MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.5.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Telefonu açarken kilit işareti çıkıyor ve açık şekilde oluyor yani kapalı değil açık. Sanırım o zaman bootloader açık olmuş oluyor
Evet Kilit Açık Endonezya Romunu Yükleye Bilirsiniz.

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Evet Kilit Açık Endonezya Romunu Yükleye Bilirsiniz.
Hocam 7 gün sonra bootloader açılıyor bu romu önerir misiniz ekran süresi global romla aynı mı? kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ekran görüntüsü atar mısınız?

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam 7 gün sonra bootloader açılıyor bu romu önerir misiniz ekran süresi global romla aynı mı? kaç saat ekran süresi alıyorsunuz ekran görüntüsü atar mısınız?
Merhaba Kusura Bakma Konu Düzenliyordum Anca Foruma Bakabildim.Ben Telefonu İlk Aldığımda Global Romdan Hemen Endonezya Romuna Geçmiştim
Öyle Kaç Saat Batarya Gider Konularını Pek Önemsemiyorum Zaten Batarya 5000Mah Yeterli 3.4 Gün Bana Yetiyor.Romda Zaten Stabil
Global Romla Arasında Pek Bir Fark Olacağını Zannetmiyorum.Bundaki Amacım MIUI Kendi Kişiler.Telefon Kayıt.Mesajlar,Takvimin Özelliğinin Oluşu Google Tekelinden Kurtulmak İçin Mecbur Geçtim.

Bunu Şansına Saklamışım Ağustos'da Çekmişim
91 Saat 45 Dakika Endonezya Romu _V12.5.4.0.RKLIDXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Merhaba Kusura Bakma Konu Düzenliyordum Anca Foruma Bakabildim.Ben Telefonu İlk Aldığımda Global Romdan Hemen Endonezya Romuna Geçmiştim
Öyle Kaç Saat Batarya Gider Konularını Pek Önemsemiyorum Zaten Batarya 5000Mah Yeterli 3.4 Gün Bana Yetiyor.Romda Zaten Stabil
Global Romla Arasında Pek Bir Fark Olacağını Zannetmiyorum.Bundaki Amacım MIUI Kendi Kişiler.Telefon Kayıt.Mesajlar,Takvimin Özelliğinin Oluşu Google Tekelinden Kurtulmak İçin Mecbur Geçtim.

Bunu Şansına Saklamışım Ağustos'da Çekmişim
91 Saat 45 Dakika Endonezya Romu _V12.5.4.0.RKLIDXM
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hala bitmesini bekliyorum. Bu kadar sürmesi normal mi? Ayrıca telefonu fastbootayken bağladım bilgisayara ama şu anda telefon ekranını açtığımda şarj oluyor simgesi var.

Ekli dosyalar

• scscscs.jpg
    scscscs.jpg
    137,4 KB · Görüntüleme: 21

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hala bitmesini bekliyorum. Bu kadar sürmesi normal mi? Ayrıca telefonu fastbootayken bağladım bilgisayara ama şu anda telefon ekranını açtığımda şarj oluyor simgesi var.
Merhaba Gördüm Ne kadar Beklediniz.Şarj Oluyor Simgesi Çıkıyorsa Hiçbirşey Yüklenmez.Fastboot Modda Olması Gerek Birde Bootloader Kilidinin Açık Olduğuna ve Driverlerin Yüklendiğine Eminmisiniz.Çünkü Telefonu Secret Modeli Olarak
Görüyor Bu Genellikle Bootloader Kilidinin Açık Olmadığında Çıkıyor.Ben İlk Aldığımda Modeli Secret Çıkıyordu Kilit Açılca Rosemary Olarak Değişti.

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Merhaba Gördüm Ne kadar Beklediniz.Şarj Oluyor Simgesi Çıkıyorsa Hiçbirşey Yüklenmez.Fastboot Modda Olması Gerek Birde Bootloader Kilidinin Açık Olduğuna ve Driverlerin Yüklendiğine Eminmisiniz.Çünkü Telefonu Secret Modeli Olarak
Görüyor Bu Genellikle Bootloader Kilidinin Açık Olmadığında Çıkıyor.Ben İlk Aldığımda Modeli Secret Çıkıyordu Kilit Açılca Rosemary Olarak Değişti.
Evet bootloader açık özellikle yazılımcı bir arkadaşa açtırdım ve telefonu normal başlatırken kilit işareti açık gözüküyor. Fakat şöyle bir sorun var sanırım driver ile alakalı. MiFlashta driver kısmında hepsine install diyorum done yazısı çıkıyor fakat mesela şu an fastboot ekranında ve usb ile bilgisayara bağlı ama hep usb takma çıkarma sesi geliyor bilgisayardan. Bu durumda hangi driverı kurmam lazım sanırım driver sorunu var. Telefonu normal açtığımda ise dosya aktarım vs gibi işlemleri yapabiliyorum yani telefonu görüyor bilgisayar ama dediğim gibi fastboottayken hep usb takma çıkarma sesi geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aygıt yöneticisinde ise Android yazıyor ve yanında ünlem işareti var. Fakat daha hangi driverları kurmam lazım ki?

Ayrıca geliştirici seçeneklerinde cihaz kilidi açık gözüküyor

Son düzenleme:

pesimist27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yakup
Cihazım
K20 Pro
Konular
6
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum: Fastboot modunda telefonu bağlayınca hep usb bağlayıp çıkarmış gibi ses alıyordum yani driver ile alakalı sorun yaşıyordum ve xiaomi ile ilgili driverları kurdum özellikle adbnin son sürümünü yönetici olarak çalıştırdım ve kurdum. Sanırım sorun bu şekilde çözüldü.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için yazıyorum: Fastboot modunda telefonu bağlayınca hep usb bağlayıp çıkarmış gibi ses alıyordum yani driver ile alakalı sorun yaşıyordum ve xiaomi ile ilgili driverları kurdum özellikle adbnin son sürümünü yönetici olarak çalıştırdım ve kurdum. Sanırım sorun bu şekilde çözüldü.
Driver Yüklenmez İse Telefon Fastboota Geçer 2.3 Saniye Sonra Bağlantı Kesilir Tekrar Devamlı Aynı Döngüye Giriyor Gibi Olur

Aygıt Yöneticicsinden Baktığınızda
Driver Kurulmadan Önce Android Device veya Android Phone Yazar
Driver Kurulunca Android ADB Interface Yazar Ve Driver Kurulmuş Olur

Mstftaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
3
Hocam googlenin 15 saniyede adb driveri kurdum bende ama hala aygıt yöneticisinde Android ünlemli olarak görünüyor

Montague1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Redmi Note10Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Hocam googlenin 15 saniyede adb driveri kurdum bende ama hala aygıt yöneticisinde Android ünlemli olarak görünüyor
sürücü güncelleştir de bilgisayarımdan yükleyi seç sonra adb interfaceye tıklayıp onayla

pc bazen driverları otomatik görmüyor elle tanıtmak gerekiyor.

Üst Alt