- Adım
- mesut
- Cihazım
- redmi no 10 pro
- Konular
- 2
Önce kilit açılması lazım efendimKilit açmadan rom değişimi yapamazsınız.
Önce kilit açılması lazım efendimKilit açmadan rom değişimi yapamazsınız.
12 pro 4g cihaza IMEI repair ne zaman uygulanmaya başlar süre tahmini olan var mıSelamlar. Yurt dışı redmi note 12 pro 5g cihaz aldım. Model numarası 22101316l. Bildiğiniz üzere NFC yok. Telefona henüz sim kart takmadım. Bu yüzden sim takınca 4 aylık kullanım süresi var. Telefona hiç bir işlem yapılmadı açalı daha 1 saat oldu.
1.sorum Nfc gelmesi için hangi romu atacağım ve nasıl atacağım.
2. 4 ay sonra mecbur imei atılacak. Yeni rom gider mi ya da yeni rom ileride ime atılmasına engel olur mu?
Beyler BL kilidini açmadan Çin romundan Globale geçiş nasıl yapılır Bilgisi olan var mı DFT PRO ücretli yazılımda var elimde ama yapamadım romu atınca bu miui bu cihaza yüklenemez diyor açılışta sürekli.. Aldığımda global rom vardı kurcalayınca çöktü mecburen cin romu attım sadece orda çalıştı..
Hanqi romdasn hocamSorun halledildi NFC var cihazda rom demiştim
Hanqi romdasn hocam
Bende ondayim hocam global rom daha net ses veriyor Endonezya neden öyle değil net vermiyor
Ses ?Bende ondayim hocam global rom daha net ses veriyor Endonezya neden öyle değil net vermiyor
endonezyada cizildi var şarkı dinlerken efendim
Dolby atmış acık mi bende vızıltı yokendonezyada cizildi var şarkı dinlerken efendim
hem acık hemde kapalı oyle gelıyor global romda hos değil be yapıcam bılmıyorumDolby atmış acık mi bende vızıltı yok