Soru Redmi Note 12 Pro 5G kullananlar MIUI sürümünü yazabilir mi ?

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14.0.3.1
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 12 PRO 5G
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Arkadaşlar merhaba yakın zamanda redmi Note 12 Pro 5g aldım.
Cihazın MIUI sürümü 14.0.3.1 SMOMIXN daha güncel bir sürüme sahip olan var mı ?
Hocam forumda herkez sizin sürümü arıyor sakınha sürüm değiştirmeyin sizin şuan kullandığınız sürüm çin de bir operatör şirketine özel olarak üretilen bir sürüm ve sanırım bu cihaz için en stabil sürüm bende global ile geldi cihaz o yüzden bu sürümün performansını bilemiyorum ama değiştiren arkadaşlar çok pişman olmuş

Oyla:

ibrahimilh

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
10
1 saat önce EEA rom kurdum android 13 gelmiş şuan için stabil gibi ilerleyen günler de göreceğiz

Oyla:

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam forumda herkez sizin sürümü arıyor sakınha sürüm değiştirmeyin sizin şuan kullandığınız sürüm çin de bir operatör şirketine özel olarak üretilen bir sürüm ve sanırım bu cihaz için en stabil sürüm bende global ile geldi cihaz o yüzden bu sürümün performansını bilemiyorum ama değiştiren arkadaşlar çok pişman olmuş
Babamın askerinden aldım bu cihazı sağolsun bayağı ilgilendi ama yarın bir gün güncelleme alacak illa ki ve o zaman değişecek ne yapmam gerekiyor ? Ben hiç gormemistim bunu aradıklarını bana direkt böyle geldi telefon acaba kendi mi attı. Bir de benim cihaz global mı çin mi hindistan mi cozemedim 22101316G model numarası aldığı guncelleme koduda yukarıda yazıyor smomıxn, G olunca global oluyor diyende var arkasında CE varsa global oluyor diyende (benimkinde yok)

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Babamın askerinden aldım bu cihazı sağolsun bayağı ilgilendi ama yarın bir gün güncelleme alacak illa ki ve o zaman değişecek ne yapmam gerekiyor ? Ben hiç gormemistim bunu aradıklarını bana direkt böyle geldi telefon acaba kendi mi attı
Yok hocam o sürüme güncelleme gelmez büyük ihtimalle bendede aynı cihaz var diyer arkadaşlarda da yazılımsal olarak biraz ısınma sorunu var sizin suan kullandığınız sürüm oldukça stabil çalışıyor tavsiyem havaların biraz soğumasını bekleyip oyle rom arayışına girin çünkü sizin kullandığınız sürümün linki hiçbir yerde yok iyice bir araştırma yapın geri dönüşü şuan için yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 saat önce EEA rom kurdum android 13 gelmiş şuan için stabil gibi ilerleyen günler de göreceğiz
Evet her yerde dolaşıyor android 13 geldiği haberi

Oyla:

Einherjar38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Akooo
Cihazım
Note 12 Pro 5g
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok hocam o sürüme güncelleme gelmez büyük ihtimalle bendede aynı cihaz var diyer arkadaşlarda da yazılımsal olarak biraz ısınma sorunu var sizin suan kullandığınız sürüm oldukça stabil çalışıyor tavsiyem havaların biraz soğumasını bekleyip oyle rom arayışına girin çünkü sizin kullandığınız sürümün linki hiçbir yerde yok iyice bir araştırma yapın geri dönüşü şuan için yok
MIUI sürümü kısmında global yazıyor enteresan. Yok ben değiştireceğimden değil merak ettiğim için soruyorum çünkü cihaz direnç kayıtlı güncelleme almakta sorun yaşamayacağım o yüzden merak ediyorum sadece

Oyla:

pompabor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hasan
Cihazım
note 12 pro +5g
Konular
2
çindeki operatör şirketi bilgisinin kaynağı neresi hocam?

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Babamın askerinden aldım bu cihazı sağolsun bayağı ilgilendi ama yarın bir gün güncelleme alacak illa ki ve o zaman değişecek ne yapmam gerekiyor ? Ben hiç gormemistim bunu aradıklarını bana direkt böyle geldi telefon acaba kendi mi attı. Bir de benim cihaz global mı çin mi hindistan mi cozemedim 22101316G model numarası aldığı guncelleme koduda yukarıda yazıyor smomıxn, G olunca global oluyor diyende var arkasında CE varsa global oluyor diyende (benimkinde yok)
Hocam ayarlardan guncellemeler uygulamasinin yetkisini geri cekin guncelleme almaz

Oyla:

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen