Ana Başlık Redmi Note 10S - Tüm Özellikleri [ Kullanıcı Yorumları ]

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Ben de poco x3 nfc cihazı satarak note 10s almıştım ve pocodan alamadığım verimi note 10s'ten alıyorum.

Poco bana örnek vermek gerekirse dacia araçlar gibi geldi. Renault firmasına ait ama alt marka olduğu için kalite düşük.

Renault-Dacia gibi Xiaomi-Poco da benim gözümde aynı. (;
Kullanım senaryonuz nasıl peki?
günlük kullanımınız nasıl?
cihazı biraz anlatabilirmisiniz?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Abagaji9, Rom,root, vs işler yapıyorsanız MTK işlemcilerden uzak duracaksınız, BL kilit açarken, twrp yüklerken bile sıkıntı oluyor.

Custom miui tabanlı rom çıkarmıyor hiç bir geliştirici varsa yoksa Aosp tabanlı rom var , onlarda miui'ye alışkın kullanıcıyı memnun etmez...

Stok yazılım kullanmaya mecbur kalırsınız...

Evde 3 adet poco serisi var ve kullananlar gayet memnun, herhangi bir yazılımsal/donanımsal bir sıkıntı olmadı. Bütün cihazlar yurtdışı ( 2 tane nfc 1 tane f2 pro).

MTK işlemci bir cihazı ancak hediye veya düşeş gelirse alırım,onun harici mümkün değil tercih etmem SD işlemci varken....

Son düzenleme:

webnettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgi işlem uzmanı
Konular
9
Kullanım senaryonuz nasıl peki?
günlük kullanımınız nasıl?
cihazı biraz anlatabilirmisiniz?

Üzerindeki tr rom tercih etmediğimden endonezya rom yükledim. Sabah 8 Akşam 6 çalışıyorum internet full açık gün içerisinde görüşme-whatsapp mail devamlı kullanımda. Akşam 7-12 arası sosyal medya oyun vs. oynuyorum. 2 gün şarjı gidiyor.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Üzerindeki tr rom tercih etmediğimden endonezya rom yükledim. Sabah 8 Akşam 6 çalışıyorum internet full açık gün içerisinde görüşme-whatsapp mail devamlı kullanımda. Akşam 7-12 arası sosyal medya oyun vs. oynuyorum. 2 gün şarjı gidiyor.
Endonezya romda MiUi arama ve mesajlaşma uygulaması var değilmi?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Elinize sağlık hocam clap~~

Her ne kadar Note 8 Pro ile MTK çok güzel işler çıkartsa da ben bir türlü önyargımı kıramadım. Halen güvenemiyorum. facepalm~~
Ben eşime işlemcili Realme 6i aldım.
kullanımdan gayet memnun. rom falan işleri MTK larda sıkıntılı ama kullanım açısından bi sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum.

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
MTK işlemcili Realme 7 modeli birden fazla rom desteği alıyor. MTK işlemcilere karşı bir ön yargı var fakat bu ön yargı çok yakın bir dönemde tam anlamıyla kırılacak. Gündemdeki çip krizi nedeniyle üreticiler artık Mediatek markasını tercih etmeye başladılar. Redmi serisine bakarsanız artık SDM tabanlı işlemci kalmadı diyebiliriz. (RN 11 serisi için söylüyorum)

Abagaji9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdül Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
3
Abagaji9, Rom,root, vs işler yapıyorsanız MTK işlemcilerden uzak duracaksınız, BL kilit açarken, twrp yüklerken bile sıkıntı oluyor.

Custom miui tabanlı rom çıkarmıyor hiç bir geliştirici varsa yoksa Aosp tabanlı rom var , onlarda miui'ye alışkın kullanıcıyı memnun etmez...

Stok yazılım kullanmaya mecbur kalırsınız...

Evde 3 adet poco serisi var ve kullananlar gayet memnun, herhangi bir yazılımsal/donanımsal bir sıkıntı olmadı. Bütün cihazlar yurtdışı ( 2 tane nfc 1 tane f2 pro).

MTK işlemci bir cihazı ancak hediye veya düşeş gelirse alırım,onun harici mümkün değil tercih etmem SD işlemci varken....
birde x3 pro donanım imeisine karşımısınız ? x3 prodan tek vazgeçme sebebim imei atılması hem pahalı hemde anakart açılıyor ve
bu cevabı bilenden almak mutlu etti yakın zamanda 6-128 poco x3 nfc alıyorum x3 proyu önermezseniz. yiğenimde x3 pro var fakat mi8 se kullanıcısı olarak orijinal mi romuna alışkınım çok çirkin geldi poco aynı google gibi nasıl miui yapabilirim bilginiz vardır

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Anladığım kadarıyla imei yazma olayı tam netleşmiş değil.
İmei yazılabiliyormu bu cihaza?

Üst Alt