Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam yd cihazlarda bl kapatmak risklidir. Bl kilidini kapatmaya gerek yok bl açıksa hyperos fastboot çıkınca (bence biraz bekleyin yakında global fatboot çıkar rn 12 Pro 5g için çıktığı zaman alta yazarım) mi flash tooldan yüklersiniz. Telefon dirençliyse imeilerin gitmemesi lazım ama emin değilim!
Dostlar merhaba bu cihaz hakkında sorum olacak şimdi biliyorsunuz ki bu cihazda fake rom vardı bende global rom kurmak için bl kilidini açtım daha sonra güncelleme aldım diye sevinirken hyperos bl kilidi açık cihazlara gelmiceni duydum ve baya canımı sıktı şimdi asıl konu cihazıma imei atıldı dirençli güncelledim imei gitmedi okey eğer hyperos resmi olarak globala gelince yukarda arkadaşın dediği gibi dosya isimleri değiştirerek kursam imeiler gider mi cevaplarsanız çok sevnirim
Şimdi euya resmi olarak geldi mi bilmiyorum sitelerde kararlı beta diyor eğer betaysa güncellersen main menüde takılı kalırsın eğer resmi güncelleme ise sıkıntı çıkmaz yani araştır euya resmi olarak gelmiş mi
Şimdi euya resmi olarak geldi mi bilmiyorum sitelerde kararlı beta diyor eğer betaysa güncellersen main menüde takılı kalırsın eğer resmi güncelleme ise sıkıntı çıkmaz yani araştır euya resmi olarak gelmiş mi
Gece geldi otadan yükledim görsel olarak değişiklik var hız olarak biraz daha iyi olmuş gibi ama öyle eşşekten indim ata bindim gibi bir değişiklik yok