Çalışıyor bendeEndonezya romda turbo şarj çalışmıyor
Bi de aramayı hoparlöre aldığım zaman sesim karşıya gitmiyor. Neden böyle ufak tefek sıkıntılar çıktı üzüldüm valla. Global romu deneyeceğim bu akşamÇalışıyor bende
Yanlış sürüm yüklemiş olabilirsiniz kontrol edinBi de aramayı hoparlöre aldığım zaman sesim karşıya gitmiyor. Neden böyle ufak tefek sıkıntılar çıktı üzüldüm valla. Global romu deneyeceğim bu akşam
Mesaj ve arama uygulamaları farklı Endonezya da xiominin kendi uygulamaları kullanılıyor ayrıca Ekran süresinde pil performansı daha iyi olduğunu söyleniyorEu rom ile endonezya romunda ne gibi farklar var biliyo musunuz
Avrupa sürümü deneyin hocam Yada şarj cihazını kontrol edinSürüm bu.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Volte özelliğini kapatın öyle deneyin ses sorunu duzelebilirBi de aramayı hoparlöre aldığım zaman sesim karşıya gitmiyor. Neden böyle ufak tefek sıkıntılar çıktı üzüldüm valla. Global romu deneyeceğim bu akşam
Hocam bu telefondan bende aldım.ama.sarzi hızlı tükeniyor. Sizinki de öyle mi acaba ? Ne yapmam lazım.bunun için miu14 yüklüBuna global rom atarsak NFC gelir mi?
Model Redmi note 12 pro+ 5g
Hocam bu telefondan bende aldım.ama.sarzi hızlı tükeniyor. Sizinki de öyle mi acaba ? Ne yapmam lazım.bunun için miu14 yüklüBuna global rom atarsak NFC gelir mi?
Model Redmi note 12 pro+ 5g