynamic rendering
Our in-house multi-rendering technology makes visuals delicate and comfortable across the whole system
Multitasking is now even more straightforward and convenient with an upgraded multi-window interface
Tamamen hazır hale gelmesi ve forumda rehber oluşturulması kısa sürer mi

eucly79

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel öz
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
6
ben ek seçeneklerden dosya gösterip güncelleme yapar gibi isim değiştirerek kurdum, bir sıkıntı görmedim. sıfırlama da yapmadım üşendiğimden. Miuiden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çin hyper os da kullandım bir hafta. Hata almadım.

rezashahiran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Reza
Cihazım
Note 12 pro 5G
Konular
0

📆25/01/2024📱#ruby #eea

*HyperOS Pilot release.

📝Changelog:
[System]
[Vibrant aesthetics]
Dostlar merhaba bu cihaz hakkında sorum olacak şimdi biliyorsunuz ki bu cihazda fake rom vardı bende global rom kurmak için bl kilidini açtım daha sonra güncelleme aldım diye sevinirken hyperos bl kilidi açık cihazlara gelmiceni duydum ve baya canımı sıktı şimdi asıl konu cihazıma imei atıldı dirençli güncelledim imei gitmedi okey eğer hyperos resmi olarak globala gelince yukarda arkadaşın dediği gibi dosya isimleri değiştirerek kursam imeiler gider mi cevaplarsanız çok sevnirim 🙏

mhmmd_emn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
23
Dostlar merhaba bu cihaz hakkında sorum olacak şimdi biliyorsunuz ki bu cihazda fake rom vardı bende global rom kurmak için bl kilidini açtım daha sonra güncelleme aldım diye sevinirken hyperos bl kilidi açık cihazlara gelmiceni duydum ve baya canımı sıktı şimdi asıl konu cihazıma imei atıldı dirençli güncelledim imei gitmedi okey eğer hyperos resmi olarak globala gelince yukarda arkadaşın dediği gibi dosya isimleri değiştirerek kursam imeiler gider mi cevaplarsanız çok sevnirim 🙏
Hocam yd cihazlarda bl kapatmak risklidir. Bl kilidini kapatmaya gerek yok bl açıksa hyperos fastboot çıkınca (bence biraz bekleyin yakında global fatboot çıkar rn 12 Pro 5g için çıktığı zaman alta yazarım) mi flash tooldan yüklersiniz. Telefon dirençliyse imeilerin gitmemesi lazım ama emin değilim!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumda yeni sürümler atılıyor buraya bakarsınız

Son düzenleme:
Üst Alt