Ben OTA dan gelince yaptım. Ekstra bi değişiklik yok. Sanal RAM gelmiş ki bence gereksiz bi özellik.Arkadaşlar güncelleme yaptınız mı öneriyor musunuz. Sorun vs olmuyor değil mi.
Sağolun Teşekkürler.Resmi Bütün Romlar Güncelleme Alır OTA Güncelleme Gelirse Yüklemenizde Sorun OlmazElinize sağlık sorunsuz şekilde bootloader açıp endonezya romunu yükledik. Şöyle bir sorum var bundan sonraki güncellemeleri otomatik olarak alacak mı yoksa biz fastboot üzerinden mi yapacağız ? Yani otomatik güncelleme gelirse yapmamızda bir sakınca var mı ? Cihazım TR cihaz.
Çok teşekkür ediyorum hocam. İyi günler tekrar elinize sağlık.Sağolun Teşekkürler.Resmi Bütün Romlar Güncelleme Alır OTA Güncelleme Gelirse Yüklemenizde Sorun Olmaz
Zaten Şu Andaki Eski Sürümü Yüklemişsiniz Burada Yeni Sürümü Var Redmi Note 10S (Rosemary) Endonezya V12.5.6.0.RKLIDXM
İsterseniz Güncellemeleri Tekrar Kontrol Edin Veya Burdan OTA Romunu Yükleyip Güncellemeden Yükleyin.
İsterseniz Fastbootdan Yeniden Flashlayın Tüm Veriler Silinir Bilginize
Yükledim kullandıkça daha çok seviyorum süprizlerle dolu eline sağlık çok beğendimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 10S (Rosemary) Endonezya V12.5.5.0.RKLIDXM
Güncelleme ve Kurulum Yöntemleri
1:OTA Güncellemesini Bekleyebilirsiniz.V12.5.4.0.RKLIDXM Romunda İseniz Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
2:Aşağıda Bulunan Recovery İndirme Bağlantısı Üzerinden Zip Uzantılı Dosyayı İndirip Sistem Güncelleyici Üzerinden Kurabilirsiniz
3:Cihazınızın Bootloader Kilidi Açık İse Fastboot Romu İndirip MI Flash Yazılımı ile Cihazınıza Yükleyebilirsiniz.
Mi Flash Tool
Fastboot Rom Kurulum Rehberi
1-OTA Rom İndirme Bağlantısı-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2:Recovery Rom İndirme Bağlantısı-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
3:Fastboot Rom İndirme Bağlantısı-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hayır Daha Yenisi Var Burdan İndirinEn son endonezya romu bu sürüm mü
Sağol Teşekkür EderimYükledim kullandıkça daha çok seviyorum süprizlerle dolu eline sağlık çok beğendim
Güle Güle KullanınÇok teşekkür ediyorum hocam. İyi günler tekrar elinize sağlık.