Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 12.5Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom MIUI Uygulamaları Kişiler Ve Arama Kayıt
Öncelikle ellerinize sağlık. Minik bir soru soracağım. Note 10s için temalar kısmında neden yazı tipi kısmı yok acaba? Duvar kağıtları var, zil sesleri v.s. var ama yazı tipi yok. Mağaza da bulunan yazı tipleri direk uygula şeklinde çalışıyor ama temalar, zil sesleri yada duvar kağıtları gibi telefona indirdiklerimiz listelenmiyor.
Merhaba
Sağol Teşekürler bildiğim kadarıyla tek yazı Tipi Yüklü oluyor bu romu çok kullanmadım birde Xiaomi Servisleri kaldırıldı bunula ilgilide olabilir
indirdiklerin zaten Xiaomi Servisleri Yok Demiştim temalarda oturum açamazsın ondan kaynaklı olabilir ama normal tema aratıp bulunca indirdiğinde
Temayı uygulama yapması lazım başka resmi rom orjinal işlem yapılmamış kurduğumda yine bakarım
Maalesef dikkatlice okumadan hemen yardım edilmesini talep ediyor arkadaşlar ilk defa karşılaşınca bu gibi sorunlarda panikliyorlar doğal olarak sizin yaklaşminizda takdire şayan tekrarınız konuyla ilgili emek vermeniz içinde size teşekkür.ediyorum.bir kez daha forum.sizin gibi bir üyeye sahip olduğu içinde çok şanslı..
Sağolun Hocam Teşekürler
Burada İçimden geldiğince Herkese Yardımcı oluyorum Gençler Biraz Tez Canlı Bende Samimi Yazınca Peşimi Bırakmıyorlar Sağolsunlar Burası Aile Gibi aşağı Yukarı Herkes Birbirini Tanır kimsenin Sorusunu Cevapsız Bırakmadım Elimden Geldiğince Cevap Veriyorum Hocam
İnce Düşünceniz İçin Sağolun.
Ha Bu arada Twrp'yi Unatmadım dün Araştırdım Varmış Fastboot komutları birde twrp var Videoda Buldum
Şimdi Bunu Yaparsak Hocam Herkes Kuramıyacak fastboot komutları vs Yine Uğraşmaktansa bu yöntemi yine ekleriz konuya Ayrıca
Ben Redmi Note 10 5G Poco M3 Pro 5G (Camellian) Otomatik Twrp Yükleme Aracı Yapıyorum Ama Telefon bende yok nasıl deneriz
konuyu vermeden önce test etmem gerek nasıl yapalım konu açıp azçok bu işlere hakim birinin test etmesi lazım
Sağolun Hocam Teşekürler
Burada İçimden geldiğince Herkese Yardımcı oluyorum Gençler Biraz Tez Canlı Bende Samimi Yazınca Peşimi Bırakmıyorlar Sağolsunlar Burası Aile Gibi aşağı Yukarı Herkes Birbirini Tanır kimsenin Sorusunu Cevapsız Bırakmadım Elimden Geldiğince Cevap Veriyorum Hocam
İnce Düşünceniz İçin Sağolun.
Ha Bu arada Twrp'yi Unatmadım dün Araştırdım Varmış Fastboot komutları birde twrp var Videoda Buldum
Şimdi Bunu Yaparsak Hocam Herkes Kuramıyacak fastboot komutları vs Yine Uğraşmaktansa bu yöntemi yine ekleriz konuya Ayrıca
Ben Redmi Note 10 5G Poco M3 Pro 5G (Camellian) Otomatik Twrp Yükleme Aracı Yapıyorum Ama Telefon bende yok nasıl deneriz
konuyu vermeden önce test etmem gerek nasıl yapalım konu açıp azçok bu işlere hakim birinin test etmesi lazım
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom
Merhaba Arkadaşlar
Her Şeyden Önce Romu Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Custom Rom Değildir.Resmi Romdur
Kullanıma Engel Hiç Bir Sorun Yoktur Kendi Yüklediklerinizden Siz Sorumlusunuz
Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Romundan Xiaomi Servisleri MIUI+Google Debload Uygulamaları Silindi Extralar Facebook ve Messeger, WhatsApp, Telegram, Twitter, Instagram, Vodafone
Buradaki Uygulamalardan İstemediğİniz Veya Kullanmadığınızı Kaldırabilirsiniz Ona Göre Ayarladım.
Uygulamaların Simgelerini Amoled Ekran Farkıyla Görmek İsterseniz Ayarlar.Ekran.Renk şemasını Doyguna Ayarlayın Aradaki Farkı Görün
Her zaman Açık Ekranı Artık 10 Saniye Değil Her zaman Oldu
Kilit Ekranı Resmi
Yeni Duvar Kağıtları
MUI 13 Launcher Eklendi
Dikey Power Menü Eklendi.
Bildirim Sesleri Değişti
YouTube Vanced Giriş İçin MicroG.Apk Eklendi
Müzik Ve Video Uygulaması Kaldırıldı
Müzik İçin Poweramp Uygulaması Eklendi
Video İçin MXPlayer Uygulaması Eklendi
Boot Animasyon Açılışı Değişti
Rahatsız Eden Açılış Sesi Kaldırıldı
Önemli!!
Buradaki İşlemleri Yapabilmeniz İçin Telefonunuzun (BL) Bootloader Kilidi Açık Olması Gerekir Custom Recovery Olmaması Gerekir Bütün Verileriniz Silinecektir.
Sistem Güncellemesi Yaparsanız Romun Özelliklerinden Faydalanamayacaksınız
Sistem Uygyulamaları Güncelleyiciden Uygulamaları Güncelleme Yapabilirsiniz IMEI İlgili Sorarsanız Boxla Atılan Telefonlarda Normal Resmi Romda Yükleyince Gidebiliyor
Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom.Zip Dosyasını Masa Üstünde Açınız
Tekrar İçindeki Çıkan Secret Klasörünü Masa Üstüne Alınız
İlk Önce Telefonu Kapatıp Fastboot Moduna Alınız
flasher.Bat Dosyasını Çift Tıklayıp Çalıştırın USB Kablosunu Telefona Takınız
Kurulum 5 Dakika Sürüyor Bitince Araç Kapanacak Rom Yüklenecektir. Güle Güle Kullanın
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bilgilendirme
Konuda Anlatım Ve Kurulum Tarafımca Redmi Note 10S Telefonumda 14.02.2022 de Denenmiş Çalıştığı Doğrulanıp Konuya Eklenmiştir.Bende Çalışan Bir Şey Sizde Çalışmayabilir.Bu Çalışmıyor Anlamına Gelmez Test Yapılırken Rom Birçok Kez Yükleme Yapılmış Test Edilmiş Ve Çalıştığına Dair Resimler Çekilmiştir
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.
Hocam elinize sağlık. 12.5.7 endonezya plus romda wifi arama bir türlü çalışmamıştı ondan dolayı tekrar orjinale geçmiştim. Acaba bunda çalışıyor mu kontrol etme şansınız var mı ? Evde maalesef hattım iyi çekmiyor ve wifi üzerinden konuşuyorum benim için hayat kurtarıcı bir özellik.
Buyur Erdi Şimdi Senin İçin Global Romdan Tekrar Endonezya V12.5.7.0 Plus+ Geçtim Gördüğün Gibi Romda Sorun Yok VoWİFİ Çalışıyor
Dediğim Gibi Denermisin Wifi Bağlan Uçak Moduna Al Telefonu Yeniden Başlat Biraz Bekle Çalışacaktır.
Buyur Erdi Şimdi Senin İçin Global Romdan Tekrar Endonezya V12.5.7.0 Plus+ Geçtim Gördüğün Gibi Romda Sorun Yok VoWİFİ Çalışıyor
Dediğim Gibi Denermisin Wifi Bağlan Uçak Moduna Al Telefonu Yeniden Başlat Biraz Bekle Çalışacaktır.