- Adım
- Osman
- Cihazım
- Mi A1
- Konular
- 0
Telefonu kasmadan seyrek de olsa bir ay kadar kullandım. Öncesinde Oneplus 8T şimdi de S20 FE Snapdragon 4G kullanıyorum, satmadan önce bugün tekrar geçtim. Parasına göre harika bir telefon. Ne pil süresi sorunu yaşadım ne de ısınma. 120Hz'e alışınca dönülmezmiş falan, ben 120Hz'den ikinci kez geçtim ve bu ekranı çok beğendim. Gündüz dışarıda S20 FE'den daha güzel görünüyor. MIUI sorunu da yaşamadım. 'MIUI'da bug var Allah bug var' nerede bug? Bir kez bile hata almadım, donma, kasma yaşamadım. S20 FE hem de güncellenmiş SD 865'li modeli bile sıkıntı dolu. AOD sıkıntısı, görüşme yaparken yakınlık sensörü sıkıntısı... Ben MIUI'ı OxygenOS'dan da ONE UI'dan da daha sevimli buluyorum ayrıca. MIUI telefon uygulaması çok güzel, arama kaydetme ve 4.5G şebeke üzerinden görüntülü görüşme var, destekleyen telefonları internet olmadan görüntülü arayabilirsiniz.
Ekleme: ayrıca benimkinde NFC var, 8GB+128GB, CE işaretli global. Endonezya'dan geldiği için (Endonezya rom yüklü) BL açmadan Imei attım. Bankacılık uygulamarı ve Netflix'te sıkıntı yaşamak istemedim.
Ekleme: ayrıca benimkinde NFC var, 8GB+128GB, CE işaretli global. Endonezya'dan geldiği için (Endonezya rom yüklü) BL açmadan Imei attım. Bankacılık uygulamarı ve Netflix'te sıkıntı yaşamak istemedim.