Soru Redmi Note 12 Pro 5G kullananlar MIUI sürümünü yazabilir mi ?

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3.1
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 12 PRO 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
bu rom güncelleme almıyor, bende dün eea rom kurdum andorid 13, imei atılmadan rom değiştirin derim, en azından android 13 sürüm daha güncel zaten ağustos güncellemesi almış şekilde devam ediyor sistem.
Hocam merhaba
Benim redmi note 12pro 5g'de de sonu xn ile biten rom yüklü bl klidini açarken sorun yaşar mıyım veya nasıl global roma gecmeliyim yardımcı olur musunuz imei atılmadı kendi arkasında ki kağıtta yazan IMEI ile aynı

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Hocam merhaba
Benim redmi note 12pro 5g'de de sonu xn ile biten rom yüklü bl klidini açarken sorun yaşar mıyım veya nasıl global roma gecmeliyim yardımcı olur musunuz imei atılmadı kendi arkasında ki kağıtta yazan IMEI ile aynı
XN romda BL kilidini 168 saat sonra açtım. Herhangi bir sorun yok.

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
XN romda BL kilidini 168 saat sonra açtım. Herhangi bir sorun yok.
Peki telefon mi kilit açma yerinden giriş yapıp 168 saat bekleyecek miyim yoksa mi unlock programıyla PC de 1 kere kilit açmaya çalışıpta mi 168 saat bekleyeceğim

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Peki telefon mi kilit açma yerinden giriş yapıp 168 saat bekleyecek miyim yoksa mi unlock programıyla PC de 1 kere kilit açmaya çalışıpta mi 168 saat bekleyeceğim
Mi kilit açma yerinden (telefondan) başvuru yapıp 168 saat beklenmesi gerekiyor. 1 hafta bilgisayarla hiç işimiz yok. Süre dolunca lazım sadece. Youtube'da videoları var.

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Mi kilit açma yerinden (telefondan) başvuru yapıp 168 saat beklenmesi gerekiyor. 1 hafta bilgisayarla hiç işimiz yok. Süre dolunca lazım sadece. Youtube'da videoları var.
Desteğiniz için teşekkürler hocam geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açmayı etkinleştirdim sonra mi kilit açma kısmından hesabımı giriş yaptım şuan 7 gün bekleyeceğim doğru mudur?

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
Desteğiniz için teşekkürler hocam geliştirici seçeneklerinden OEM kilit açmayı etkinleştirdim sonra mi kilit açma kısmından hesabımı giriş yaptım şuan 7 gün bekleyeceğim doğru mudur?
Evet. Tam 168 saat dolunca kilit açılabilir. Mi Unlock'tan da Unlock'a basınca kalan süre görüntülenir. Fakat süre dolmuşsa kilit açılır ve her şey silinir, geri dönüşü yok. Yani hazırlıksız şekilde "dur bakayım ne kadar kalmış" demeyin.

Oyla:

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
Evet. Tam 168 saat dolunca kilit açılabilir. Mi Unlock'tan da Unlock'a basınca kalan süre görüntülenir. Fakat süre dolmuşsa kilit açılır ve her şey silinir, geri dönüşü yok. Yani hazırlıksız şekilde "dur bakayım ne kadar kalmış" demeyin.
oem kilit açmayı etkinleştirdikten sonra tekrar yapayım belki olmamıştır demeyin, tekrar 168 saat başa alabilir, dikkat edin buna. ayrıca forumda hem kilit açma adımları ayrıca mi flash üzerinden rom yükleme adımları açıklayıcı şekilde var. ben eea romu dün itibariyle kurdum andorid 13 versiyonu, şuan sorunsuz kullanıyorum. dogansun dediği gibi yapılacakları şimdiden hazırlayın mesela, pcde kurulu olması gereken driverları vs. kurun ki mi flash kullanırken telefonu doğru şekilde tanısın pc. zaten mi unlockdada driverlar eksik olursa görmeyecektir. vs. kolay gelsin.

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
oem kilit açmayı etkinleştirdikten sonra tekrar yapayım belki olmamıştır demeyin, tekrar 168 saat başa alabilir, dikkat edin buna. ayrıca forumda hem kilit açma adımları ayrıca mi flash üzerinden rom yükleme adımları açıklayıcı şekilde var. ben eea romu dün itibariyle kurdum andorid 13 versiyonu, şuan sorunsuz kullanıyorum. dogansun dediği gibi yapılacakları şimdiden hazırlayın mesela, pcde kurulu olması gereken driverları vs. kurun ki mi flash kullanırken telefonu doğru şekilde tanısın pc. zaten mi unlockdada driverlar eksik olursa görmeyecektir. vs. kolay gelsin.
Hocam driverlar forumda nerede var yada cihazı PC ye bağlayınca kendisi otomatik yükler mi bir de bl kilidi açıldıktan sonra mi flashla direk yükleyecek olduğum romu da indirip kuracağım değil mi başka bir şey yapmama gerek var mı

Oyla:

zggen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Özgen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
0
Hocam driverlar forumda nerede var yada cihazı PC ye bağlayınca kendisi otomatik yükler mi bir de bl kilidi açıldıktan sonra mi flashla direk yükleyecek olduğum romu da indirip kuracağım değil mi başka bir şey yapmama gerek var mı
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videodaki adımları uygulayarak driverları yükleyebilirsiniz.Aynı YouTube sayfasında rom yükleme ve bootloader kilidinin nasıl açıldığına dair videolar mevcut.

Oyla:

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman