MIUI 12.5 Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom MIUI Uygulamaları Kişiler Ve Arama Kayıt

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom

Merhaba Arkadaşlar
Her Şeyden Önce Romu Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Custom Rom Değildir.Resmi Romdur
Kullanıma Engel Hiç Bir Sorun Yoktur Kendi Yüklediklerinizden Siz Sorumlusunuz

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Romundan Xiaomi Servisleri MIUI+Google Debload Uygulamaları Silindi
Extralar Facebook ve Messeger, WhatsApp, Telegram, Twitter, Instagram, Vodafone
Buradaki Uygulamalardan İstemediğİniz Veya Kullanmadığınızı Kaldırabilirsiniz Ona Göre Ayarladım.
Uygulamaların Simgelerini Amoled Ekran Farkıyla Görmek İsterseniz Ayarlar.Ekran.Renk şemasını Doyguna Ayarlayın Aradaki Farkı Görün

Her zaman Açık Ekranı Artık 10 Saniye Değil Her zaman Oldu
Kilit Ekranı Resmi
Yeni Duvar Kağıtları
MUI 13 Launcher Eklendi
Dikey Power Menü Eklendi.
Bildirim Sesleri Değişti
YouTube Vanced Giriş İçin MicroG.Apk Eklendi
Müzik Ve Video Uygulaması Kaldırıldı
Müzik İçin Poweramp Uygulaması Eklendi
Video İçin MXPlayer Uygulaması Eklendi
Boot Animasyon Açılışı Değişti
Rahatsız Eden Açılış Sesi Kaldırıldı
Önemli!!
Buradaki İşlemleri Yapabilmeniz İçin Telefonunuzun (BL) Bootloader Kilidi Açık Olması Gerekir

Custom Recovery Olmaması Gerekir Bütün Verileriniz Silinecektir.
Sistem Güncellemesi Yaparsanız Romun Özelliklerinden Faydalanamayacaksınız
Sistem Uygyulamaları Güncelleyiciden Uygulamaları Güncelleme Yapabilirsiniz

IMEI İlgili Sorarsanız Boxla Atılan Telefonlarda Normal Resmi Romda Yükleyince Gidebiliyor

Redmi Note 10S Driveri Buradaki Konudan Kurunuz Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom.Zip Dosyasını Masa Üstünde Açınız
Tekrar İçindeki Çıkan Secret Klasörünü Masa Üstüne Alınız
İlk Önce Telefonu Kapatıp Fastboot Moduna Alınız
flasher.Bat Dosyasını Çift Tıklayıp Çalıştırın USB Kablosunu Telefona Takınız
Kurulum 5 Dakika Sürüyor Bitince Araç Kapanacak Rom Yüklenecektir. Güle Güle Kullanın:):)

Duyuru!!
Bu Link 120 Boyunca Gün İndirilmezse Silinecektir.
Drive Ve Yandex Disk Dosyalama Yerim Kalmadığından Mecbur Dosya.co Yükleme Yapacağım Bundan Sonra
Ona Göre İstiyorsanız Bu Konudaki Dosyaları Yedekleyiniz.

Bilgilendirme
Konuda Anlatım Ve Kurulum Tarafımca Redmi Note 10S Telefonumda 14.02.2022 de Denenmiş Çalıştığı Doğrulanıp Konuya Eklenmiştir.Bende Çalışan Bir Şey Sizde Çalışmayabilir.Bu Çalışmıyor Anlamına Gelmez Test Yapılırken Rom Birçok Kez Yükleme Yapılmış Test Edilmiş Ve Çalıştığına Dair Resimler Çekilmiştir
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.

Son düzenleme:

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom

Merhaba Arkadaşlar
Her Şeyden Önce Romu Kuracak Olan Arkadaşlar Bu Custom Rom Değildir.Resmi Romdur

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Romundan Xiaomi Servisleri MIUI+Google Debload Uygulamaları Silindi
Extralar Facebook ve Messeger, WhatsApp, Telegram, Twitter, Instagram, Vodafone
Buradaki Uygulamalardan İstemediğİniz Veya Kullanmadığınızı Kaldırabilirsiniz Ona Göre Ayarladım.
Uygulamaların Simgelerini Amoled Ekran Farkıyla Görmek İsterseniz Ayarlar.Ekran.Renk şemasını Doyguna Ayarlayın Aradaki Farkı Görün

Her zaman Açık Ekranı Artık 10 Saniye Değil Her zaman Oldu
Kilit Ekranı Resmi
Yeni Duvar Kağıtları
MUI 13 Launcher Eklendi
Dikey Power Menü Eklendi.
Bildirim Sesleri Değişti
YouTube Vanced Giriş İçin MicroG.Apk Eklendi
Müzik Ve Video Uygulaması Kaldırıldı
Müzik İçin Poweramp Uygulaması Eklendi
Video İçin MXPlayer Uygulaması Eklendi
Boot Animasyon Açılışı Değişti
Rahatsız Eden Açılış Sesi Kaldırıldı
Önemli!!
Buradaki İşlemleri Yapabilmeniz İçin Telefonunuzun (BL) Bootloader Kilidi Açık Olması Gerekir

Custom Recovery Olmaması Gerekir Bütün Verileriniz Silinecektir.
Sistem Güncellemesi Yaparsanız Romun Özelliklerinden Faydalanamayacaksınız
Sistem Uygyulamaları Güncelleyiciden Uygulamaları Güncelleme Yapabilirsiniz

IMEI İlgili Sorarsanız Boxla Atılan Telefonlarda Normal Resmi Romda Yükleyince Gidebiliyor

Redmi Note 10S Driveri Buradaki Konudan Kurunuz Rehber - Redmi Note 10S Driver Kurulumu Resimli Anlatım

Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom.Zip Dosyasını Masa Üstünde Açınız
Tekrar İçindeki Çıkan Secret Klasörünü Masa Üstüne Alınız
İlk Önce Telefonu Kapatıp Fastboot Moduna Alınız
flasher.Bat Dosyasını Çift Tıklayıp Çalıştırın USB Kablosunu Telefona Takınız
Kurulum 5 Dakika Sürüyor Bitince Araç Kapanacak Rom Yüklenecektir. Güle Güle Kullanın:):)

Bilgilendirme
Konuda Anlatım Ve Kurulum Tarafımca Redmi Note 10S Telefonumda 14.02.2022 de Denenmiş Çalıştığı Doğrulanıp Konuya Eklenmiştir.Bende Çalışan Bir Şey Sizde Çalışmayabilir.Bu Çalışmıyor Anlamına Gelmez Test Yapılırken Rom Birçok Kez Yükleme Yapılmış Test Edilmiş Ve Çalıştığına Dair Resimler Çekilmiştir
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.
Elinize emeğinize sağlık Teşekkürler ..

erdiyasav

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdi
Cihazım
note 10s
Konular
0
Hocam elinize sağlık. 12.5.7 endonezya plus romda wifi arama bir türlü çalışmamıştı ondan dolayı tekrar orjinale geçmiştim. Acaba bunda çalışıyor mu kontrol etme şansınız var mı ? Evde maalesef hattım iyi çekmiyor ve wifi üzerinden konuşuyorum benim için hayat kurtarıcı bir özellik.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elinize sağlık. 12.5.7 endonezya plus romda wifi arama bir türlü çalışmamıştı ondan dolayı tekrar orjinale geçmiştim. Acaba bunda çalışıyor mu kontrol etme şansınız var mı ? Evde maalesef hattım iyi çekmiyor ve wifi üzerinden konuşuyorum benim için hayat kurtarıcı bir özellik.
Merhaba Erdi Sağol Teşekürler

Daha Öncede bir Çok Kez Yazmıştım Şimdi Sana Delilleriyle Resim Attım Bu Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom VoWİFİ
Şimdi Bu Romdayım Senin İçin Redmi Note 10S Endonezya V12.5.7.0 Plus+ Rom Kuracağım Sonra Tahminimce Ondada VoWİFİ Çalışıcak
Genellikle Kimse Konuyu Okumuyor Bizdede Böyle Bir Sorun Var

Merhaba Arkadaşlar

Bilgilendirme
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz
.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.

Sanırım Aydınlatıcı Olmuştur Kolay Gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinize emeğinize sağlık Teşekkürler ..
Sağolun Teşekkürler Hocam

Son düzenleme:

erdiyasav

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erdi
Cihazım
note 10s
Konular
0
Merhaba Erdi Sağol Teşekürler

Daha Öncede bir Çok Kez Yazmıştım Şimdi Sana Delilleriyle Resim Attım Bu Redmi Note 10S Global V12.5.15.0 Plus+ Rom VoWİFİ
Şimdi Bu Romdayım Senin İçin Redmi Note 10S Endonezya V12.5.7.0 Plus+ Rom Kuracağım Sonra Tahminimce Ondada VoWİFİ Çalışıcak
Genellikle Kimse Konuyu Okumuyor Bizdede Böyle Bir Sorun Var

Merhaba Arkadaşlar

Bilgilendirme
Konuda Yer Alan Tüm Anlatımları Doğru Ve Eksiksiz Uygulamak Sizin Sorumluluğunuzdadır, Yukarıda Açıkca Belirtilen Özelliklerin Sizdeki Eksikliğinden Dolayı Herhangi Bir Sorun Yaşamanız Durumunda Bundan Kendiniz Sorumlu Olursunuz
.Konu Tüm MIUI Türkiye Üyelerine Aittir, Düzenleme Paylaşım Hakkı İse Bana Aittir.

Sanırım Aydınlatıcı Olmuştur Kolay Gelsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağolun Teşekkürler Hocam
Abi amacım sizi kötülemek değil yanlış anlaşılmasın, sadece bende çalışmadığını belirttim. Daha önceki "lite by zeynel ve 12.5.6 plus rom olan tüm romlarınızı kurdum hatta sizi özel olarak takip ediyorum yeni bir şey paylaşmış mı diye :) Gün içinde bunu da yükleyip resmini paylaşacağım. Tekrar elinize, emeğinize sağlık.

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Öncelikle ellerinize sağlık. Minik bir soru soracağım. Note 10s için temalar kısmında neden yazı tipi kısmı yok acaba? Duvar kağıtları var, zil sesleri v.s. var ama yazı tipi yok. Mağaza da bulunan yazı tipleri direk uygula şeklinde çalışıyor ama temalar, zil sesleri yada duvar kağıtları gibi telefona indirdiklerimiz listelenmiyor.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Abi amacım sizi kötülemek değil yanlış anlaşılmasın, sadece bende çalışmadığını belirttim. Daha önceki "lite by zeynel ve 12.5.6 plus rom olan tüm romlarınızı kurdum hatta sizi özel olarak takip ediyorum yeni bir şey paylaşmış mı diye :) Gün içinde bunu da yükleyip resmini paylaşacağım. Tekrar elinize, emeğinize sağlık.
Sorun Yok Erdi Yazını Samimi bulmasam Merhaba Erdi Diye Yazmazdım :) Yanlış anlamadım tabiki sorun olabilir sözüm sana değil konuyu okumayanlara
Mesajda hocam rom yüklenmiyor telefon fastbootda kaldı diye teleşlanıyorlar acil yardım edermisiniz yazıyorlar
Hangi romu yüklemeye çalıştın diyorum Redmi Note 10S Endonezya V12.5.7.0 Plus+ romu
BL Kilidin Açıkmı Driveri yükledinmi diyorum BL Kilidi ne driver yüklemekmi lazım yani 2 Saat emek veriyorum konuya yazıyorum kimse konuyu okumadan hemen romu kuruyor Bakanlar var onlar istisna konuda yazıyor bu romu yüklemek için BL Kilidinin açık olması driverin yüklenmesi Lazım Diye
Yazmışım ne bl kildi açık nede driveri yüklü telefonun birde benim yerime düşün kaç kiş böyle yardım istiyor Kimseyi Kıramıyorum eve gidip uzanim diyorum mesajlar dolu
bir bakıyorum saata gece 1 olmuş cevap yazmaktan hiçbir işimi yapamıyorum

şuan Redmi Note 10S Endonezya V12.5.7.0 Plus+ romundaysan uçak moduna al wifiye bağlan Telefonu yeniden başlat bakalım
bağlanacakmı aklına takılan olursa yaz cevap yazarım Kolay gelsin Erdi

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Sorun Yok Erdi Yazını Samimi bulmasam Merhaba Erdi Diye Yazmazdım :) Yanlış anlamadım tabiki sorun olabilir sözüm sana değil konuyu okumayanlara
Mesajda hocam rom yüklenmiyor telefon fastbootda kaldı diye teleşlanıyorlar acil yardım edermisiniz yazıyorlar
Hangi romu yüklemeye çalıştın diyorum Redmi Note 10S Endonezya V12.5.7.0 Plus+ romu
BL Kilidin Açıkmı Driveri yükledinmi diyorum BL Kilidi ne driver yüklemekmi lazım yani 2 Saat emek veriyorum konuya yazıyorum kimse konuyu okumadan hemen romu kuruyor Bakanlar var onlar istisna konuda yazıyor bu romu yüklemek için BL Kilidinin açık olması driverin yüklenmesi Lazım Diye
Yazmışım ne bl kildi açık nede driveri yüklü telefonun birde benim yerime düşün kaç kiş böyle yardım istiyor Kimseyi Kıramıyorum eve gidip uzanim diyorum mesajlar dolu
bir bakıyorum saata gece 1 olmuş cevap yazmaktan hiçbir işimi yapamıyorum

şuan Redmi Note 10S Endonezya V12.5.7.0 Plus+ romundaysan uçak moduna al wifiye bağlan Telefonu yeniden başlat bakalım
bağlanacakmı aklına takılan olursa yaz cevap yazarım Kolay gelsin Erdi
Maalesef dikkatlice okumadan hemen yardım edilmesini talep ediyor arkadaşlar ilk defa karşılaşınca bu gibi sorunlarda panikliyorlar doğal olarak sizin yaklaşminizda takdire şayan tekrarınız konuyla ilgili emek vermeniz içinde size teşekkür.ediyorum.bir kez daha forum.sizin gibi bir üyeye sahip olduğu içinde çok şanslı..🙏

Üst Alt