MIUI 12.5 Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom MIUI Uygulamaları Kişiler Ve Arama Kayıt

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam ben yazdığınız yazıyı iyi okudum ve bahsettiğiniz gibi NFC bir modelde olurken diğer modellerde olmadığını bilmiyorum ve şöyle bir şeyde var bu donanımsal değişiklik olduğun kanıtı
Soruna gelirsek dediğiniz gibi driverlari kontrol ettim ABD android cihaz olarak gösteriyor cihaza recowery mod atabiliyorun cast mod üstünden recowery moddan atabilirmiyim
Sadece dipnot olarak söylemek istiyorum 7 sene önce Rom atma işlemlerin den uğraşıyordun sonra bıraktım ve bilgisayar programcılığı bölümünü bitirdim cevap verirken bilgisiz birine cevap verir gibi verdiğiniz için yazdım bu bilgileri
Bu yazdıklarımı yanlış anlama ben senin bilginden yaralanmak istiyorum ama verdiğiniz cevap beni bunu yazmaya zorladı 3 sene Huawei kullandım toplasan 5 defa resetleme gereksinimi duymadım ama redmi note 10s alırken biraz acele davrandigim ve başka kullanların tavsiyesi üzerine aldım ama 5 aydır kaç defa reset attığımı yada kaç defa aldığım yere verdiğimi hatırlamıyorum
Yanlış Anlamadım her gün senin gibi bir çok insana yardımcı oluyorum
Okusaydın Redmi Note 10S Yazıyormu Yazıyor Başka Ne yazacaktım Sence
Zaten yazmışım cevap yazıncada herkes her herşeyi hemen biliyor sanki azarlayarak yazmışım gibi mecbur değilim Herkese her şeyi biliyormusun diyede
Yazamam Daha Yazmadan Yanlış Anlaşıldıktan sonra
Her kes aldığı ülkenin modelini yazsın ona göre Rom Yapayımmı Diye Yazayım
Sadece Bilgisiz birine cevap yazıyormuş Gibi yazmışsınız diyorsun. Demenide Anlamadım

Her Şeyden Önce Romu Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Custom Rom Değildir.Resmi Romdur
Kullanıma Engel Hiç Bir Sorun Yoktur Kendi Yüklediklerinizden Siz Sorumlusunuz

Globalle hindistanın arasında ne fark var ikiside aynı telefon aynı rom yüklenmiyormu siz daha iyi bilirsiniz

Benim Bilgilerimden yararlanmayın zaten kendinizde bu işleri yapmışsınız driveri recoveryi hangi rom yüklemiyi Bilirsiniz.
Bende 5.6 Sene önce bir çok general mobil telefona rom yaptım (portladım) kimseye yazmadım bu rom bu telefona uyarmı yapabilirmiyim vs

Mmt_fth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
redmi note 10s
Meslek
zayıf akım
Konular
1
Yanlış Anlamadım her gün senin gibi bir çok insana yardımcı oluyorum
Okusaydın Redmi Note 10S Yazıyormu Yazıyor Başka Ne yazacaktım Sence
Zaten yazmışım cevap yazıncada herkes her herşeyi hemen biliyor sanki azarlayarak yazmışım gibi mecbur değilim Herkese her şeyi biliyormusun diyede
Yazamam Daha Yazmadan Yanlış Anlaşıldıktan sonra
Her kes aldığı ülkenin modelini yazsın ona göre Rom Yapayımmı Diye Yazayım
Sadece Bilgisiz birine cevap yazıyormuş Gibi yazmışsınız diyorsun. Demenide Anlamadım

Her Şeyden Önce Romu Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Custom Rom Değildir.Resmi Romdur
Kullanıma Engel Hiç Bir Sorun Yoktur Kendi Yüklediklerinizden Siz Sorumlusunuz

Globalle hindistanın arasında ne fark var ikiside aynı telefon aynı rom yüklenmiyormu siz daha iyi bilirsiniz

Benim Bilgilerimden yararlanmayın zaten kendinizde bu işleri yapmışsınız driveri recoveryi hangi rom yüklemiyi Bilirsiniz.
Bende 5.6 Sene önce bir çok general mobil telefona rom yaptım (portladım) kimseye yazmadım bu rom bu telefona uyarmı yapabilirmiyim vs
Hocam teşekkürler bu konuyu uzatmaya gerek yok ben hissettiğimi yazdım
şunu tekrar belirtmek isterim ki.adamlar o model numarasını yazmalarındaki sebep aynı ürünü satacaklari yere göre gerek maliyeti gerek farklı sebeplerden dolayı donanımsal ve yazılımsal farklılıklar yapıyorlar tekrardan
Dediğiniz gibi her yazana yardım etmek zorunda değilsiniz.
elinize sağlık.
İyi çalışmalar ve işleriniz de başarılarınız devamını dilerim.

ofiyy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
note 10s
Meslek
makine müh
Konular
3
Merhaba

Konuda Yazılı Sanırım Okumamışsın
Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Romundan Xiaomi Servisleri MIUI+Google Debload Uygulamaları Silindi
Yani Xiaomi Servisleri Çok Kullanılmadığından 7.8 fazla uygulamanın arka planda boşa çalışmaması için kaldırıldı
Nasıl Aşarsın Başka Orjinal Stock Global Resmi Romu yükleyerek çözersin
Burada Linki Var İstersen Yükleyebilirsin
MIUI 12.5 - Redmi Note 10S Global Kararlı Rom V12.5.15.0.RKLMIXM İndirme Bağlantıları
Hocam tekrardan selamlar, okudum ama düşünemedim, dediğin gibi stock rom a geçip telefondan çıkış yaptım sonra bir daha kurdum bu romu. Şuanda herşey tıkırında bir sorun yok. Bazen özellikle yüksek ışıkta ekranda titreme oluyor sanki ışık miktarında kararsızlık var gibi.
Teşekkürler.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam tekrardan selamlar, okudum ama düşünemedim, dediğin gibi stock rom a geçip telefondan çıkış yaptım sonra bir daha kurdum bu romu. Şuanda herşey tıkırında bir sorun yok. Bazen özellikle yüksek ışıkta ekranda titreme oluyor sanki ışık miktarında kararsızlık var gibi.
Teşekkürler.
Güle Güle Kullan
Bilemiyorum Işıkla İlgili Hiç Sorun Yaşmadım.Ama Telefondan Kaynaklı Karanlıktan Aydınlığa Geçince Olur Bunu Zaten Işığa Göre Ayarladığından Olur.

Abdullah b. Abdullah

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
2
Redmi Note 10S için bu ROM mu tavsiye edilir yoksa Endonezya Rom'u mu?

mainbord

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yıldız
Cihazım
redmi not 8
Konular
0
romu Endonezya romu üzerine kurdum hiç bir sorun yaşamadım iyi çalışıyor Ustamın eline sağlık

imparatorfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Hocam bu da çalışmadı komutta mi sorun var bilmiyorum bilgisayarım Windows 7

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam bu da çalışmadı komutta mi sorun var bilmiyorum bilgisayarım Windows 7
Merhaba

Buradakinide Kuramamışsınız Redmi Note 10S Android 12 GSI Pixel Rom

Sorun Driver Kurulu Değil Ondan Kaynaklanıyor
Driveri Masa Üstüne Çıkarıp Elle Kurulumu Yapın
Windows 7.8 Sorunlar Çıkıyor Çoğu Kişi Driveri Kuramadığından Kuruldu Zannediyor.
Driveri Yüklemezseniz Telefona Hiçbir İşlem Yapamazsınız.
Ayrıca Konuyu Okuyun Herşey Yazıyor

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom.Zip Dosyasını Masa Üstünde Açınız
Tekrar İçindeki Çıkan Secret Klasörünü Masa Üstüne Alınız
İlk Önce Telefonu Kapatıp Fastboot Moduna Alınız

Redmi Note 10S Driveri Buradaki Konudan Kurunuz Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım

Bu İşlemleri Yaparken Telefon Fastbootda Kalsın.Aygıt yöneticisini Açın Masa Üstünde Bir Köşede Açık Kalsın Bağlanıp Bağlanmadığını Görün.

gokhankaan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
s4
Konular
4
hocam. kurulumla ilgili bir video çekebilir misiniz ? şayet kurulmuyor. cmd ekranında %0 da kalıyor. dakikalarca beklememe rağmen sonuç yok. bootloader açık.drıver kurulu zira mi flash ile fastboot rom atabiliyorum. 128 e 6gb modleine sahibim. 12.5.16 eu romdayım

Son düzenleme:
Üst Alt