- Adım
- Naci
- Cihazım
- RedmiNote12pro
- Meslek
- Grafik Tasarım
- Konular
- 15
Tamam sağolİmei işlemli değilse atarsın sıkıntı olmaz yalnız atarken dikkat et bootladeri kilitleme
Tamam sağolİmei işlemli değilse atarsın sıkıntı olmaz yalnız atarken dikkat et bootladeri kilitleme
knk bugun endonezya romu attım nfc geldı sende atınca gelıcek aynı cıhazdı bende deŞu an ayarlar menüsünde bağlantı paylaşımda yok. İçindeki miui l ile bitiyor. Haftaya rom atınca belli olacak bakalım.
Salı günü dolacak bootloader. Global indirmiştim Endonezya indireyim o arada. Teşekkür ettim 🖐️knk bugun endonezya romu attım nfc geldı sende atınca gelıcek aynı cıhazdı bende de
global de olur sadece mesajlar vs kendı uygulamaları var endonezyadaSalı günü dolacak bootloader. Global indirmiştim Endonezya indireyim o arada. Teşekkür ettim 🖐️
Ufak tefek farklar olur ama çok bir fark olmaz diye düşünüyorum çünkü aynı ürünler için yapılıyor romlarEndonezya romda şarj nasıl gidiyor, ekran süresi nasıl arkadaşlar? Bende global 14.0.6 var ve ekran süresini pil kısmından göremiyorum.
Denemeniz lazım rom atarak cihazı kaça aldınız bu aradaBuna global rom atarsak NFC gelir mi?
Model Redmi note 12 pro+ 5g
7500e aldımDenemeniz lazım rom atarak cihazı kaça aldınız bu arada