Soru Redmi Note 12 Pro 5G kullananlar MIUI sürümünü yazabilir mi ?

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3.1
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 12 PRO 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
Oyla:

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
ben V14.0.6.0.TMOEUXM romu kurmuştum pil performansı çok çok değişti (bekleme süresi çok arttı) farklı romlar mevcut çok farklı olduğunu sanmıyorum, bence kurabilirsiniz, şuankinden çok daha iyi olacağı kesin happy~~

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
ben V14.0.6.0.TMOEUXM romu kurmuştum pil performansı çok çok değişti (bekleme süresi çok arttı) farklı romlar mevcut çok farklı olduğunu sanmıyorum, bence kurabilirsiniz, şuankinden çok daha iyi olacağı kesin happy~~
Anladım hocam siz global mi yoksa EU mu önerirsiniz bir de benim cihaz CE sertifikalı değil yani çin cihazı şebeke konusunda romun bir etkisi var mı bugün ilk defa türk Telekom çekmediğine şahit oldum her zaman çeken yerde

Oyla:

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0
Anladım hocam siz global mi yoksa EU mu önerirsiniz bir de benim cihaz CE sertifikalı değil yani çin cihazı şebeke konusunda romun bir etkisi var mı bugün ilk defa türk Telekom çekmediğine şahit oldum her zaman çeken yerde
genelde global kullanıyorlar, ben farklılık yapıp eu kurdum. öyle diyorsunuz ama bende daha önce çekmeyen yerde bu telefonun çektiğini gördüm. bendede ce yok.

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
hocam merhaba mi flash yükleme yaparken error hatası verdi ne yapmam lazım yardım edin lütfen bu hatayı verdi ama telefon açıldı tekrar yüklesem sorun olur mu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genelde global kullanıyorlar, ben farklılık yapıp eu kurdum. öyle diyorsunuz ama bende daha önce çekmeyen yerde bu telefonun çektiğini gördüm. bendede ce yok.
romu indirirken bir kaç kere internet kesildi devam et dedim indirme bitti ama ondan kaynaklanabilir mi

hocam merhaba mi flash yükleme yaparken error hatası verdi ne yapmam lazım yardım edin lütfen bu hatayı verdi ama telefon açıldı tekrar yüklesem sorun olur mu

romu indirirken bir kaç kere internet kesildi devam et dedim indirme bitti ama ondan kaynaklanabilir mi
hocam global rom yüklenmiş telefon açıldı şuan güncelleme gözüküyor acaba düzgün yüklenmiş midir güncellemeyi yapayım mı

Son düzenleme:
Oyla:

fener12345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Not 12 pro 5G
Konular
0
Merhaba ben resmi not 12 pro

Merhaba ben not 12 pro 5G kullanıyorum benim sıkıntım android 13 çıktı almadı ve 14 gelicek yine almyacak şebeke de sıkıntı çekmeye başladım benim sürüme de sahte diyolar cihaz yurt dışı ve sürüm için hangisini olursa hem 13 hem 14 alabilirim bana onerirmisiniz

Merhaba ben resmi not 12 pro

Miu olarak hangi romu kullanmalıyım

Son düzenleme:
Oyla:

yalcinyavuzweb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yalçın
Cihazım
note 12 pro 5g
Meslek
iş güvenliği uzman
Konular
0

hocam global rom yüklenmiş telefon açıldı şuan güncelleme gözüküyor acaba düzgün yüklenmiş midir güncellemeyi yapayım mı
error hatasını bendede vermişti fakat kendiliğinden açıldı ve sorunsuz kullanıyorum şuanda. ne güncellemesi geldi ?

Oyla:

Metin95

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Metin
Cihazım
note12 pro 5g
Konular
2
error hatasını bendede vermişti fakat kendiliğinden açıldı ve sorunsuz kullanıyorum şuanda. ne güncellemesi geldi ?
MIUI 14.0.2 android 13 geldi güncellemeyi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı bir de bl klidi açıkken banka uygulamalarında falan sıkıntı yaşar mıyım bilgilerim çalınması vs gibi

Oyla:

ertugrulkilic327

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ertuğrul
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Konular
1
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?
Bende de aynısı ve güncelleme ne zaman gelir Android 13 ne zaman olur bilmiyorum araştırdım yeni rom yüklemeye çalıştım ama ne kadar uğraştıysam olmuyor.

Oyla:

iarknn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
M2101K6G
Konular
1
Hocam merhaba. Öncelikle resmi olmayan N ibareli rom kullanıyorsunuz. Romun geliştiricisine bağlı güncelleme alamayabilirsiniz. Global sürüm olanı indirin ve mi flash ile cihazı flashlayın. Ekstra olarak şu an cihazda NFC yoktur büyük ihtimalle. Global sürüm yüklerseniz o da gelecektir.
Güncel sürüm: V14.0.5.0.TMOMIXM

Mi flash ayarlarında confugiration kısmındaki yazıları silin. Tekrar flashlayın. Uzun sürebilir ama hata vermeyecektir.

Bende de aynısı ve güncelleme ne zaman gelir Android 13 ne zaman olur bilmiyorum araştırdım yeni rom yüklemeye çalıştım ama ne kadar uğraştıysam olmuyor.
Mi flash ile fastboot rom kuracaksınız.

Oyla:
Üst Alt