merhabalar belirtilen işlemleri adım adım yaptım lakin cihaz ekranda FASTBOOTD yazısında kaldı yarım saattir bu şekilde bekliyor ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz
Merhaba
Konuda Gerekli Açıklamaları Yaptım.Bu İşlemler PC Ve Yapılan İşlemlerden Kaynaklı Olabilir.
Fastbootda Kalıyorsa.Aygıt yöneticisini Açın masa üstünde kenarda açık kalsın Fastboota geçip kalınca tekrar aygıt yöneticisine bakın
Android device Yazıyorsa.Yeniden Elle driveri kurmanız gerekecektir.Bundan başka sorun olmaz.
Bilgilendirme
Konuda Anlatım Ve Kurulum Tarafımca Redmi Note 10S Telefonumda 14.02.2022 de Denenmiş Çalıştığı Doğrulanıp Konuya Eklenmiştir.Bende Çalışan Bir Şey Sizde Çalışmayabilir.Bu Çalışmıyor Anlamına Gelmez Test Yapılırken Rom Birçok Kez Yükleme Yapılmış Test Edilmiş Ve Çalıştığına Dair Resimler Çekilmiştir
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.