Soru Redmi Note 12 Pro 5G kullananlar MIUI sürümünü yazabilir mi ?

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3.1
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 12 PRO 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?

panorama_ömer16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Lenovo K3
Konular
7
Hocam merhaba. Öncelikle resmi olmayan N ibareli rom kullanıyorsunuz. Romun geliştiricisine bağlı güncelleme alamayabilirsiniz. Global sürüm olanı indirin ve mi flash ile cihazı flashlayın. Ekstra olarak şu an cihazda NFC yoktur büyük ihtimalle. Global sürüm yüklerseniz o da gelecektir.
Güncel sürüm: V14.0.5.0.TMOMIXM
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi flash ayarlarında confugiration kısmındaki yazıları silin. Tekrar flashlayın. Uzun sürebilir ama hata vermeyecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi flash ile fastboot rom kuracaksınız.
Rom yüklemeden önce BL kilidi açmak ve başka bir işlem gerekir mi? Ben de başlıktaki N ile biten romu kullanıyorum. 60 gün içerisinde kapanıcak telefon, IMEI atmadan güncellemek istiyorum.

Oyla:

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
Rom yüklemeden önce BL kilidi açmak ve başka bir işlem gerekir mi? Ben de başlıktaki N ile biten romu kullanıyorum. 60 gün içerisinde kapanıcak telefon, IMEI atmadan güncellemek istiyorum.
forumda anlatımı olan konular var, bl açık ve driverler yüklü olması lazım. driverlerıda forumda yazıyor adresleri şuan hatırlamıyorum ama kısa bir aramayla bulabilirsiniz. telefonu mi flashın görmesi gerekiyor rom yüklerken oyüzden kesinti olmaması için driverlara dikkat.. kolay gelsin.

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Rom yüklemeseniz bile IMEİ atmak için yine BL klidinin açık olması gerekiyor o yüzden açmanız daha iyi olur kapandıktan sonra IMEI atılması için BL kilidini açmak onun içinde şebekeye ihtiyacınız olacak doğal olarak şebeke gelmeyeceği için siz açamayacaksınız.

Oyla:

panorama_ömer16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Lenovo K3
Konular
7
Rom yüklemeseniz bile IMEİ atmak için yine BL klidinin açık olması gerekiyor o yüzden açmanız daha iyi olur kapandıktan sonra IMEI atılması için BL kilidini açmak onun içinde şebekeye ihtiyacınız olacak doğal olarak şebeke gelmeyeceği için siz açamayacaksınız.
Konudan bakarak yeni rom kurdum

Oyla:

ferhadd47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhad
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pro Plus modeline takıldıysan pro 5G ve Pro Plus modeli aynı kodu kullanıyor "Ruby" ikisininde yazılımı aynıdır

Oyla:

Efe3458

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Redmi
Cihazım
Redmi note12pro
Konular
1
Hocam forumda herkez sizin sürümü arıyor sakınha sürüm değiştirmeyin sizin şuan kullandığınız sürüm çin de bir operatör şirketine özel olarak üretilen bir sürüm ve sanırım bu cihaz için en stabil sürüm bende global ile geldi cihaz o yüzden bu sürümün performansını bilemiyorum ama değiştiren arkadaşlar çok pişman olma
Reis benimkide 14.0.3.2 bu surum nasıl benimkide resmi note 12 pro 5g

Oyla:
Üst Alt