Rehber Redmi Note 10S Unbrick (Yetkili Hesap Box Olmadan) İlk MIUI Türkiyede

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam burayı tam anlamadım çünkü burada telefonu açmak mı lazım yoksa mıuı yazan yer mi kalacak biraz daha açıklar mısınız rica etsem?
Aslında Bütün Adımlar Yazıyor Ama Hemen Herkes Yapama Biliyor Sorun Değil
Bu İşlemleri Yaparken Telefon Kapalı Olacak Fastbootda Değil BYPAS Bas Çalışsın Masa Üstünde

Telefon Kapalı İken Usb Type-C Kablosunu PC veya Notebook USB Girişine Bağlayınız Volüm + ve - Basılı Tutarak Diğer USB Tarafını Telefona Takın Ses Geldiğinde
Sp flash Flash Tool'un Yeşil Download Butonuna Basın Romun Yüklenmesini Bekleyin

veli_blod

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
75
Bu İşlemleri Yaparken Telefon Kapalı Olacak Fastbootda Değil BYPAS Bas Çalışsın Masa Üstünde

Telefon Kapalı İken Usb Type-C Kablosunu PC veya Notebook USB Girişine Bağlayınız Volüm + ve - Basılı Tutarak Diğer USB Tarafını Telefona Takın Ses Geldiğinde
Sp flash Flash Tool'un Yeşil Download Butonuna Basın Romun Yüklenmesini Bekleyin
şimdi anladım ama hocam bu miui yazıyor sürekli onu nasıl kapatacağız sarjın bitmesini mi beklemek gerek acaba ?

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9

fastboot modda cihazı tamamen nasıl kapatacağım kapatıyorum hemen fastboot moda giriyor tekrar

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
şimdi anladım ama hocam bu miui yazıyor sürekli onu nasıl kapatacağız sarjın bitmesini mi beklemek gerek acaba ?
Kapatma!! İşlem Bittimi Dowload OK Çıktıysa USB Kablosunu Çıkar MIUI Ekranında Biraz Bekle Açıldığını Göreceksin

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
cihazı kapatamadığım için bypass da yapamıyorum hocam :)

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
cihazı kapatamadığım için bypass da yapamıyorum hocam :)
Çok Basit İşlemeleri Konuyu İyice Okumadan Yapmayın Burdaki Yapılan İşlemlerin Sırası Önemli Birebir Uyguladınmı Hiç Bir Sorun Çıkmayacaktır.
İşlemleri Yapmışsın Ama Açılmadan Müdahale Yapmışsın

Fastbootda Kalsın Miflash Tool Romu Yüklemeyi Denermisin Biliyormusun Yüklemeyi

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Çok Basit İşlemeleri Konuyu İyice Okumadan Yapmayın Burdaki Yapılan İşlemlerin Sırası Önemli Birebir Uyguladınmı Hiç Bir Sorun Çıkmayacaktır.
İşlemleri Yapmışsın Ama Açılmadan Müdahale Yapmışsın

Fastbootda Kalsın Miflash Tool Romu Yüklemeyi Denermisin Biliyormusun Yüklemeyi
flasha gerek kalmadı internetten komutunu bularak kapattım telefonu kurdum romu şimdi açıldı ama yine fastboota atıyor

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
flasha gerek kalmadı internetten komutunu bularak kapattım telefonu kurdum romu şimdi açıldı ama yine fastboota atıyor
Kusura Bakma Burdan 2.3 Kişiye Aynı Anda Özel Mesajdan Birde Burdan Cevap Yazıyorum Benimde Kayış Koptu 1 Saat Olcak Mutfağa Gidip 1 Bardak Çay sgr
İçmem Lazım Kafam Yerine Gelsin Moladan Sonra Tekrar Kısa Yazıcam Aynen Tekrar Denersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kusura Bakma Burdan 2.3 Kişiye Aynı Anda Özel Mesajdan Birde Burdan Cevap Yazıyorum Benimde Kayış Koptu 1 Saat Olcak Mutfağa Gidip 1 Bardak Çay sgr
İçmem Lazım Kafam Yerine Gelsin Moladan Sonra Tekrar Kısa Yazıcam Aynen Tekrar Denersin
Burdaki İşlemleri Aynen Sırasıyla Uygula Eğer Çalışmaz İse Global Romu İndirip Dene
Yine Olmaz İse Yarın Ben Telefonun Kilidini Kapatıp Aynı İşlemleri Yaparım
Duruma Göre Bakarız

Kullanacağınız Tr.Global.Hindistan.Endonezya Vs Fastboot Resmi Romunuzu Masa Üstene Çıkarın
Ben Kullandığım rosemary_id_global_images_V12.5.5.0.RKLIDXM Romunu Yeniden Kuracağım

1 Bu İşlemleri Yaparken Telefon Kabalı Dursun
Driver_Auto_Installer.1632.exe Driveri Kuralım Ekrana Gelen please remove usb device first.continue ? Evet Seçin kurulum Bitince Bilgisayarı Yeniden Başlatalım

2 mtk_bypass_rev4 Aracını Yönetici Olarak Çalıştırınız Çıkan Menüde Sağda BYPASS Basınız Açılan Pencerede Beklesin

3 Sp_flash_Auth_Bypass_All_MTK dosyasından flash_tooll.exe sini Çalıştırınız Sağdaki Klasör Resimleri İle Dosya Yolunu Gösterin
1: Sp_flash_Auth_Bypass_All_MTK Klasörünün İçinden DA_6765_6785_6768_6873_6885_6853.bin Seçin
2: Resmi Romunuzun İçindeki images Klasörünün İçinden MT6785_Android_scatteri Seçin
3: Sp_flash_Auth_Bypass_All_MTK Klasörünün İçinden auth_sv5.auth Seçin

4 Telefon Kapalı İken Usb Type-C Kablosunu PC veya Notebook USB Girişine Bağlayınız Volüm + ve - Basılı Tutarak Diğer USB Tarafını Telefona Takın Ses Geldiğinde
Telefonu Brom Modunda mtk_bypass_rev4 Aracı Korumayı Kapatacak

5 Yeşil Download OK Penceresi Çıktığında Yükleme Bitmiştir Telefondan USB Kablosunu Çıkarın Açma Power Butonuna Basın
MIUI Ekranında Belirli Bir Süre Bekleyin Sonra Açılması Lazım

Son düzenleme:

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Cihaz sadece fastboot rom kabul ediyor hocam. mecbur 6 gün daha bekleyeceğim bl kilidi açılmadan rom atılmıyor...

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhaba Tekrar Yazıyorum

DİKKAT!!! Türkiye Xiaomi Garantili 2 Sim Kayıtlı Çalışan (BL) Kilidi Bootloader Kilidi Kapalı Telefonlarda Denemeyiniz.
Denersenizde Sorumluluk Size Aittir
Elimde Aynısı Olmadığından Başka Arkadaşlarda Bir Türlü Yüklemeyi Başaramadı

Zaten Yazmıştım Bu Yöntemle Neler Yapabiliriz
Brick Veya Açılmayan Telefonları Yetkili Hesap Box Olmadan Açma.

DİKKAT!!! Yurt Dışı Garantisiz Sim 2. Sim Kayıtlı Kendi Telefonumda Denenmiştir %100 Çalışmaktadır
Telefonum 6-64 GB Modeli Yurtdışı Sim 2 IMEI Atılı Şu An
rosemary_global_images_V12.5.13.0.RKLMIXM_20210824.0000.00_11.0_global Romunu Atıp (BL) Kilidi Bootloader Kilidini Bilerek Kapattım

Buradaki Redmi Note 10S Unbrick İşlemini Yaparak (BL) Kilidi Bootloader Kilidini Bilerek Kapalıyken %100
rosemary_id_global_images_V12.5.5.0.RKLIDXM_20210817.0000.00_11.0_global Endonezya Romuna Sorunsuz Geçtim

Uyarı: Konu MIUI Türkiye'ye Aittir İzinsiz Paylaşılamaz
Verilen Talimatları Eksiksiz ve Doğru Uygulamaktan Kendiniz Sorumlusuz.
Kurulumda Veya Sonrasında Cihazınızda Olabilecek Arızalardan Ben veya MIUI Türkiye Asla Sorumlu Tutulamaz

Üst Alt