- Adım
- Zeynel
- Cihazım
- Note 13 Pro +
- Meslek
- Elektronik Teknisy
- Konular
- 403
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış Anlamadım her gün senin gibi bir çok insana yardımcı oluyorumHocam ben yazdığınız yazıyı iyi okudum ve bahsettiğiniz gibi NFC bir modelde olurken diğer modellerde olmadığını bilmiyorum ve şöyle bir şeyde var bu donanımsal değişiklik olduğun kanıtı
Soruna gelirsek dediğiniz gibi driverlari kontrol ettim ABD android cihaz olarak gösteriyor cihaza recowery mod atabiliyorun cast mod üstünden recowery moddan atabilirmiyim
Sadece dipnot olarak söylemek istiyorum 7 sene önce Rom atma işlemlerin den uğraşıyordun sonra bıraktım ve bilgisayar programcılığı bölümünü bitirdim cevap verirken bilgisiz birine cevap verir gibi verdiğiniz için yazdım bu bilgileri
Bu yazdıklarımı yanlış anlama ben senin bilginden yaralanmak istiyorum ama verdiğiniz cevap beni bunu yazmaya zorladı 3 sene Huawei kullandım toplasan 5 defa resetleme gereksinimi duymadım ama redmi note 10s alırken biraz acele davrandigim ve başka kullanların tavsiyesi üzerine aldım ama 5 aydır kaç defa reset attığımı yada kaç defa aldığım yere verdiğimi hatırlamıyorum
Okusaydın Redmi Note 10S Yazıyormu Yazıyor Başka Ne yazacaktım Sence
Zaten yazmışım cevap yazıncada herkes her herşeyi hemen biliyor sanki azarlayarak yazmışım gibi mecbur değilim Herkese her şeyi biliyormusun diyede
Yazamam Daha Yazmadan Yanlış Anlaşıldıktan sonra
Her kes aldığı ülkenin modelini yazsın ona göre Rom Yapayımmı Diye Yazayım
Sadece Bilgisiz birine cevap yazıyormuş Gibi yazmışsınız diyorsun. Demenide Anlamadım
Her Şeyden Önce Romu Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Custom Rom Değildir.Resmi Romdur
Kullanıma Engel Hiç Bir Sorun Yoktur Kendi Yüklediklerinizden Siz Sorumlusunuz
Globalle hindistanın arasında ne fark var ikiside aynı telefon aynı rom yüklenmiyormu siz daha iyi bilirsiniz
Benim Bilgilerimden yararlanmayın zaten kendinizde bu işleri yapmışsınız driveri recoveryi hangi rom yüklemiyi Bilirsiniz.
Bende 5.6 Sene önce bir çok general mobil telefona rom yaptım (portladım) kimseye yazmadım bu rom bu telefona uyarmı yapabilirmiyim vs