Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında Bütün Adımlar Yazıyor Ama Hemen Herkes Yapama Biliyor Sorun Değil
Bu İşlemleri Yaparken Telefon Kapalı Olacak Fastbootda Değil BYPAS Bas Çalışsın Masa Üstünde
Telefon Kapalı İken Usb Type-C Kablosunu PC veya Notebook USB Girişine Bağlayınız Volüm + ve - Basılı Tutarak Diğer USB Tarafını Telefona Takın Ses Geldiğinde
Sp flash Flash Tool'un Yeşil Download Butonuna Basın Romun Yüklenmesini Bekleyin
Bu İşlemleri Yaparken Telefon Kapalı Olacak Fastbootda Değil BYPAS Bas Çalışsın Masa Üstünde
Telefon Kapalı İken Usb Type-C Kablosunu PC veya Notebook USB Girişine Bağlayınız Volüm + ve - Basılı Tutarak Diğer USB Tarafını Telefona Takın Ses Geldiğinde
Sp flash Flash Tool'un Yeşil Download Butonuna Basın Romun Yüklenmesini Bekleyin
Çok Basit İşlemeleri Konuyu İyice Okumadan Yapmayın Burdaki Yapılan İşlemlerin Sırası Önemli Birebir Uyguladınmı Hiç Bir Sorun Çıkmayacaktır.
İşlemleri Yapmışsın Ama Açılmadan Müdahale Yapmışsın
Çok Basit İşlemeleri Konuyu İyice Okumadan Yapmayın Burdaki Yapılan İşlemlerin Sırası Önemli Birebir Uyguladınmı Hiç Bir Sorun Çıkmayacaktır.
İşlemleri Yapmışsın Ama Açılmadan Müdahale Yapmışsın
Kusura Bakma Burdan 2.3 Kişiye Aynı Anda Özel Mesajdan Birde Burdan Cevap Yazıyorum Benimde Kayış Koptu 1 Saat Olcak Mutfağa Gidip 1 Bardak Çay sgr
İçmem Lazım Kafam Yerine Gelsin Moladan Sonra Tekrar Kısa Yazıcam Aynen Tekrar Denersin
Kusura Bakma Burdan 2.3 Kişiye Aynı Anda Özel Mesajdan Birde Burdan Cevap Yazıyorum Benimde Kayış Koptu 1 Saat Olcak Mutfağa Gidip 1 Bardak Çay sgr
İçmem Lazım Kafam Yerine Gelsin Moladan Sonra Tekrar Kısa Yazıcam Aynen Tekrar Denersin
Burdaki İşlemleri Aynen Sırasıyla Uygula Eğer Çalışmaz İse Global Romu İndirip Dene
Yine Olmaz İse Yarın Ben Telefonun Kilidini Kapatıp Aynı İşlemleri Yaparım
Duruma Göre Bakarız
Kullanacağınız Tr.Global.Hindistan.Endonezya Vs Fastboot Resmi Romunuzu Masa Üstene Çıkarın
Ben Kullandığım rosemary_id_global_images_V12.5.5.0.RKLIDXM Romunu Yeniden Kuracağım
1 Bu İşlemleri Yaparken Telefon Kabalı Dursun Driver_Auto_Installer.1632.exe Driveri Kuralım Ekrana Gelen please remove usb device first.continue ? Evet Seçin kurulum Bitince Bilgisayarı Yeniden Başlatalım
2 mtk_bypass_rev4 Aracını Yönetici Olarak Çalıştırınız Çıkan Menüde Sağda BYPASS Basınız Açılan Pencerede Beklesin
4Telefon Kapalı İken Usb Type-C Kablosunu PC veya Notebook USB Girişine Bağlayınız Volüm + ve - Basılı Tutarak Diğer USB Tarafını Telefona Takın Ses Geldiğinde
Telefonu Brom Modunda mtk_bypass_rev4 Aracı Korumayı Kapatacak
5 Yeşil Download OK Penceresi Çıktığında Yükleme Bitmiştir Telefondan USB Kablosunu Çıkarın Açma Power Butonuna Basın
MIUI Ekranında Belirli Bir Süre Bekleyin Sonra Açılması Lazım
DİKKAT!!! Türkiye Xiaomi Garantili 2 Sim Kayıtlı Çalışan (BL) Kilidi Bootloader Kilidi Kapalı Telefonlarda Denemeyiniz.
Denersenizde Sorumluluk Size Aittir Elimde Aynısı Olmadığından Başka Arkadaşlarda Bir Türlü Yüklemeyi Başaramadı
Zaten Yazmıştım Bu Yöntemle Neler Yapabiliriz Brick Veya Açılmayan Telefonları Yetkili Hesap Box Olmadan Açma.
DİKKAT!!! Yurt Dışı Garantisiz Sim 2. Sim Kayıtlı Kendi Telefonumda Denenmiştir %100 Çalışmaktadır
Telefonum 6-64 GB Modeli Yurtdışı Sim 2 IMEI Atılı Şu An rosemary_global_images_V12.5.13.0.RKLMIXM_20210824.0000.00_11.0_global Romunu Atıp (BL) Kilidi Bootloader Kilidini Bilerek Kapattım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Uyarı: Konu MIUI Türkiye'ye Aittir İzinsiz Paylaşılamaz Verilen Talimatları Eksiksiz ve Doğru Uygulamaktan Kendiniz Sorumlusuz.
Kurulumda Veya Sonrasında Cihazınızda Olabilecek Arızalardan Ben veya MIUI Türkiye Asla Sorumlu Tutulamaz